Eksotisk flirt

Eksotisk flirt Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
4,9/10
200 000+ / 30+
Eksotisk flirt

Stedets brukbarhet og funksjoner: 5/10

Sikkerhet: 5,3/10

Profilinformasjon og grafikk: 5/10

Potensial for å finne partner: 4,5/10

Kundestøtte: 4,5/10

Pris: 5/10

Bilder av brukere
som er på nett
44248 mennesker er på nett

Erlend
Erlend, Alder: 43
Linnea
Linnea, Alder: 30
Morten
Morten, Alder: 44

Eksotisk flirt Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Slik fungerer dating med Eksotisk flirt

Eksotisk flirt er blant de mer ryddige nett-tjenestene som har kommet på markedet de siste årene. Det står tydelig uttalt i bruksvilkårene til nettstedet eksotiskflirt.com at underholdning er formålet, ikke å etablere personlige avtaler eller møter. Selv om fokuset på underholdning inkluderer fiktive profiler opprettet av nettstedet, som skal skape underholdning, er disse profilene tydelig merket med et ikon som viser at de er fiktive, noe som skiller eksotiskflirt.com fra mange andre nettsteder i positiv retning. Det er mulig å registrere seg gratis på dette nettstedet. Du får til og med en kreditt som bonus når du gjennomfører registreringen. Prosessen med registrering er akkurat passe omfattende med 10 påkrevde felt å fylle ut. Dette er en god idé som gir medlemmer sjansen til å erfare egenhendig en test av hva et betalt medlemskap vil gi av fordeler, en slags prøvesmak. Betalings-systemet er lagt opp slik at det skal være mulig å kjøpe små pakker av kreditter og slippe unna store utgifter, samtidig som de mest aktive medlemmene får visse rabatter på kjøp av de største kreditt-pakkene.

Eksotisk flirt har en passe lang registrerings-prosess!

Eksotisk flirt har en registrerings-prosess der du må fylle ut om du er mann eller dame og om du leter etter mann eller dame, samt din fødselsdato, by og e-postadresse. Du må også velge et brukernavn og passord. Deretter trenger du bare å bekrefte at du har oppgitt gyldig e-postadresse. Hele prosessen bør ikke ta mer enn et par minutter.

Hos Eksotisk flirt kan du opprette en forholdsvis beskrivende profil

Profilsiden hos Eksotisk flirt har noen muligheter som er uvanlige for dating-profiler. Når du setter opp profilen blir du stilt de vanlige spørsmålene om øyenfarge, sivilstand og kroppstype, men du får også spørsmål om hva slags kjøretøy du kjører, og du får sjansen til å oppgi eventuelle piercinger og tatoveringer du har. I tillegg til by, kan du skrive inn hvilket fylke du er fra. Du kan også se hvem som har vært inne på profilen din, som heller ikke er vanlig på slike steder. Bortsett fra dette er profilen og oppsettet av denne hos Eksotisk flirt enkel og strømlinjeformet.

Eksotisk flirt - verdt pengene?

Eksotiskflirt.com har bedre tilbud til sine gratismedlemmer enn sammenlignbare steder. Her får også gratismedlemmer sjansen til å finne ut hva det vil si å bruke kreditter og hva en kreditt er verdt. Verdien av et gratis medlemskap varer imidlertid ikke lenge, og betaling er anbefalt for å få utnyttet mulighetene og funksjonene i særlig grad. Selv om prisen per kreditt kan virke høy, er Eksotisk flirt blant de dating-tjenestene som gir best verdi for pengene.

Hvordan sletter jeg min konto fra Eksotisk flirt?

Det er ikke vanskelig å slette kontoen sin hos Eksotisk flirt. På profilsiden velger du «Innstillinger». Helt nederst på siden som dukker opp, finner du overskriften «Slett konto». Her kan du klikke på «Slett kontoen min», og så bare følge instruksjonene du får.

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Sist oppdatert
27. 9. 2021

Eksotisk flirt funkasjoner

Se hvem som har vært på profilen din

Eksotisk flirt gir deg muligheten til å følge med på hvem som er inne og kikker på profilen din. Vær imidlertid oppmerksom på at dette også gjelder motsatt vei. Hvis du er inne og sjekker profilen til et medlem av nettstedet, vil vedkommende også se at du har vært der.

