De beste datingstedene for 2024

Velg en kategori
Skjul
De beste datingsidene
De beste datingsidene
Seriøse forhold
Seriøse forhold

Vi har valgt ut de besta datingplattformene

Lengter du etter en ekte og seriøs relasjon som bygger på gjensidig tillit og respekt? Synes du det er vanskelig å finne den rette? Få en slutt på ditt ensomme og monotone liv en gang for alle. Nå er det mer enn på høy tid å finne den ekte kjærligheten på nettet og få en slutt på fordommene som hevder at dating på nettet bare fungerer for desperate mennesker!

Sistnevnte er bare et minne, siden individer innenfor alle sosiale kretser i våre dager søker etter kjærligheten på de forskjellige datingplattformene som finnes tilgjengelig. Slike plattformer tilbyr mange slags brukbare funksjoner som gjør det lettere og mer smidig å finne en partner som passer dine egne personlige preferanser. Faktum er at mange av dem bare tar minutter å benytte. Hvis du tviler på det vi skriver, bør du fortsette å lese videre og se om du fortsatt ikke blir overbevist…

1.
Victoria Milan
Victoria Milan
 • Eksklusivt konsept
 • Gjennomtenkt registreringsprosess
 • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
7 600 000+
single
30+
foretrukket alder
2.
C-Date
C-Date
 • Finn flørting og intime relasjoner
 • Stor andel av single som vil det samme som deg
 • Muligheten til å finne lokale dater direkte
25 000+
single
20+
foretrukket alder
3.
be2
be2
 • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
 • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
 • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
24 000+
single
20+
foretrukket alder
4.
Singles50
Singles50 Over 40
 • Et høyt nivå av sikkerhet
 • Modne og livserfarne personer
 • Muligheten til å bli kjent med forskjellige mennesker over hele verden
256 000+
single
40+
foretrukket alder
5.
Academic Singles
Academic Singles
 • Et høyt nivå av sikkerhet
 • Høytstående og akademisk utdannede individer
 • Muligheten til å bli kjent med mennesker over hele verden
24 000+
single
27+
foretrukket alder
6.
BeNaughty
BeNaughty
 • En høy grad av sikkerhet
 • Hyggelige og vennlige individer
 • Nesten helt jevn fordeling mellom kjønn
1 000 000+
single
20+
foretrukket alder
7.
SlemFlirt
SlemFlirt
 • Diskret og anonym tjeneste
 • Tilgjengelig på nettbrett, smarttelefon og PC
 • Gode sjanser for å møte attraktive i ditt nærområde
20 000+
single
30+
foretrukket alder
8.
Eksotisk flirt
Eksotisk flirt
 • Mange norske medlemmer
 • Balansert fordeling av kvinner og menn blant medlemmene
 • Chat med web-kamera mulig
200 000+
single
30+
foretrukket alder

Hvordan gikk vi til verks for å velge de beste datingplattformene?

Vi er meget klar over at det generelt er vanskelig for et vanlig menneske å velge riktig datingplattform. Akkurat derfor har vi delt inn disse i åtte forskjellige kategorier. Du trenger ikke gjøre noen etterforskning på egen hånd siden du her finner alt du trenger på ett og samme sted. Vi har sammenlignet de forskjellige datingplattformene for din skyld, slik at du kan gjøre det rette valget og gå til den plattformen som passer dine personlige preferanser best. Vi har gransket, utarbeidet og kategorisert kritisk alle de forskjellige nettstedene som du finner i denne seksjonen, og dermed ikke overlatt noe til tilfeldighetene!

Hvordan gikk vi til verks for å sammenligne de beste datingplattformene?

Hvis du funderer på hvordan vi går til verks for å sammenligne alle de forskjellige datingplattformene, så anbefaler vi deg å fortsette lesingen... Det vi gjorde var å registrere oss på alle datingsider der vi senere testet ut alt innhold og plattformens forskjellige funksjoner. Vi gir deg all relevant informasjon for at du skal kunne gjøre det riktige valget. Vi fant ut at de forskjellige testprosedyrene var både givende og morsomme. Akkurat derfor tror vi at du kommer til å finne analysen nedenfor svært givende og hjelpsom i din leting etter den ultimate plattformen som tilfredsstiller dine spesifikke behov. For å rangere de forskjellige datingplattformene og trekke konklusjon om hvilken av disse som var best, sammenlignet vi rett og slett alle disse ulike funksjonene. Blant disse var kostnadsfrie inkluderte, men også forskjellige funksjoner som kun kan benyttes i sammenheng med et premium-medlemskap.

