Møteplassen

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
11 319 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

Møteplassen Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
5,8/10
500 000+ / 23+
Møteplassen

Stedets brukbarhet og funksjoner: 5,8/10

Sikkerhet: 6,8/10

Profilinformasjon og grafikk: 6,5/10

Potensial for å finne partner: 5,8/10

Kundestøtte: 5/10

Pris: 5,3/10

Møteplassen Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Møteplassen er en seriøs datingtjeneste

Hvis du er på utkikk etter en datingplattform der seriøse medlemmer ivaretas, er Møteplassen nettopp dette. Mye innsats er lagt inn for å sikre seg at seriøse brukere beskyttes, mens mer useriøse lukes ut. En del av dette er en ganske omfattende første prosess med registrering som går inn på mer enn brukernavn, alder og e-postadresse, for eksempel yrke/studieretning, bosted, detaljer om utseendet og hva slags forhold man har til tobakk. Så er man i gang med prosessen mot å møte likesinnede personer man kan flørte og konversere med, og date i den virkelige verden.

Møteplassen, også kjent som moteplassen.no eller moteplassen.com, er en skandinavisk nettside der kundeservicen foregår på norsk og alle bilder og profiler blir gransket. Fordelingen mellom menn og kvinner er rimelig jevn, og nettstedet oppgir selv at de har mer enn 500 000 registreringer. Dette betyr at Møteplassen ikke er blant de største datingportalene, men portalen gjør uansett en brukbar jobb med å ivareta sine medlemmer.

Møteplassen har et klassisk grensesnitt som kan minne om Facebook. Det er mulig å lage en slags statusoppdatering som her kalles «megafoninnlegg». Irriterende annonser kan komme til å dukke opp.

Registreringen tar kun noen minutter

Å komme i gang på Møteplassen trenger ikke å ta lang tid. I løpet av registreringen får du sjansen til å besvare noen spørsmål og skrive litt om deg selv, som gjør at du blir presentert overfor andre medlemmer på en skikkelig måte. Datingplattformen kommer til å be deg om å laste opp et profilbilde, og dette bør være et skarpt portrettbilde tatt rett forfra.

Nye funksjoner for Møteplassen

Møteplassen har en mengde funksjoner, noen av dem kan du benytte kostnadsfritt. Mulighetene er åpenbart størst med VIP-medlemskap eller PlussVIP-medlemskap, men også gratismedlemmer kan søke blant single, ta imot komplimenter fra andre medlemmer, og se hvem som besøker sin profilside.

VIP-medlemskap i opp til 6 måneder

For øyeblikket tilbyr Møteplassen tre forskjellige typer av medlemskap: Gratis medlemskap, VIP-medlemskap og PlussVIP. Gratis medlemmer kan lage en personlig presentasjon og søke blant single. VIP-medlemmer får dessuten tilgang til alle funksjoner, og kan få kontakt med andre medlemmer ved å sende og motta personlige meldinger. Tilleggstjeneten PlussVIP innebærer at du som VIP-medlem også kan kommunisere med ikke-betalende medlemmer.

Slette og deaktivere profilen

Oppsigelse av et kostnadsfritt abonnement foregår ved å velge dette i innstillingene eller ved å kontakte kundeservice.

Medlemskap som ikke er kostnadsfrie settes opp etter en eller flere måneder med bindingstid, og medlemskapet betales på forhånd månedlig. Medlemskap som utløper, fornyes automatisk med de valgene du har foretatt tidligere. Oppsigelse kan foretas når som helst, men betalingstjenesten løper ut gjennom hele bindingstiden. Etter oppsigelse skal ingen automatisk fornyelse skje, ifølge medlemsvilkårene. Avslutning av VIP-medlemskap gjøres i Innstillinger, menyvalget VIP.

Møteplassen funkasjoner

Laste opp et bilde

Det er bred enighet om at sjansen for å treffe noen øker ved å laste opp minst et profilbilde som er skarpt og entydig. Det er ikke obligatorisk å laste opp et bilde, men funksjonene begrenses kraftig om du ikke gjør det.

Profilinnstillinger

Møteplassen er en omfattende datingside, og det er en mengde muligheter for å tilrettelegge profiler. Endringer oppdateres straks.

PlussVIP

Medlemmer som bestiller PlussVIP får mulighet til å kommunisere med ikke- betalende medlemmer.

Premium-funksjoner for vip

Med et PlussVIP medlemskap får du mulighet til å snakke med gratis- medlemmer. Vi har gått dypt i søket etter ytterligere fordeler eller ekstra funksjoner som følger med et PlussVIP-medlemskap sammenlignet med et vanlig VIP-medlemskap, uten å lykkes.

Matchingtest

En av de mer positive aspekter ved denne portalen, er den morsomme og omfattende matchingtesten. To av kategoriene i testen er «interesser» og «personlighet». Selve testen består rett og slett av at brukeren får presentert forskjellige uttalelser, og rangerer uttalelsene etter en skala fra 1 (uenig) til 7 (enig). Eksempel på uttalelser er «jeg liker å rydde» og «jeg har sjefsansvar på jobben». Det er flere hundre uttalelser å forholde seg til, så for den som har tid er dette virkelig noe det går an å grave dypt i og forhåpentligvis få nytte av.

