Sammenligne datingplattformer for Gay

Gay datingsider Velg kategori

Gay dating

Det homoseksuelle fellesskapet i Norge har en tendens til ganske bra samhold. Likevel vet mange homoseksuelle menn ikke hvordan man skal komme i kontakt med hverandre og finne likesinnede som vil det samme. Riktignok er det i dag enklere enn noensinne å finne medlemmer som vil det samme som deg. Du har i dag muligheten for å finne likesinnede homoseksuelle på en rekke plattformer der fokuset er rettet mot å gjøre det enklere for homoseksuelle å finne hverandre.

Uansett om du leter etter en livsledsager, forhold uten følelsesmessige bånd, eller bare vil snakke med noen, så kommer du helt sikkert til å finne det du leter etter. Vi har etter nøye overveiing valgt ut de beste og mest diskrete dating-plattformene for deg, som stort sett koster litt for premium medlemskap, men betaler tilbake dette gjennom høy integritet, sikkerhet av verdensklasse og som gir deg en sjanse til å finne likesinnede som ønsker det samme som deg!

1.
Victoria Milan
Victoria Milan
 • Eksklusivt konsept
 • Gjennomtenkt registreringsprosess
 • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
7 600 000+
single
30+
foretrukket alder
2.
BeNaughty
BeNaughty
 • En høy grad av sikkerhet
 • Hyggelige og vennlige individer
 • Nesten helt jevn fordeling mellom kjønn
1 000 000+
single
20+
foretrukket alder
3.
Flirt.com
Flirt.com
 • God og pålitelig sikkerhet
 • Flere kvinner enn menn er medlemmer
 • Muligheten til å treffe mennesker fra hele verden
9 300 000+
single
21+
foretrukket alder
4.
EliteSingles
EliteSingles
 • En plattform som tilbyr et høyt nivå av integritet
 • En stor blanding av ulike aldersgrupper og potensielle partnere
 • Muligheten til å bli kjent med mennesker over hele kloden
15 000 000+
single
25+
foretrukket alder
5.
Singles50
Singles50 Over 40
 • Et høyt nivå av sikkerhet
 • Modne og livserfarne personer
 • Muligheten til å bli kjent med forskjellige mennesker over hele verden
256 000+
single
40+
foretrukket alder
6.
SlemFlirt
SlemFlirt
 • Diskret og anonym tjeneste
 • Tilgjengelig på nettbrett, smarttelefon og PC
 • Gode sjanser for å møte attraktive i ditt nærområde
20 000+
single
30+
foretrukket alder

Hva kan du forvente deg av homoseksuelle datingplattformer?

Alle som besøker en gay plattform, leter etter noen som passer deres personlige preferanser. Visse menn leter etter et seriøst forhold, noen vil finne kjærligheten i sitt liv, mens andre leter etter en partner for et intimt forhold uten følelsesmessige bånd. Uansett hva det er som du leter etter, så kommer du til å ha noe til felles med alle disse, nemlig å finne noen likesinnede og som vil det samme som deg.

I dag er det ikke lenger tabu å eksponere deg selv i din leting etter en partner, sammenlignet med hvordan det var en gang i tiden. Datingplattformene har vært et viktig bidrag, siden de forener homoseksuelle under en og samme plattform og gir deg muligheten til å publisere din personlige informasjon mens andre får muligheten til å ta hensyn til den og ta stilling til om dette individet passer deres egne personlige preferanser. Dessuten er de fleste plattformer utrustet med en form for søkefilter slik at du får muligheten til å bla gjennom og sortere vekk de partnere du ikke er interessert i, og kun bli presentert for de som passer dine personlige preferanser og krav. Sist, men ikke minst, så gir plattformene deg til og med muligheten til å filtrere individene basert på deres fysiske plassering, noe som gjør det enda enklere å finne noen som for øyeblikket er i nærheten av deg.

Hvordan ligger det an med den personlige integriteten?

Datingsider for homoseksuelle menn har en tendens til å bli utført i form av premium medlemskap, som forsikrer at du kommuniserer med genuine individer, og ikke falske og ondsinnede profiler. Du behøver heller ikke være urolig for at din personlige informasjon kommer til å bli misbrukt eller at noen tredjepart får del i denne.

