Kontakt

Hvem er vi?

Vi er Lovino! Et nettsted som sammenligner nettsteder for å hjelpe deg til med å velge riktig datingplattform på nettet. Bak portalen finnes det et team av kyndige personer som hver enkelt har sin egen oppgave. Blant annet innebærer detete å finne og presentere kun det beste, slik at du kan håndplukke den plattformen som passer dine personlige preferanser. Vi legger hele tiden til ny informasjon og leter alltid etter nye og spennende plattformer. Vi benytter oss av sosiale plattformer, markedsføring og mange andre lignende aktiviteter for å lage et nettsted som du kan ha nytte av.

Hvordan Lovino ble skapt

Lovino ble til som en spontan idé da to venner i løpet av en diskusjon innså at det var veldig vanskelig å finne en datingplattform basert på ens egne personlige preferanser. Man utførte analyser på markedet og forsto at det fantes lignende sammenlignende portaler utenlands, men ingen slike kunne bli funnet på det norske markedet. Etter en kort tenkepause tok man saken i egne hender og lagde et nettsted som ble skreddersydd etter ens egne personlige krav og behov.

Kategorisering av datingplattformer

Alle datingplattformer er forskjellige. De er utformet på en unik måte der hver enkelt har visse egne fordeler og ulemper. Det er akkurat på grunn av dette at datingplattformer deles inn i forskjellige kategorier der visse plattformer retter seg inn mot en spesiell målgruppe, mens andre velger å benytte seg av mer generelle retningslinjer.

Sammenligning av datingplattformer

For å enkelt kunne velge ut den aller beste datingplattformen for dine behov, så har vi opprettet vurderinger fra brukere for hver enkelt plattform. Der lister vi opp fordelene og viser deg hvordan du velger den som passer dine personlige behov aller best. Brukernes vurderinger omfatter også informasjon som for eksempel kjønnsrepresentasjon, rangordninger, antall brukere, ofte stilte spørsmål, kostnad for et premium-medlemkap og stedets ulemper.

Rangering av datingplattformer i tall

Våre besøkende får tilbud om muligheten til å rangere hver enkelt datingplattform ved hjelp av en tallvurdering fra 1 til 5, der 5 er best. Redaktørene forplikter seg å ta med både de positive og de negative vurderingene i publiseringen, for dermed å kunne vise frem et realistisk bilde av plattformen som er basert på genuine brukere.

Kontaktopplysninger

Nettstedet Lovino.no:

ATOKADO INC.
  • Selskapets registreringsnummer: 91973
  • Adresse: Trust Company Complex, Ajeltake Road, Ajeltake Island, Majuro, Marshalløyene
  • Postnummer: MH 96960
  • Land: Marshalløyene

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no