Sengehalmen

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
5 108 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

Sengehalmen Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
4,8/10
220 000+ / 30+
Sengehalmen

Stedets brukbarhet og funksjoner: 4,5/10

Sikkerhet: 4,8/10

Profilinformasjon og grafikk: 4,8/10

Potensial for å finne partner: 5/10

Kundestøtte: 4,8/10

Pris: 4,8/10

Sengehalmen Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Dating for voksne med Sengehalmen

Sengehalmen har en registreringsprosess av den enkle typen. Du trenger å klikke på om du er mann eller dame, om du søker mann eller dame, velge brukernavn og passord, og skrive inn fødselsdato, din e-postadresse og hvilken by du bor i. Hensikten med Sengehalmen er å tilby en måte å gi deg mulighet til å finne andre som vil ha uforpliktende og tilfeldige treff, så enkelt som mulig. Ettersom det er enkelt å registrere seg, nettsiden er offentlig, og du heller ikke har mulighet for å skjule eller maskere profilbilder, forekommer det at du kan få meldinger fra falske profiler eller mennesker som har uredelige motiver. Dette er et gjennomgående tema på mange datingsider, og det finnes metoder for å unngå problemet. Først og fremst bør du stille deg visse kritiske spørsmål når du kommuniserer med medlemmer du mistenker for uredelighet. Hvordan er kommunikasjonen? Får du korte, tilfeldige setninger, eller mer utdypende meldinger? Stilles urimelige krav? Hvis du mistenker at en profil er falsk, finnes det hos Sengehalmen mulighet for å rapportere denne, slik at den blir sjekket grundigere av en moderator eller en administrator.

Registrering hos Sengehalmen er gratis, prosessen er rask og ganske enkel!

Kvalitet er viktig for Sengehalmen. Ved å levere gode og stabile tjenester over lang tid, har stedet til gjengjeld fått nesten ubetinget positive tilbakemeldinger fra de nordmenn som har valgt å gi en vurdering av stedet på nettet. Dette er unikt for dating-nettsteder, som ofte får ufortjent mye negativ omtale fra mennesker som nærmest tror at sex er en automatisk menneskerettighet man får utdelt ved å bruke noen minutter på å registrere seg hos et slikt nettsted.

Sengehalmen lar deg sette opp tilstrekkelig profil uten store vansker

Hos Sengehalmen kan du legge inn en rekke med bilder på profilen din, og du kan regulere selv hvilke bilder som er private, og hvem som skal kunne se disse bildene. At du kan gi tilgang til kun et utvalg medlemmer er en god kompensasjon for at du ikke har muligheten til å sladde eller maskere bildene. Sengehalmen - verdt pengene? Sengehalmen har holdt på såpass lenge og etablert seg så trygt i markedet, at det må regnes som et pålitelig nettsted. Søke-funksjonaliteten og live chat med webkamera er to funksjoner som øker verdien av et medlemskap. Betalings-løsningene er smarte og intuitive. Det at brukerne selv har muligheten til å moderere nettstedet ved å rapportere søppelprofiler og forsøk på svindel, er tungen på vektskålen: Sengehalmen er helt klart verdt pengene.

Hvordan slette kontoen din hos Sengehalmen?

Hvordan slette kontoen din hos Sengehalmen? Hvis du finner ut at det er nødvendig å avbryte medlemskapet hos Sengehalmen av en eller annen grunn, har du forskjellige alternativer. Det er fullt mulig å deaktivere kontoen slik at den er skjult for andre medlemmer. Dermed kan du når som helst logge deg inn igjen og aktivere kontoen på nytt. Det andre alternativet er å lukke kontoen, som vil si det samme som å slette den. Det koster ikke penger å lukke kontoen, og metoden er ikke så veldig vanskelig. For å stanse et abonnement kan du gå inn på profilen, klikke på Kontodetaljer, deretter Suspender fakturering, og så velge abonnementet du ønsker å stanse. Å lukke kontoen betyr å slette den. Dermed, hvis du ombestemmer deg, må du registrere profilen på nytt Vær klar over at du fortsatt kan komme til å motta nyhetsbrev og at du kan stå oppført på e-postlister knyttet til sengehalmen.no selv om kontoen din er stengt.

