Singles50

Singles50 Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Over 40
redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
8,4/10
256 000+ / 40+
Singles50

Stedets brukbarhet og funksjoner: 8,8/10

Sikkerhet: 9/10

Profilinformasjon og grafikk: 8,5/10

Potensial for å finne partner: 8/10

Kundestøtte: 8,3/10

Pris: 8/10

Bilder av brukere
som er på nett
56637 mennesker er på nett

Stian
Stian, Alder: 53
Liv
Liv, Alder: 37
Mattias
Mattias, Alder: 41

Singles50 Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Du må være over 40 år

Singles50 markedsfører seg selv som en eksklusiv datingplattform for single i sine beste år. Plattformen ønsker alle som har interesse av å bli kjent med individer som minst har fylt 40 år velkommen. Den passer derfor perfekt for middelaldrende menn og kvinner som leter etter ekte kjærlighet.

Du kommer også til å merke at Singles50 har en ganske så bred medlemsbase der begge kjønn dominerer og er nær hverandre prosentmessig. Registreringen skjer uten kostnad på en konfidensiell måte, hvor kommunikasjonen foregår ved hjelp av private meldinger. Hvis du er i tvil om du skal bli med i denne plattformen, så kan vi fortelle at Singles50 helt sikkert kommer til å være verdt strevet.

Registreringen tar kun et par minutter

Å registrere seg på Singles50 går raskt og er enkelt. Selv en nybegynner som aldri har satt seg ned ved en datamaskin, klarer å gjennomføre registreringen på noen minutter. Det er viktig å vektlegge det faktum at jo mer informasjon du selv deler, jo større er sjansene dine for å finne en perfekt partner for akkurat deg. Plattformen tilbyr en velprøvd måte å koble sammen likesinnede mennesker på, og du kan se fram til å møte mange ulike og spennende mennesker som alle leter etter sin utkårede.

Sett deg komfortabelt ned på stolen og gjør ferdig din profil

Etter at du har gjennomført registreringen på plattformen, kommer du til å bli bedt om å laste opp et profilbilde som viser deg selv. Det ideelle er å laste opp et av dine nyeste profilbilder slik at det tilsvarer ditt nåværende utseende.

Forsikre deg også om at du laster opp dine beste bilder. Under hvert profilbilde har du muligheten til å verifisere hvorvidt andre brukere kommer til å kunne se ditt profilbilde klart og tydelig, eller om bildet skal bli maskert. Du har også til og med muligheten til å velge hvem som kommer til å kunne se dine bilder. Etter at du har lastet opp dine bilder, så trenger du i tillegg å gjennomføre en personlighetstest som kommer til å avsløre dine mål og tanker, og din livsstil.

Bli et premium-medlem hos Singles50: Ja eller nei?

Etter at du har fylt ut din profil og lastet opp bilder, kommer du snart til å oppdage at du ikke kan dra nytte av alle funksjoner som plattformen tilbyr. Hvis du vil utnytte alle funksjoner som tilbys, trenger du å bli premium-medlem. Du har mulighet til å bli premium-medlem i en periode på tre måneder, seks måneder, eller et helt år. Etter denne tidsperioden, kommer ditt medlemskap automatisk til å bli fornyet slik at du også i fortsettelsen får mulighet til å dra nytte av plattformens funksjoner. Premium-medlemkap gir deg muligheten til å sende og ta imot private meldinger, du får mulighet til å se hvem som har sjekket ut din profil, og du får sjekke ut bilder fra andre medlemmer. Du har også sjansen til å lage en liste med dine favoritt-kontakter om du ønsker det.

Hvordan sier man opp sitt medlemskap hos Singles50?

Om du ikke har et premium-medlemskap for øyeblikket, kan du si opp ditt nåværende medlemskap gjennom din profil. For å gjøre det må du gå til din profil, velge ”Innstillinger” og deretter klikke på ”Deaktivere profil”. Premium-medlemmer trenger å deaktivere sin profil på en annen måte. Man må først forsikre seg om at man minst har 14 kalenderdager igjen av sin avtale før man overhodet kan si opp avtalen. For å si opp avtalen, behøver du sende et brev eller en faks til selskapet, eller benytte seg av den spesielle oppsigelse-lenken som finnes på plattformen.

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Sist oppdatert
13. 11. 2021

Singles50 funkasjoner

Søk for vip

Du kan søke etter en partner basert på alder, lengde, utdannelse, inntekt, fysisk plassering og så videre. Når du lagrer et søk, kommer du også til å få kontakter basert på disse preferansene.

Å gjøre bilder tilgjengelige

Dine bilder kan sees av alle medlemmer, eller gjøres tilgjengelig for spesifikke brukere som du velger ut.

Smarte anbefalinger

Plattformen benytter seg av en algoritme for å anbefale og koble sammen individer med likesinnede interesser, mål for livet og verdier. Bare oppgi din personlige informasjon, og la algoritmen finne din perfekte partner.

Bla raskt i profiler for vip

Hvert medlem har kostnadsfritt muligheten til å bla gjennom andre brukeres profiler og kontakte disse medlemmene om ønskelig.

Kjærlighet fra første like for vip

Singles50 gir deg muligheten til å oppdage likesinnede individer ved å benytte seg av en funksjon som anbefaler medlemmer basert på de opplysninger som du har oppgitt i løpet av registreringen av din konto. Hvis du ser et medlem som du fatter interesse for, kan du like medlemmets profil med et hjerte.