Egen ønskeliste

En funksjon som kan være svært nyttig og ikke forekommer på alle lignende steder, er at du kan bruke en egen ønskeliste for å legge til mennesker du liker.

Stort bilde

Når du blar deg gjennom profilsider i jakten etter din perfekte match, har du hos EksotiskFlirt den fordelen at du kan klikke på et profilbilde, og så vil det vises i stor størrelse. Dette er ingen fantastisk nyvinning, men tas med her fordi overraskende mange av konkurrentene til Eksotiskflirt.com ikke har tenkt på dette.

Send melding for vip

Som gratis-medlem hos Eksotisk flirt kan du registrere deg, motta meldinger og kontaktforslag, laste opp et bilde og bruke søkefunksjonen. Den store fordelen du har som premium-medlem er at du kan sende meldinger. Kostnaden per melding er 1 kreditt.

Eksotisk flirt VIP-medlemskap priser

VIP - 10 kreditter

150 kr

Premium

VIP - 25 kreditter

350 kr

Premium

VIP - 100 kreditter

1 200 kr

Premium

VIP - 200 kreditter

2 300 kr

Premium

Eksotisk flirt Fordeler og ulemper

Fordeler

Balansert kjønnsfordeling
Egen ønskeliste
Se hvem som har vært inne på profilen din

Ulemper

Nettstedet benytter underholdningsprofiler
Mangler avgrensing av søk

Eksotisk flirt for brukere

Fordeler

Mange medlemmer i Norge
Mulig å se store profilbilder
Screenshot

Mine erfaringer med Eksotisk flirt

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Eksotisk flirt har skaffet seg noen fortrinn ved å ta i bruk et par enkle, men gode ideer for sitt nettsted. Det er ikke sjokkerende nyvinninger, det er snarere mer sjokkerende at nettsteder som har eksistert i bransjen i ti år eller mer, ikke har tenkt på dette før. Blant disse enkle grepene, må nok ønskelisten regnes som vår favoritt. Siden Eksotisk flirt har mange norske medlemmer og alle søkene du gjør blir sortert etter hva du har oppgitt som dine preferanser, er det fort gjort å «rote bort» hvilken profil du likte så godt for to dager eller en uke siden. Med «Min ønskeliste», der du enkelt kan legge til folk du liker som kanskje ikke alltid havner øverst i søkene dine, slipper du unna dette problemet. Med ikon-merking av nettstedets egne fiktive profiler, sikre betalingsmetoder og gode rutiner rundt personvern, er Eksotisk flirt en sikker og enkel dating-tjeneste, med det lille ekstra.

Eksotisk flirt Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Henrik, 38 år

Eksen min kjpte en kredittpakke hos eksotisk flirt til bursdagen min, som kanskje ikke er verdens beste utgangspunkt. Frsteinntrykket var ogs bra, med bttevis av nydelige bilder av damer som virker klare for hva som helst. Inntrykket etter ha brukt opp hele kredittpakken uten en eneste konkret avtale, er at de nydelige damene frst og fremst er der for f meg til bruke opp kredittene raskest mulig. Ikke fornyd, tommel ned!

JA 2 Nej 0
Mark, 28 år

Trivelig og spennede dating p Eksotisk flirt. Er sjenert og han ikke prvd s mye dating tidligere, men n er jeg blitt den reneste don Juan, velger og vraker damer fra nskelisten som jeg vil og nr det passer meg. Klar anbefaling!

JA 0 Nej 1
Anna, 27 år

Jeg er 100% fornyd med EksotiskFlirt. Endelig har jeg ftt tatt igjen p min bedragende eks-mann, og jeg har det bedre enn noengang fr.

JA 0 Nej 2
Ola, 21 år

Eksotisk Flirt har gitt meg selvtilliten jeg trenger for n mlene mine i livet, rett slett! Fantastisk mange fine folk! Vrdt hvr krone ;)

JA 0 Nej 1

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no