Academic Singles

Academic Singles Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
8,4/10
24 000+ / 27+
Academic Singles

Stedets brukbarhet og funksjoner: 9,5/10

Sikkerhet: 9,6/10

Profilinformasjon og grafikk: 9,4/10

Potensial for å finne partner: 10/10

Kundestøtte: 9,1/10

Pris: 9,1/10

Bilder av brukere
som er på nett
5310 mennesker er på nett

Christian
Christian, Alder: 28
Mina
Mina, Alder: 29
Erik
Erik, Alder: 28

Academic Singles Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Ikke bare for høyt utdannede

Selv om Academic Singles profilerer seg selv som et nettsted rettet mot akademisk utdannede individer, noe som pleier å bety at de har vanskeligere for å bli kjent med likesinnede, så ta dette med en klype salt. Du har muligheten til å bli et medlem på deres plattform uansett hva slags utdanningsnivå, alder eller nåværende yrke du har. På denne nett-plattformen kan du komme i kontakt med personer som passer med akkurat din personlighet. Hvis du ser etter et seriøst forhold og en romanse som varer hele livet, så skal du utvilsomt bli medlem av Academic Singles. Plattformen tillater ikke kjønnsdiskriminering, noe som kjennetegnes av den balanserte fordelingen mellom menn og kvinner. Å registrere seg er helt kostnadsfritt, og du bestemmer selv om du vil bli VIP-medlem eller ikke.

Registreringen tar kun et par minutter

Føler du at det er lett å gå seg vill i den digitale jungelen? Det er faktisk ikke så viktig i det hele tatt i denne sammenhengen. Registreringen hos Academic Singles er veldig enkel og går relativt raskt. Det som er viktig er å oppgi korrekte opplysninger for at akkurat du skal kunne finne en partner som tilsvarer dine preferanser. Denne prosessen fjerner den monotone prosessen der du må gå gjennom hver eneste profil for å dermed kunne finne noen som passer med dine personlige preferanser. De kandidatene som du får anbefalt, blir basert på de svarene som du har oppgitt i løpet av selve registrerings-prosessen.

Finn en behagelig stilling i stolen og fullfør din profil

Etter at du har registrert deg, krever plattformen at du laster opp et profilbilde som forestiller deg selv. Det perfekte er å laste opp et av dine nyeste profilbilder slik at det viser ditt nåværende utseende. Forsikre deg også om at du laster opp dine beste bilder.

På hvert enkelt profilbilde har du mulighet til å verifisere hvorvidt andre brukere ser ditt profilbilde klart og tydelig, eller om bildet skal se uskarpt ut. Du kan også velge hvem som bør kunne se dine bilder. Etter at du har lastet opp dine bilder, så trenger du også å gjennomføre en personlighetstest som kommer til å avdekke dine mål og tanker, og din livsstil.

Bli et premium-medlem hos Academic Singles: Ja eller nei?

Etter at du har fylt inn det som trengs for din profil og lagt til bilder, kommer du til å oppdage at du ikke kan dra nytte av alle de fordelene som plattformen tilbyr. Du har muligheten til å bli et premium-medlem hvis du vil utnytte alle funksjoner som plattformen tilbyr i dag. Du har mulighet til å bli premium-medlem i en måned, seks måneder, eller et helt år. Etter denne tidsfastsatte perioden, kommer ditt medlemskap automatisk til å bli fornyet slik at du også i fortsettelsen får mulighet til å benytte plattformens funksjoner. Premium-medlemskap gir deg sjansen til å sende og ta imot private meldinger, du får mulighet til å se hvem som har sett på din profil, og du får se på bilder fra andre medlemmer. Du kan også lage en liste over dine favoritt-kontakter om du skulle ha lyst til det.

Hvordan sier man opp sitt medlemskap hos Academic Single?