Premium PRO for vip

Premium har blitt designet først og fremst for å eliminere useriøse og falske brukerprofiler. Dessuten tilbyr premium en mengde funksjoner som i tillegg til å høyne sikkerheten også øker din sjanse til å treffe noen du liker.

Valgfritt VIP-medlemskap

Hvert medlem kan bestemme seg for å aktivere et VIP-medlemskap gjennom en viss periode. Følgende medlemskaps-alternativer finnes tilgjengelig: tre måneder (479 NOK/måned) eller seks måneder (319 NOK/måned) eller 12 måneder (199 NOK/måned). Dette medlemskapet tilbyr deg mange fordeler og lar deg lese og sende private meldinger til andre medlemmer.

Oppgi relevant informasjon om deg selv

Singles50 tilbyr rikelig med rom for selvutfoldelse. Du kan laste opp flere bilder til din brukerkonto og på den måten øke dine sjanser for å bli kjent ved å fylle ut et personlighets-spørreskjema.

Singles50 VIP-medlemskap priser

Kostnadsfri profil

Bla raskt i profiler
Les og send meldinger
Klart synlige bilder
Legg til kontakter i favoritter

3-måneders VIP-medlemskap

479 kr (per måned)

Bla raskt i profiler
Les og send meldinger
Klart synlige bilder
Legg til kontakter i favoritter

6-måneders VIP-medlemskap

319 kr (per måned)

Bla raskt i profiler
Les og send meldinger
Klart synlige bilder
Legg til kontakter i favoritter

12-måneders VIP-medlemskap

199 kr (per måned)

Bla raskt i profiler
Les og send meldinger
Klart synlige bilder
Legg til kontakter i favoritter

Singles50 Fordeler og ulemper

Fordeler

256 000 aktive brukere
Fordelingen mellom menn og kvinner er 51 og 49
Bla raskt i medlemmers profiler
Smarte partner-anbefalinger
Valgfritt VIP-medlemskap

Ulemper

Visse funksjoner er kun tilgjengelig for medlemmer med VIP-medlemskap
Kun medlemmer over 40 år kan registrere seg på plattformen
De fleste brukere leter etter alvorlige og langsiktige forhold
Premium-medlemskapet kan ikke avbrytes i dine konto-innstillinger

Singles50 for brukere

Fordeler

Du kan gjøre dine bilder tilgjengelige for kun spesifikke medlemmer
Du kan abonnere på Premium-medlemskapet som tilbyr deg mange ekstra funksjoner og fordeler
Du kommer kun til å behøve å fylle inn den informasjonen du regner som nødvendig og passende for din del. Det er imidlertid slik at jo mer informasjon du inkluderer i din profil, jo større er sjansen for å finne ditt hjertes utkårede.
Screenshot

Mine personlige tanker om Singles50

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Singles50 har alle forutsetninger for å bli din favoritt blant datingsider om du tilfeldigvis er over 40 år. Plattformen hjelper deg å finne nye partnere og samler likesinnede individer på samme sted, der de får sjansen til å bli kjent med hverandre. Om du virkelig leter etter din livsledsager, lønner det seg utvilsomt å betale for et premium-medlemskap. VIP-medlemskapet gir deg en mengde ekstra funksjoner og holder deg på trygg avstand fra falske og bedragerske profiler, samtidig som du øker sjansen for å treffe din utkårede. Denne plattformen skjuler ikke noen ubehagelige overraskelser som visse konkurrerende datingsider pleier å rote rundt med, men har blitt skapt fullstendig med brukerne i fokus!

Singles50 Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
John Karlsen, 49 år

Jeg har stor tro på plattformen og håper virkelig å finne en person som kommer til å hjelpe meg å komme over tapet av min kone. John Karlsen.

JA 1 Nej 2
Kim, 45 år

Jeg registrerte meg med håpet om å kunne finne en sjelefrend, men ble overrasket da jeg innså at selv om jeg kunne sende en privat melding uten å ha et VIP-medlemskap, så fikk jeg alltid automatiske svar med teksten "du har fanget meg, vennligst fortell mer om deg selv". Dette gjør meg forvirret samtidig som det kun virker som jeg har muligheten til å sende meldinger til medlemmer som befinner seg i Luxembourg, som forvirrer meg enda mer. Jeg skrev til kundetjenesten og spurte om jeg kunne sende meldinger til medlemmer bosatt i Norge først, men fikk dessverre ingen svar på mine henvendelser.

JA 5 Nej 1
Hanna, 48 år

Jeg hadde lest en god del dårlige anmeldelser om dette datingstedet før jeg ble medlem, men må si fra mitt eget ståsted at jeg er fornøyd med plattformens tjenester. Det er korrekt at du må betale hver måned for premium-tjenesten for å virkelig kunne utnytte funksjonene, men det er ikke noe avskrekkende beløp siden du investerer i noen som du kan dele ditt liv med.

JA 8 Nej 4
Maria, 42 år

Det plager meg ikke at plattformen har en aldersgrense. Jeg prøvde å registrere meg på datingsiden, men siden jeg IKKE hadde fylt 40 ennå så lot de meg ikke få bli medlem. Jeg ser etter en eldre mann og andre burde dermed få mulighet til å treffe noen selv om de ikke oppfyller alderskravet. Når det er sagt er jeg nå som jeg har passert 40 svært fornøyd.

JA 18 Nej 7

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no