be2

be2 Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
8,4/10
24 000+ / 20+
be2

Stedets brukbarhet og funksjoner: 8,8/10

Sikkerhet: 8/10

Profilinformasjon og grafikk: 8,5/10

Potensial for å finne partner: 9/10

Kundestøtte: 8,3/10

Pris: 8/10

Bilder av brukere
som er på nett
5310 mennesker er på nett

Emil
Emil, Alder: 24
Elise
Elise, Alder: 23
Gunnar
Gunnar, Alder: 27

be2 Alle vurderinger, meninger og erfaringer

be2 er en moderne datingplattform

Datingplattformen be2 markedsfører seg selv som et nettsted der man får sjansen til å treffe likesinnede i alle aldre. Den som er ute etter noe seriøst og har sett seg lei på livet som enslig, er mer enn velkommen til å registrere seg på be2-plattformen. Korrelasjonen mellom begge kjønn er hårfin og verdsettes først og fremst av den mannlige siden, som vanligvis opplever en mangel på aktuelle kandidater siden disse plattformene skriker etter flere kvinnelige medlemmer.

Du kan registrere deg som medlem uten kostnad, men for å kunne ta del i alle de forskjellige funksjonene som tilbys trenger du å bli et premium-medlem. Datingplattformen be2 er diskret av natur og tilbyr mange forskjellige slags former for dating. Du får sjansen til å finne din livs partner og din beste venn for den saks skyld…

Å registrere seg hos be2 er slett ikke vanskelig!

Registreringen tar kun noen minutter å gjennomføre. Du blir hjulpet trinn for trinn, og blir bedt om å oppgi den grunnleggende informasjonen om deg selv og din personlighet. Merk deg at du ikke kommer til å måtte svare på spørsmål som kan kompromittere din integritet. Det er viktig å være ærlig og svare utførlig siden disse svarene kommer til å legge grunnen når be2 matcher deg mot andre kandidater som svarer på lignende vis. Tusenvis av individer har til nå benyttet denne funksjonen før de har møtt likesinnede personer.

Registreringen hos be2 klarer å skape en underholdende profil

Når du registrerer deg hos be2, kommer du til å bli bedt om å laste opp et profilbilde. Velg det bildet som ligner ditt nåværende utseende mest for å unngå utrivelige overraskelser når du treffer en potensiell partner i den virkelige verden.

Videre vil vi også legge vekt på at du før du laster opp dine bilder, har muligheten til å gjøre dine bilder tilgjengelige for alle medlemmer eller kun spesifikke medlemmer som du håndplukker. Du har senere muligheten til å dessuten gå gjennom en personlighetstest der du får oppgi dine hensikter, mål og foretrukket livsstil. Denne personlighetstesten er av største betydning siden også den kommer til å bli brukt i den algoritmen som be2 benytter seg av for å føre individer med samme syn på livet, sammen.

be2s premium-medlemskap er en god investering

For at du skal kunne utnytte alle de funksjonene som tilbys på be2, kommer du til å trenge å bli et premium-medlem, eller et såkalt VIP-medlem. Hvis du ikke er helt sikker på hva slags medlemskap, kan du alltids betale for en måned og dermed teste deg frem. Hvis du er fornøyd, kan du velge å forlenge medlemskapet til 3, 6, eller 12 måneder, eller avbryte det helt om du er misfornøyd. Akkurat premium-medlemskapet gjør at du kan se hvilke brukere som har besøkt din profil, lese og svare på meldinger, legge til kontakter i dine favorittlister, eller se på andres fotoalbum. Det faktum at akkurat premium-medlemskapet blir fornyet automatisk om du ikke aktivt avbryter det i tide, er viktig å vektlegge.

Hvordan sier jeg opp mitt medlemskap hos be2?

Du har muligheten til å avbryte ditt medlemskap når som helst, så lenge du ikke har aktivert et premium-medlemskap. Du kan avbryte medlemskapet gjennom å gå til innstillinger og deretter klikke på “Deaktivere profil”. Vennligst merk at premium-medlemmar må si opp sitt medlemskap senest 14 kalenderdager før utløpsdatoen for den aktive perioden. Dette må enten gjøres ved å sende et undertegnet brev med post eller faks til selskapets adresse, eller via en lenke på be2.

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Sist oppdatert
25. 9. 2021

be2 funkasjoner

Gjør dine bilder tilgjengelig for spesifikke medlemmer

Du kan sørge for at dine bilder kun blir tilgjengelige for spesifikke medlemmer, eller for alle de som har registrert seg på be2-plattformen.

Smarte anbefalinger om partnere

Den smarte teknologien blir bedre for hver dag som går. Du kan i dag finne potensielle partnere med samme slags interesser, holdninger og verdier. Alt du trenger å gjøre, er å oppgi noe informasjon om deg selv, og så la be2-algoritmen gjøre jobben for deg.

Spesifisere informasjon om deg selv

På be2 har du muligheten til å oppgi grunnleggende informasjon om deg selv, der du får sjansen til å angi dine hensikter, beskrive din livsstil og laste opp noen av dine beste bilder.

Søk for vip

På be2 kan du lokalisere en potensiell partner etter plassering, alder, høyde, utdannelse, årlig inntekt og andre spesifikke parametere. Egnede kandidater dukker opp under seksjonen ”anbefalte kontakter”.

Bla raskt gjennom VIP-profiler

be2 lar deg bla gjennom profilene til andre medlemmer og få tilgang til generell informasjon om disse, samt tilbyr deg en mulighet til å kontakte dem.