Møteplassen VIP-medlemskap priser

Gratis profil

Kan ikke sende ubegrenset med meldinger
Du kan ikke se hvem som liker deg tilbake
Du kan ikke benytte samtlige funksjoner på mobilen
Ingen mulighet til å legge kontakter til din favorittliste

1 måneds VIP-medlemskap

349 kr

Velg synlige og skarpe bilder
Se hvem som er på nettet akkurat nå
Ta imot og sende ubegrenset med meldinger
Muligheten til å søke blant profiler

3 måneders VIP-medlemskap

249 kr (per måned)

Lese og skrive meldinger
Komplette funksjoner
Samtlige VIP-funksjoner på mobilen kan benyttes
Legg til kontakter i favoritter

6 måneders VIP-medlemskap

149 kr (per måned)

Umaskerte og skarpe bilder
Se hvem som er på nettet akkurat nå
Ta imot og sende private meldinger
Sparer 57% i kostnader sammenlignet med 1-måneds medlemskap

Møteplassen Fordeler og ulemper

Fordeler

Du kan betale for VIP-medlemskap månedsvis
Du kan søke i profiler på plattformen kostnadsfritt
Alle profiler og bilder granskes manuelt
Kundeservicen foregår på norsk
Betalende medlemmer får også sjansen til å kommunisere med ikke- betalende medlemmer.

Ulemper

Prisen for VIP-medlemskapet kan virke noe dyr
Plattformen fungerer best for medlemmer som har tid til å tilrettelegge alt og skrive jevnlige meldinger
VIP-medlemskap fornyes automatisk om man ikke sier opp i tide
Det grafiske brukergrensesnittet kan være rotete og gammeldags

Møteplassen for brukere

Fordeler

Opplevelsen på plattformen kan minne om sosiale medier, og mye innsats legges inn for å luke ut useriøse profiler
Møteplassen har fokus på Norge og Norden, og begge kjønn befinner seg i paritet med hverandre. Rundt en halv millioner registreringer har blitt gjort, og det er gode sjanser for å komme i kontakt med og bli kjent med mennesker fra hele Norden.
Premium-medlemskap er fordelaktige, og du kan velge mellom forskjellige VIP-pakker av forskjellig lengde.
Screenshot

Mine personlige tanker om Møteplassen

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Datingplattformen Møteplassen er lagt mye innsats i, den er svært omfattende, og spørsmålet er egentlig om det er så mange funksjoner at det kan bli uoversiktlig. Møteplassen henvender seg til både kvinner og menn, hovedsakelig fra Skandinavia. Til forskjell fra internasjonale tjenester, kan dermed Møteplassen fokusere helt og fullt på det nordiske markedet. Store internasjonale selskaper fokuserer nødvendigvis på de største markedene, som USA og Tyskland. Selve plattformen er gammeldags og omstendelig, men er rik på funksjoner og egentlig ganske intuitiv å bruke. Hvis du legger litt tid i å sette opp profilen din og presenterer deg med et skarpt og godt profilbilde kommer du ganske sikkert til å finne det du leter etter hos Møteplassen.

Møteplassen Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Anna, 21 år

”Det finnes ikke svakheter på denne datingplattformen! Jeg ville treffe en mann fra Danmark der jeg arbeider for tiden. Og takket være Møteplassen har jeg klart å få kontakt med en hyggelig dreng som jeg lurer på om jeg holder på å falle for...”

JA 5 Nej 2
Lene, 39 år

”Nettsiden er enkel å bruke å ligner på facebook. Jeg registrerte en gratis profil og gikk videre til 3 måneders VIP da jeg så flere spennende profiler. Da jeg skulle forlenge medlemskapet hadde dette skjedd automatisk allerede, så der kunne jeg bare slappe av. Har fått mange hyggelige meldinger fra trivelige menn og til og med vært ute og møtt et par av dem. Føler jeg har stor valgfrihet og mange muligheter her.”

JA 10 Nej 6
Erlend, 38 år

”Møteplassen holder høy standard og er proff på en måte jeg ikke trodde gikk an på en dating-plattformen. Jeg har forandret mitt syn på dating etter at jeg kom over Møteplassen. Jeg snakker kun med de kvinnene jeg syns er attraktive. Mye, mye bedre enn gammeldags dating. Jeg opplever mer intimitet enn før, ,og slipper den triste følelsen av avvisning jeg kjenner så godt fra pubrunder på byen.”

JA 18 Nej 12
Bent, 46 år

”Etter å ha bestilt et 6-måneders VIP-medlemskap for å kunne prate med ei flott dame jeg så, ombestemte jeg meg kjapt. Prøvde å avbestille samme dag, men på grunn av bindingstid måtte jeg betale for hele perioden. Det var litt nedtur. Når det er sagt har jeg møtt flere hyggelige damer og kundeservicen var tålmodige med meg da jeg ble ganske hissig mens jeg prøvde å fikse problemet med bindingstiden.”

JA 11 Nej 14

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no