Om du ikke har et premium-medlemskap for øyeblikket, så kan du si opp ditt medlemskap gjennom din profil. For å gjøre det, må du gå til din profil, velge ”Innstillinger” og deretter klikke på ”Deaktivere profil”. Premium-medlemmer må deaktivere sin profil på en annen måte. Man må først forsikre seg om at man har minst 14 kalenderdager igjen av sin avtale før man i det hele tatt kan si opp avtalen. For å si opp avtalen så trenger du å sende et brev eller en faks til selskapet, eller benytte deg av den spesielle lenken for oppsigelse som finnes på plattformen.

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Sist oppdatert
25. 9. 2021

Academic Singles funkasjoner

Søking for vip

Academic Singles hjelper deg med å finne en partner basert på følgende preferanser: fysisk plassering, utdannelse, din alder, lengde, inntekter… Den ideelle partneren kommer til å befinne seg blant dine anbefalte kontakter.

Tilgang til bilder

En av våre innovative funksjoner lar deg bestemme hvem som skal kunne se dine bilder. Du har muligheten til å vise disse for alle medlemmer hos Academic Singles eller kun spesifikke brukere som du definerer under innstillinger.

Avanserte anbefalinger om partnere

Takket være vår innovative teknologi, kommer Academic Singles til å hjelpe deg med å finne den rette partneren som passer akkurat dine preferanser og krav. Denne smarte teknologien skanner alle profiler og velger ut den som passer best med akkurat din profil. Den baserer sine valg på livsstil, interesser, verdier og mye mer.

Rask søking gjennom profiler

Ved å ta del i VIP-medlemskapet, får du muligheten til å sjekke ut andre profiler hos Academic Singles der du får vite mer om deres utseende, interesser og personlige verdier. Med et VIP-medlemskap kan du også kontakte alle medlemmer hos Academic Singles.

Kjærlighet ved første blikk for vip

Liker du å leke? Ved å leke kan du bli kjent med nye og spennende individer som har utdannelse på et akademisk nivå. Sjekk ut profiler fra andre personer, tilby dem et hjerte for å vise at du har fattet interesse for disse eller et kryss for å signalisere at du er misfornøyd.

Premium-funksjoner for vip

Hvert medlem har muligheten til å bli et VIP-medlem og på den måten få muligheten til å dra nytte av alle de forskjellige funksjonene som Academic Singles-plattformen tilbyr. VIP-medlemskap kommer til å hjelpe deg å realisere drømmen om å komme i kontakt med den rette.

Valgfritt VIP-medlemskap

Etter at du har registrert deg på nettstedet, har du muligheten til å abonnere på et tre måneders medlemskap for 499 NOK per måned, et medlemskap som gjelder i seks måneder (koster 299 NOK per måned) og medlemskap i tolv måneder (199 NOK per måned).

Legg til personlig informasjon

Det finnes ingen sjanse for at du skal føle skam eller redsel når du fyller ut den personlige informasjonen i løpet av registrerings-prosessen. Del gjerne dine personlige tanker, livsstil, utseende osv. Å fylle ut din profil med relevant informasjon på Academic Singles er både morsomt og underholdende.

Academic Singles VIP-medlemskap priser

Kostnadsfri profil

Synlige bilder
Se hvem som er på nett akkurat nå
Ta imot og send private meldinger
Rask profilsøking

3 måneders VIP-medlemskap

499 kr (per måned)

Velg synlige og skarpe bilder
Se hvem som er på nettet akkurat nå
Ta imot og send private meldinger
Rask profilsøking

6 måneders VIP-medlemskap

299 kr (per måned)

Velg synlige og skarpe bilder
Se hvem som er på nettet akkurat nå
Ta imot og send private meldinger
Rask profilsøking

12 måneders VIP-medlemskap

199 kr (per måned)

Velg synlige og skarpe bilder
Se hvem som er på nettet akkurat nå
Ta imot og send private meldinger
Rask profilsøking