Kjærlighet fra første like for vip

Plattformen be2 har lagd et spill som går ut på at du får forskjellige profiler presentert for deg som du nødvendigvis ikke allerede har på din liste over kontakter. Du kan deretter, om du er interessert i disse, tildele dem et hjerte. Hvis du for den saks skyld ikke liker det du får presentert, kan du heller benytte deg av et x.

Premium-funksjoner

Premium-medlemskap kan benyttes av alle medlemmer som har registrert seg på be2-plattformen. Akkurat premium-medlemskapet tilbyr brukerne mange brukbare funksjoner som gjør datingen både enklere, morsommere og raskere.

be2 VIP-medlemskap priser

Kostnadsfri profil

Hvem er på nett akkurat nå
Bla raskt gjennom profiler
Ta imot og send meldinger
Klare og tydelige fotografier

3 måneders VIP-medlemskap

499 kr (per måned)

Godt synlige og skarpe bilder
Oppdag hvem som er på nett akkurat nå
Ta imot og send private meldinger
Mulighet til å søke raskt gjennom forskjellige profiler

6 måneders VIP-medlemskap

299 kr (per måned)

Godt synlige og skarpe bilder
Se hvem som er på nett akkurat nå
Send og ta imot private meldinger
Søk raskt gjennom plattformens profiler

12 måneders VIP-medlemskap

199 kr (per måned)

Godt synlige og skarpe bilder
Se hvem som er på nett akkurat nå
Send og ta imot private meldinger
Rask søking gjennom forskjellige profiler

be2 Fordeler og ulemper

Fordeler

Mer enn 24 tusen aktive brukere
Jevn fordeling mellom kvinner og menn i form av 51/49
Se hvilke medlemmer som er på nettet akkurat nå
Anbefalinger for passende potensielle partnere
Valgfritt og gunstig VIP-medlemskap

Ulemper

Alle funksjoner på be2-plattformen kan benyttes etter at man har betalt for et VIP-medlemskap
Datingplattformen egner seg først og fremst for personer med seriøse intensjoner
Du må si opp ditt VIP-medlemskap skriftlig
Bilder fra andre brukere kan kun beskues etter at du har lastet opp dine egne bilder

be2 for brukere

Fordeler

Du har muligheten til å registrere deg for et VIP-medlemskap med mange forskjellige fordeler og smarte funksjoner
Du kan opprette dine favoritt-kontakter og gjøre dine bilder tilgjengelige kun for de du velger ut
Når du logger inn, kan du se hvilke medlemmer som akkurat nå er på nett og få muligheten til å nå ut til dem direkte
Screenshot

Mine personlige tanker om be2

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Datingen hos be2 kommer med svært strenge regler. Du må lære deg hvordan du bruker plattformen, samt hvordan selve VIP-medlemskapet fungerer i praksis. Vi har funnet vurderinger der individer klager over urettferdige dating-metoder, men basert på deres hensikter og erfaringer er disse klagene forståelige. Å avslutte en VIP-konto er temmelig enkelt til tross for den innledende tvilen. På be2-plattformen finner du også medlemmer som leter etter seriøse forhold og noen å dele sitt liv med. Du kommer til å møte mennesker i alle aldre og her er det mulig å vinne for alle aldre, uansett om du er ungdom eller en pensjonist i sin beste alder. Sjansen for å treffe en likesinnet øker betraktelig om du sikrer deg et premium-medlemskap. Plattformen be2 er heller ikke kjent for å forvirre sine medlemmer med ubehagelige regler. Når det er sagt har vi bestemt oss for å inkludere plattformen som en av disse nettstedene som tilbyr hyggelige vilkår til sine medlemmer.

be2 Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Jan, 24 år

Jeg må si at jeg bare tok meg tid til å lese de negative vurderingene for be2. Jeg fastholder at det er ganske tvetydig hvordan man går fram for å tegne et VIP-medlemskap. På den andre side tror jeg mange har latt være å lese gjennom vilkårene og bare godtar uten refleksjon alle de alternativer som tilbys. Uansett så lyktes jeg ved hjelp av be2 å treffe noen jenter fra Oslo og de jeg snakket med syntes VIP-medlemskapet var mye mer verdt siden man fikk sin profil mer synlig og ikke lenger trengte vente på tilbakemeldinger som på Dating.no eller Sukker.no.

JA 1 Nej 0
Stine, 42 år

Det finnes profiler med medlemmer på be2 som er ute etter seriøse forhold og mener fullt alvor med sine påstander. Jeg vet imidlertid ikke hvor mange individer som kan spandere omtrent 2400 kroner per år for å finne den rette… Men om du mener alvor med å finne en livsledsager, så kommer disse pengene til å være de beste du har brukt. Ikke se på ditt premium-medlemskap som en kostnad, men som en ren og skjær investering!

JA 4 Nej 1
Per, 42 år

Jeg gjorde det riktige ved å lese de generelle vilkårene før jeg ble medlem. Dessverre ble jeg både overrasket og skuffet da jeg skjønte at det automatiske premium-medlemskapet ikke alltid var så enkelt å si opp. Man trenger for eksempel en skriftlig oppsigelse, noe som både er omstendelig, gammeldags og veldig diffust etter min mening!

JA 10 Nej 3
Lisa, 42 år

Jeg sa opp mitt medlemskap etter at jag hadde registrert meg (heldigvis betalte jeg ikke for et VIP-medlemskap). Likevel sendte be2 innimellom tilbud om medlemskap jeg ikke har noen interesse av. Det synes jeg er ganske irriterende og forstyrrende!

JA 5 Nej 6

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no