Hvilke forskjeller er mest vanlig?

Hver plattform er original på sitt vis og alle har sine egne fordeler og ulemper inkludert de spesialtjenestene som plattformen tilbyr. Slike varierer i registrerings-lengde, VIP-funksjoner, fokus o.s.v. Visse datingplattformer er helt kostnadsfrie, mens andre krever en spesifikk engangsavgift for visse typer tjenester. Det finnes riktignok også plattformer som kun tilbyr VIP-medlemskap, som innebærer at du må betale for et medlemskap for å overhodet bli medlem. Her er noen av de forskjellige forskjellene som kategoriserer datingplattformer:

 • Møter (annonse- og fusjonssystemer)
 • Fokus (flørt, seriøst forhold, dating ...)
 • Funksjoner (chat, nyheter, fotogalleri, vurderinger ...)
 • Territoriale begrensninger (lokala eller internasjonale)
 • Premium eller gratis
 • Støtte for apper
 • Klassifisering etter seksuell legning
 • Sosioøkonomisk status
 • Alder (for eldre, yngre…)

Du får lære deg hvordan du går frem for å registrere deg, hva du får ved å bli medlem, hva du gjør for å publisere dine bilder og mye mer. Verdt å nevne er det faktum at selv om visse plattformer krever at du har et profilbilde publisert, så har du fortsatt muligheten til å bli medlem hos andre plattformer uten å for den saks skyld publisere et profilbilde.

Hva er datingplattformer for noe?

Du har sikkert mye du lurer på rundt hvorfor du skal registrere deg på en datingplattform i det hele tatt, eller hva? Hva ville du ha sagt om vi fortalte at sjansen er stor for at du kommer til å finne noen du liker om ved å benytte de populære datingplattformene? Når du har fylt ut din personlige informasjon og besvart spørreskjemaet om din personlighet, har du allerede tatt et stort skritt mot å finne en sjelevenn. Du kommer til å møte et stort antall interessante medlemmer på de forskjellige plattformene. Det kan hende du ikke helt klarer å bestemme deg for hvem du skal ta kontakt med først. Hvis du ikke allerede har bestemt deg for hvilken plattform du vil registrere deg på, kan du ta en titt på våre sammenligninger, noe som gjør det temmelig lett å bestemme deg for hvilken plattform du skal velge.

Før du velger, bør du overveie flere alternativer. Noen av disse kan omfatte hva slags relasjon du er ute etter og hva du forventer deg av din fremtidige partner. Våre sammenligninger har blitt delt inn i tydelige kategorier for å hjelpe deg å gjøre det riktige valget.

Du kan faktisk benytte en datingplattform for å finne et seriøst forhold, flørte, finne lesbiske eller homoseksuelle partnere, lubne individer og mye mer. Faktisk kommer du helt sikkert til å finne noen som passer dine personlige krav og preferanser.

Er plattformene kostnadsfrie?

De beste datingplattformene pålegger vanligvis kostnad for en bestemt avgift til sine brukere hver måned. Dette bør ikke skremme deg, siden et VIP-medlemskap gir deg muligheten til å komme i kontakt med personer som vil det samme som deg, samtidig som de er seriøse i sin leting etter en partner. Datingplattformene tilbyr stort sett en prøveperiode for sitt VIP-medlemskap, som pleier å gjelde i en måned. Du får da sjansen til å prøve ut plattformens funksjoner og bestemme deg for om du ønsker å forlenge det.

Pleier det å være vanlig at man må betale for medlemskapet?

Det korte svaret på det spørsmålet er: ja! En stor andel individer som søker etter et seriøst forhold, vennskap eller en flørt, er svært klar over behovet for å investere i sin dating. Ved å gjøre det, øker man sjansene for å finne det man søker etter. Plattformer som krever premium-medlemskap spanderer store ressurser på manuell kontroll av nye profiler for at du skal kunne konversere med genuine og likesinnede individer. Hvis plattformen det gjelder ikke er gratis å bruke uten et premium-medlemskap, så kommer du til å bli positivt overrasket over plattformens fordeler og forskjellige funksjoner. Det viktigste er imidlertid å velge en plattform som du føler deg komfortabel med og der du får muligheten til å treffe personer med samme interesser og mål.

Hva er de forskjellige fordelene og ulempene med kostnadsfrie datingplattformer?