Sengehalmen funkasjoner

Regionalt søk

Sengehalmen lar deg lete etter folk som er interessert i dating i ditt nærområde.

Utvidet søk

I utgangspunktet er søkekriteriene på Sengehalmen sortert etter kjønn, alder, de som har et profilbilde, og de som er på nett akkurat nå. Kriteriene er enda mer spesifikke for utvidet søk. Det er en betalt prioritetsinnstilling i søkeresultatene som gjør at din profil dukker opp i flere søk. Dette gjør det enklere for deg å skille deg ut blant medlemmer som har liknende profil som deg.

Chat med webkamera for vip

Et første, innledende stevnemøte innebærer ofte usikkerhet og nerver. For å kunne prøve ut den første daten på forhånd, kan dere benytte et webkamera-chatterom.

Virtuell gave for vip

Med et premium-medlemskap hos Sengehalmen, kan du sende en virtuell gave til noen du er interessert i. Dette kan ofte være en god måte å bryte isen på, å si fra om hva man føler uten å måtte ty til vanskelige ord.

Blokkering av medlemmer for vip

Invitasjon av andre medlemmer er en god mulighet hos Sengehalmen for å komme i kontakt med noen. Hvis du derimot får for mange meldinger fra andre medlemmer, kan du blokkere medlemmer fra å kontakte deg.

Sengehalmen VIP-medlemskap priser

VIP - 1 måned

205 kr

Premium

VIP - 3 måneder

154 kr (per måned)

Premium

VIP - 6 måneder

123 kr (per måned)

Premium

Sengehalmen Fordeler og ulemper

Fordeler

Godt etablert nettsted
Gode alternativer for søk
Mulighet for å rapportere søppelprofiler og svindelforsøk
Gode betalingsløsninger

Ulemper

Ingen mulighet for anonymitet eller diskresjon
Medlemskap fornyer seg automatisk til du kansellerer det

Sengehalmen for brukere

Fordeler

Mange norske og skandinaviske medlemmer
Prioritetsinnstilling i søkekriterier kan gjøre din profil mer synlig
Screenshot

Mine tanker om Sengehalmen

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Sengehalmen er en etablert og voksende tjeneste for underholdning og sosial kontakt mellom likesinnede mennesker som har felles interesser. Selskapet ble etablert i Sveits og har et fokus på Skandinavia. Sammenlignet med liknende steder har selskapet fått mer positiv enn negativ omtale i media og i tilbakemeldinger fra tidligere og nåværende medlemmer. Søkefunksjonen må trekkes frem. Regionale søk, utvidet søk og særlig muligheten for å betale slik at egen profil blir prioritert i søkene til andre, er med på å gjøre Sengehalmen til en av de mest spennende sidene for dating på nettet i dag. At medlemmer kan prøve ut chat med webkamera før selve det første fysiske stevnemøtet, kan være en enorm fordel for sjenerte og lett nervøse mennesker.

Sengehalmen Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Stian, 29 år

Kjempefornyd, har vrt medlem i 3 mneder og det er som vre tilbake i russetida! Tung anbefaling!

JA 0 Nej 0
Sylvia, 23 år

Sengehalmen passer best for flrting og hygge. Jeg har vrt p andre steder der det er bare kjre rett p og sex sex sex. Det er jo ogs hyggelig. P Sengehalmen er mannfolka litt mer forsiktig, og jeg kan utforske mine egne grenser. Moro! Har vrt p siden til Sengehalmen hver dag det siste ret, og det sier alt.

JA 0 Nej 0
Marius, 28 år

Kjpte Subscription og fant raskt ut at jeg m betale mer for at det skal vre vits i. Koster i btte og spann bare for at folk skal kunne se meg. Damene p Sengehalmen er pgende og masete, tror ikke dette er noe for meg i alle fall.

JA 0 Nej 0
Benny, 48 år

Glad for at jeg fant Sengehalmen. Skikkelige, positive folk snakke med. Liker det veldig godt.

JA 0 Nej 0

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no