Academic Singles Fordeler og ulemper

Fordeler

Balanse mellom kvinner og menn, 49 : 51
24 000 registrerte medlemmer
Mulighet for aktivering av VIP-medlemskap
Sjekk ut hvem som er online for tiden
Avansert søk etter ideelle partnere

Ulemper

Et stevnemøte garanterer ikke nødvendigvis at du finner ekte kjærlighet
VIP-medlemskap og de fleste andre funksjoner koster penger
Brukere har mulighet til å laste opp sine bilder og gjøre dem uklare
VIP-medlemskap fornyes automatisk om ikke annet oppgis

Academic Singles for brukere

Fordeler

VIP-medlemskap tilbyr mange forskjellige fordeler og hjelper deg til med å finne og bli kjent med en potensiell date enklere
Du har muligheten til å dele ditt bilde når du ønsker det
Du kan bare dele ditt bilde når du velger
Registreringen er helt kostnadsfri og du bestemmer selv hvor lenge du vil abonnere på et VIP-medlemskap
Screenshot

Mine personlige tanker om Academic Singles

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Om du leter etter en person som kommer til å oppfylle dine forventninger og har en fremgangsrik karriere akkurat som deg, så bør du avgjort registrere deg på denne plattformen. Selv om VIP-medlemskap er en tjeneste som koster penger, innebærer det også en stor fordel siden kun seriøse individer kommer til å betale penger for å bli VIP-medlem. Forsikre deg om at du leser gjennom brukeravtalen før registreringen slik at du på den måten forstår hvilke regler som gjelder for akkurat denne plattformen siden du ikke har lyst til å oppleve overraskelser, særlig i form av den automatiske fornyelsen av VIP-medlemskapet. Plattformens utforming er i paritet med en høy standard, og selve brukergrensesnittet tilbyr enkel håndtering og kommer til å tilfredsstille selv den mest kravstore bruker. Selv om noen dårlige vurderinger eksisterer på nettet, anbefaler vi den likevel siden plattformen tilbyr korrekt informasjon, er enkel å skjønne og nettstedet ikke prøver å skjule noe fra deg. Hvis du leter etter ditt livs kjærlighet, er det gode sjanser for at du kommer til å finne den rette på akkurat dette nettstedet. Gi det en sjanse allerede i dag og se om du finner din utkårede!

Academic Singles Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Anne, 24 år

Jeg har alltid vært skeptisk til datingplattformer på nettet, men etter at jeg ble kjent med en veldig hyggelig og ordentlig type som jeg i dag er i et seriøst forhold med har jeg ikke lenger innvendinger mot denne formen for dating. Faktisk anbefaler jeg det til alle jeg kjenner!

JA 0 Nej 0
Per-Olav, 30 år

Jeg var singel veldig lenge og hadde ingen dame, så jeg fant ut at jeg ville prøve lykken hos Academic Singles. En venn av meg anbefalte plattformen siden han hadde truffet sin utkårede kone på akkurat dette nettstedet. Til nå har jeg blitt kjent med og omgått forskjellige damer, men jeg er i alle fall veldig fornøyd med å ha tatt beslutningen om å registrere meg, siden noen av de jeg har blitt kjent med er skikkelig herlige damer!

JA 3 Nej 0
Fransesca, 29 år

Jeg betalte for et VIP-medlemskap og nettstedet fornyet medlemskapet i tre måneder uten å si ifra til meg. Jeg leste aldri gjennom retningslinjene for brukere og visste dermed ikke om at plattformen fungerte på denne måten!

JA 2 Nej 3
Stine, 32 år

På grunn av en karriere som krever stort engasjement har jeg aldri tid til overs for nattelivet. Jeg sløser bort for mye tid på å gjøre meg i stand og når jeg går ut på byen ender det ofte med at jeg ikke blir kjent med noen i det hele tatt. Jeg er veldig fornøyd med mitt VIP-medlemskap siden utelukkende seriøse mennesker er med der og dermed kommer kun de som leter etter ekte kjærlighet til å tørre bruke penger på å finne den.

JA 12 Nej 3

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no