Hvis du ikke har lyst til å investere dine hardt opptjente penger, så kan du alltids bli medlem hos en av de mest populære kostnadsfrie datingplattformene. Slike plattformer har vanligvis et stort antall medlemmer og øker dermed sjansen til å treffe en likesinnet. En av de mest vanlige ulempene med kostnadsfrie plattformer er imidlertid det faktum at alle medlemmer får muligheten til å beskue dine bilder eller din profil. Dessuten har mange av medlemmene en tendens til å være inaktive, noe som gjør at mn ofte famler i mørket når man prøver kontakte disse personene. Sist, men ikke minst, så pleier mengden av medlemmer sjelden å være på utkikk etter seriøse forhold, men i hovedsak etter en måte å unngå kjedsomhet.

 • Mengder av anonyme eller falske profiler
 • Store grupper av useriøse individer
 • Lavere nivå av interaksjon mellom brukere

Fordelar og ulemper med premium datingplattformer?

Datingplattformer av premium karakter tenderer ofte til å være formål for livlige diskusjoner på forskjellige nettforum. I mange tilfeller blir folk sinte på de høye avgiftene, siden plattformens retningslinjer pleier å skjule det finstilte der man forklarer kostnadsmodellen. Videre finner du sjelden inaktive eller falske profiler på plattformer av premium karakter, siden man vanligvis har et dedikert team som jobber heltid med å identifisere og slette profiler som er falske. Sist, men ikke minst, så baseres de mest populære og brukervennlige plattformene på et personlig spørreskjema. Husk også det faktum at premium plattformer vanligvis fornyer sine medlemsavgifter etter at prøvetiden har løpt ut. Du behøver dermed ikke ta kontakt med kundestøtten for å kunne avbryte medlemskapet.

 • Omfattende personlig for å sile vekk falske profiler
 • Kunder som innehar premium-medlemskap og har verifisert sine profiler er garantert seriøse mennesker som søker etter et seriøst forhold
 • Flere funksjoner (chat, private meldinger, advarsler, søkefilter, matchinger ...)

Hvilke er de vanligste funksjonene ved kostnadsfrie og premium datingplattformer?

Alle datingplattformer har sine egne funksjoner. Akkurat disse er det som gjør dating på nettet til en morsom og adrenalinfylt opplevelse. Du har for eksempel muligheten til å utveksle private meldinger med andre medlemmer og samtidig legge til disse som dine favoritter. Det finnes også mulighet til å foreta vurderinger av andre medlemmer eller sympatisere med disse ved å sende hjerter, smileansikt eller kyss. Datingsteder av høyere kvalitet har evnen til å anbefale deg rett partner eller gi deg muligheten til å komme i kontakt med mennesker i din geografiske nærhet.

Hva innebærer premiumfunksjoner rent konkret?

Hver datingplattform har sine egne premiumfunksjoner som gjør letingen etter en potensiell partner enklere og smidigere. De som ikke har et premium-medlemskap kan gå glipp av sjansen til å finne sin utkårede. Disse funksjonene kan aktiveres enkelt og avbrytes når som helst ved å ta kontakt med plattformens kundestøtte. Som premium-medlem kan du også beskue alle andre profiler og få muligheten til å ta kontakt med personene bak gjennom private meldinger eller chat. Sist, menn ikke minst, så kan du til og med se hvem som har besøkt din profil og se på medlemmenes private fotoalbum.

En detaljert oppsummering av premium-funksjoner
Spørreskjema - en vitenskapelig utprøvd metode for å treffe likesinnede

Du bør besvare de spørsmål som blir stilt under registreringen, så detaljert og konkret som mulig. Jo mer nøye og ærlig du besvarer spørreskjemaet, jo mer sannsynlig er det at du finner din sjelevenn.

Matchningssystem - valg av partner

Basert på spørreskjemaet som du har besvart under registreringsprosessen, kommer plattformens algoritme til å gi anbefalinger av medlemmer som er i paritet med svaret du har forutsatt.

Manuell gransking av profilen

Premiumplattformer har vanligvis et team av individer som jevnlig arbeider med å lokalisere og slette falske profiler. Teamet har som oppgave å manuelt sjekke hver ny (og gammel) profil for å kontrollere om den kan tenkes å være falsk eller inneholder upassende innhold. På den måten godkjennes kun genuine og seriøse profiler.

Automatisk fornyelse av medlemskap

Premium-plattformer tilbyr vanligvis automatisk fornyelse av ditt nåværende medlemskap. Denne praksisen benyttes for at du ikke skal miste kontakten med potensielle partnere. Du bør imidlertid passe på å lese brukervilkårene til plattformen, siden disse alltid beskriver detaljert vilkårene for akkurat ditt VIP-medlemskap. På de fleste premium-plattformer har man som praksis å si opp VIP-medlemskap ved å sende et brev med underskrift, sende faks eller e-post.