Du får til og med muligheten til å konversere med akkurat hvem du vil og om du skulle oppleve at personen det gjelder er ubehagelig, kan du alltids blokkere denne personen ved å simpelthen trykke på en knapp. Det finnes dessuten muligheter til å anmelde trakassering og rapportere inn slik oppførsel som upassende til plattformens kundestøtte. Supportavdelingen på en premium plattform benytter seg av HTTPS-kryptering for å kommunisere med deg, og kommer aldri til å overføre din informasjon til en tredjepart. Det er verdt å understreke det faktum at integriteten er i førersetet på denne typen plattform, noe som ikke kan sies om de plattformer som tilbyr gratis registrering og bruk av deres plattform.

Hvorfor er akkurat homoseksuelle premium datingplattformer best?

I tillegg til å garantere fullstendig integritet, kommer disse plattformene også til å gi deg anbefalinger om forskjellige partnere som du helt sikkert kommer til å finne interessante og attraktive. Det er viktig å påpeke det faktum at du må fylle inn et spørreskjema som i all hovedsak er en personlighetstest som samler inn dine resultater og benytter disse som grunnlag for å finne aktuelle partnere. Premium plattformer beskytter din personlige integritet og kontrollerer hver registrerte profil manuelt. Verdt å understreke er det faktum at upassende bilder kommer til å bli fjernet, akkurat som falske profiler og upassende medlemmer, for å gjøre akkurat din leting etter en seriøs relasjon til en trivelig og behagelig opplevelse. Ved å inneha et VIP-medlemskap, får du automatisk muligheten til å dra nytte av alle de forskjellige funksjonene på selve plattformen, som i seg selv gir deg økt mulighet til å bli bedre kjent med din partner.

Ulemper med gratis gay dating sites

På gratis gay dating sites kan du ofte finne falske profiler eller direkte ondsinnede profiler som er opprettet av bedragere i forsøk på å komme over den private informasjonen til noen andre, ofte gjennom kredittkort- eller bankopplysninger. Selv om det gratis plattformer i hovedsak kan skryte av, flere brukere, så skal man huske at de fleste av disse individene pleier å være inaktive eller brukere som ikke er interessert i et seriøst forhold. Ved siden av det faktum at det pleier å dukke opp mange irriterende slags annonser på akkurat plattformer som er gratis, så har brukerprofiler knapt nok noen integritet. Sannheten er at alle som besøker plattformen kan se og lese din profil uten å måtte registrere seg.

Hva kan du forvente deg av homoseksuelle individer som du finner på forskjellige datingplattformer?

De brukerne som henger ut på disse formene for plattformer, leter etter alt mellom himmel og jord. Ved premium-plattformer kan man være trygg på at deres medlemmer i de fleste tilfeller leter etter et seriøst forhold, mens fokuset på gratis nettsteder pleier å ligge på å flørte med eller finne en elsker uten å binde seg følelsesmessig av den grunn. Vi gir deg muligheten til å lese mer detaljert om de forskjellige plattformene og på det viset danne deg en oppfatning om hvorvidt du bør overveie å registrere deg hos disse. Husk imidlertid at du ikke skal være sjenert, men by på deg selv. Svar på flørting fra medlemmer, meldinger og annet hvis du synes de virker attraktive og tror at de ville ha passet akkurat din personlighet.

Garantert integritet, sikkerhet og diskresjon

Forutsetningen for å finne en partner er å tørre utfordre sin frykt og glemme alle bekymringer som hindrer deg fra å gjøre akkurat det. Ha en avslappende innstilling og svar på brukernes henvendelser. Husk også at du ikke skal være redd for å begynne en samtale først for den saks skyld. Vær et aktivt medlem siden det er avgjørende for at du skal kunne treffe akkurat den rette. De plattformer som fokuserer på homoseksuelle og som vi anbefaler er sikre, diskrete og med et høyt nivå av integritet. Selskapet som står bak disse plattformene har skapt et sikkert miljø der du kan treffe homoseksuelle menn uten å risikere din personlige integritet.

Datingsiter for homoseksuelle gutter og menn

Du må være minst 18 år gammel for å kunne registrere deg på plattformer som fokuserer på gay dating. For eksempel får du muligheten til å treffe unge gutter som leter etter en mentor eller et intimt og opphissende eventyr. Gay dating sites aksepterer alle slags medlemmer, uansett om du er atten år eller om du tilfeldigvis er en middelaldrende mann eller en person nær pensjonsalderen. Det er verdt å legge vekt på det faktum at plattformer som tilbyr gratis registrering til og med kan akseptere tenåringer som har fylt femten, men ikke yngre enn det.

Var denne siden nyttig?
Liker du innholdet?
0 1

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no