Online dating for alle aldre

Mange individer har enten ikke tid til å gå ut, eller er for sjenerte og henvender seg dermed til forskjellige datingplattformer. Noen plattformer har spesifikt blitt designet for mennesker av alle aldre og sosiale statuser. Akkurat derfor finner de fleste personer dette enkelt og lett. Du oppretter en profil, fyller den med relevant informasjon, oppgir nøyaktig hva du er interessert i og publiserer et profilbilde. Vær aktiv, snakk med andre medlemmer, og vær ikke redd for å ta kontakt først.

Er dating på nettet trygt?

En av de vanligste spørsmålene når det handler om dating på nettet er hvorvidt det er en god idé å komme i kontakt med komplett fremmede via forskjellige plattformer. Faktisk er du aldri 100 % trygg på hvem du konverserer med eller om individet er helt ærlig. Den anonymiteten som vedlikeholdes av datingplattformer, lokker ofte individer til å lage et fantasibilde av å være noen som de ikke er. I verste fall så kan du ha uflaks og bli utsatt for verbale angrep fra noen som vil tilfredsstille sitt eget kompleks. Det er akkurat derfor premium-plattformer passer best for dating. Dette er fordi falske profiler og bedragere aldri kommer til å betale de høye medlemsavgiftene siden de overhodet ikke har som mål å bli kjent med noen. Husk at du ikke bør avsløre din personlige og sensitive informasjon til noen før du virkelig er sikker på at personen det gjelder, faktisk er den han eller hun utgir seg for å være!

Hva trenger du å være oppmerksom på?
Å være oppmerksom på under valget av datingplattformer (de sider vi har valgt er de mest besøkte)

Det finnes en mengde variabler som du bør ha i mente når du velger en spesifikk datingplattform. Forsikre deg om at du holder oversikt over aktivitetene på plattformen, hvor mye trafikk plattformen genererer og hvor mange brukere som er aktive. Du kan vanligvis finne slik informasjon på hjemmesiden. Jo flere aktive brukere, jo større er sjansen for at du finner og møter din sjelevenn.

Fokus

Det er av største betydning at du er oppmerksom på selve plattformen. Om du leter etter et seriøst forhold, er det avgjort sløsing å registrere deg på en plattform der fokuset ligger på å flørte. Følg med på om plattformen er passende i forhold til din alder eller andre spesifikke krav, som seksuell legning. Dessuten skal du også tenke på at de fleste premium plattformer tilbyr deg en større sjanse for å finne din utkårede. Riktignok kommer de fleste medlemmer som leter etter flørting eller relasjoner uten forpliktelser til å registrere seg på kostnadsfrie plattformer. Det finnes også plattformer som fokuserer på en viss aldersgruppe eller seksuell legning, som lesbiske eller homoseksuelle personer.

De beste datingsidene
De beste datingsidene
Seriøse forhold
Seriøse forhold
Uformelle datingplattformer
Uformelle datingplattformer
Gay datingsider
Gay datingsider
Senior datingsider
Senior datingsider
Sidesprang datingsteder
Sidesprang datingsteder
Vurderinger og erfaringer fra brukere

Hvordan er de forskjellige erfaringene fra personer som har prøvd å date via forskjellige slags datingplattformer? Hvor fornøyde er de med funksjoner og alt plattformn har å by på, kundestøtten og antallet medlemmer? Om du ikke har klart å finne relevante vurderinger fra medlemmer som har vært aktive på en datingplattform, så bør du antagelig unngå å registrere deg på akkurat denne plattformen.

Finnes det kjendiser som har møttes på nettet?

Datingplattformer brukes også av verdensberømte kjendiser. Slike personer er ikke redde for å innrømme det offentlig. Når alt kommer til alt, så pleier kjendiser enten å være for opptatt, eller så har de ikke mulighet til å bli kjent med en potensiell partner på tradisjonelt vis på grunn av sin spesielle livsstil.

Adele

Den verdensberømte sangerinnen innrømmet å ha benyttet datingsider intenst i løpet av 2011. Akkurat denne innrømmelsen ble en inspirasjon for mange mennesker som ikke foretrakk denne formen for dating. Du kan se hva Adele gjør i dag og hvordan hun for tiden bor på hennes Instagram-profil.

Zac Efron

Selv om du aldri ville ha drømt om at Zac Efron skulle bli bedratt av sin kjæreste, så er det akkurat det som skjedde… Han bestemte seg derfor for å prøve lykken på forskjellige datingplattformer, men til sin store overraskelse trodde ingen på at han faktisk var Zac Efron. De fleste regnet bare med at det var en falsk profil!

Fokus
De kriteriene man følger for å bestemme datingplattformer, legger grunnen for dine valg. Et av disse kan være fokus, men også alder, status og geografi kan ha stor betydning…
Type forhold

Datingplattformer kan klassifiseres etter flere kategorier. Visse plattformer lar sine medlemmer få sjansen til å finne en seriøs relasjon (premium-plattformer) mens andre tilbyr medlemmene å finne en relasjon uten forpliktelser i form av en intens, intim natt (kostnadsfrie).

Aldersbasert

Visse plattformer retter seg inn mot en spesiell alderskategori. Det finnes i dag plattformer også for yngre medlemmer, middelaldrende eller eldre. Om du vil finne en partner som er betraktelig eldre eller yngre enn deg, så er kategoriserte plattformer det rette valget. Alders-bevisste datingplattformer fakturerer vanligvis for sitt medlemskap, mens kostnadsfrie nettsteder generelt pleier å være uten aldersfokus.

Sosioøkonomisk status

Om du regner det viktig for deg at akkurat din partner har samme eller lignende utdanningsnivå som deg, eller at personen er betydelig materiell og har høy levestandard, er dette formen for plattformer du bør gå for.

Territorialt fokus

De fleste plattformer gir deg mulighet til å søke etter en potensiell partner basert på den byen eller regionen som du bor i for tiden. Men du visste kanskje ikke at det også finnes plattformer der du kan komme i kontakt med personer fra hele Europa, eller til og med fra andre kontinenter? Slike plattformer blir vanligvis formidlet ved å bli kjent med norske kvinner og velstående utlendinger.

De beste datingsidene
De beste datingsidene
Seriøse forhold
Seriøse forhold
Uformelle datingplattformer
Uformelle datingplattformer
Gay datingsider
Gay datingsider
Senior datingsider
Senior datingsider
Sidesprang datingsteder
Sidesprang datingsteder

Parametrar Academic Singles C-Date be2 New Honey Singles50
Rekommendation Redaktörens val Flört & Intima relationer Stor urval av potentiella kandidater Gratis men fullt med annonser För de äldre individerna
Typ av dejter Seriöst förhållande Intimt Seriöst förhållande Flirt/Seriöst/Intimt Seriöst förhållande
Vetenskapligt bevisad metod för att hitta en partner Ja Ja Ja Nej Nej
Manuell profil godkännande Ja Nej Nej Nej Ja
Offentlig profil Nej Nej Nej Ja Nej
Antal användare 24 tusen 25 tusen 24 tusen 36 tusen 256 tusen
Korrelationen mellan kvinnor och män 49% 51% 48% 52% 49% 51% 48% 52% 48% 52%
Partnerförhållande Frie Ugifte ugifte Singel, anbefalinger Ugifte
Mobilapp Ja Ja Ja Nej Ja
Kundsupport Chatt E-post E-post E-post E-post
Betalt medlemskap 3, 6, 12 3, 6, 12 3, 6, 12 3, 6, 12 3, 6, 12
Lägsta prenumeration 1 497 kr 1 815 kr 1 497 kr 2 397 kr 1 437 kr
Automatisk förnyelse av medlemskap Ja Ja Ja Ja Ja
Fördelar med premiummedlemskap + Velg synlige og skarpe bilder
+ Se hvem som er på nettet akkurat nå
+ Ta imot og send private meldinger
+ Rask profilsøking
+ Velg synlige og skarpe bilder
+ Se hvem som er på nett akkurat nå
+ Ta imot og sende private meldinger
+ Rask profilsøking
+ Godt synlige og skarpe bilder
+ Se hvem som er på nett akkurat nå
+ Send og ta imot private meldinger
+ Rask søking gjennom forskjellige profiler
+ Umaskerte og skarpe bilder
+ Se hvem som er på nettet akkurat nå
+ Ta imot og send private meldinger
+ Rask søking gjennom profiler
+ Bla raskt i profiler
+ Les og send meldinger
+ Klart synlige bilder
+ Legg til kontakter i favoritter
Medlemmarnas omdöme 8,4/10 8,6/10 8,4/10 8,0/10 8,4/10
Var denne siden nyttig?
Liker du innholdet?
0 2

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no