C-Date

C-Date Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
8,6/10
25 000+ / 20+
C-Date

Stedets brukbarhet og funksjoner: 7,2/10

Sikkerhet: 7,1/10

Profilinformasjon og grafikk: 7,1/10

Potensial for å finne partner: 7,4/10

Kundestøtte: 7,4/10

Pris: 7,2/10

Bilder av brukere
som er på nett
5531 mennesker er på nett

Benny
Benny, Alder: 21
Anita
Anita, Alder: 28
William
William, Alder: 28

C-Date Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Leter du etter flørting? Det finner du på cDate

Har du lyst til å gå på date uten forpliktelser i ditt nærområde? I så fall skal du registrere deg hos cDate, for der finner du akkurat hva du leter etter. Denne datingplattformen gir deg muligheten til å treffe likesinnede individer siden de fleste som blir medlemmer leter etter intime relasjoner.

Det eksisterer en velbalansert sammenheng mellom kjønnene, og på cDate kommer du temmelig lett til å finne en partner som du kan tilbringe en uforglemmelig natt med. Å bruke plattformen er trygt og du kan enkelt blokkere noen som du synes er ubehagelig eller ikke lenger ønsker å ha kontakt med. Hver dag besøker mer enn 25 000 medlemmer cDate med samme mål, nemlig å flørte, treffe og ha lidenskapelig sex med.

Du kan registrere deg på cDate uten problemer

Når du registrerer deg på cDate, kommer du til å bli bedt om å svare på en del spørsmål for at plattformens algoritme skal kunne lære seg mer om hvem du er, samt spesifikt hva du leter etter. For eksempel kommer du til å få svare på hva slags intim opplevelse som du leter etter, hvor du kommer fra, og hvordan du ser ut. Når du har verifisert din e-postadresse, kommer du offisielt til å bli et gyldig medlem hos cDate. Registreringen er fullstendig gratis og du betaler kun for å bruke de forskjellige tjenestene hos cDate, mer omfattende omtalt senere i vurderingen.

Hva skjer på cDate etter at du har registrert deg?

Når du har registrert deg hos cDate, har du fortsatt muligheten til når som helst å endre informasjonen som du har lagt til om deg selv, eller oppdatere den med relevante opplysninger som du kanskje glemte å oppgi i løpet av den innledende registreringen.

Du kan begynne med å laste opp ditt profilbilde og avgjøre om du vil ha det synlig for alle eller kun for utvalgte. Du kan sende et spesifikt spørsmål til hvert medlem for å starte en avslappende samtale med dem. Senere kan du fylle inn hva slags erotiske type, hva slags date som du ønsker å gå på, samt hvordan din perfekte partner bør se ut for å tenne gnisten hos deg.

Du kommer ikke til å kunne bli kjent med cDate-medlemmer uten et premium-medlemskap

Hvorvidt du bør skaffe deg et premium-medlemskap kan diskuteres, men det faktum at du ikke kommer til å komme noen vei på cDate uten dette medlemskapet gjenstår. Akkurat premium-medlemskap er ment for å sile vekk bedragere, useriøse personer og andre med uærlige hensikter. Du kan kjøpe medlemskap i 3, 6 og 12måneder. Ditt medlemskap fornyes automatisk etter at denne perioden har passert. Med et premium-medlemskap får du muligheten til å ta imot ubegrenset antall meldinger, filtrere dine søkekriterier, sjekke ut alle profiler, se medlemmers bilder samt motta daglige forslag om forskjellige partnere.

Hva skjer om du ønsker å avslutte din konto hos cDate?

All relevant informasjon om hva som gjelder dersom du ønsker å avslutte din konto er spesifisert i de generelle vilkårene. De oppgir også at du kan avslutte ditt medlemskap når som helst ved å klikke på lenken "Deaktivere profilen" i seksjonen "Innstillinger". Hvis du har betalt for ditt VIP-medlemskap, kan du si opp ditt medlemskap minst 14 dager før utgangen av den betalte perioden ved å enten sende en skriftlig begjæring til selskapets adresse eller via skjemaet for avregistrering på cDate-plattformen.

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Sist oppdatert
25. 9. 2021

C-Date funkasjoner

Å gjøre bilder tilgjengelige

Alle sjenerte og tilbaketrukne medlemmer kommer til å være kjempe-entusiastiske over denne spesialfunksjonen. Den gjør det nemlig enkelt å sørge for at bilder blir tilgjengelig kun for utvalgte brukere. De som ikke har tillatelse til å se bildene, kommer kun til å få se uklare versjoner som kanskje kan tolkes.

Fyll ut informasjon om deg selv

Etter at du har lastet opp ditt profilbilde, får du muligheten til å fortelle til andre medlemmer hva slags seksuelt forhold som du leter etter, hva du vil gjøre på din første date, samt beskrive ditt fysiske utseende. Du får også muligheten til å stille spesifikke krav om hvordan din potensielle partner bør være.

Smarte partner-anbefalinger

Basert på dine angitte opplysninger og krav, kommer plattformens algoritme til å lokalisere passende kandidater med lignende krav som akkurat du har. Det er helt opp til deg om du vil kontakte de anbefalte medlemmene.

Avansert søking for vip

På C-Date har du muligheten til å redigere de forskjellige søkekriteriene for dine potensielle partnere. Du kan også søke etter disse basert på fysisk plassering, men også deres.

Se alle profiler og profilbilder for vip

Som cDate-medlem kan du bla fritt gjennom andre brukeres profiler, skumme og lese gjennom deres relasjonskrav, og beskue deres bilder.

Spillet "Sexy eller ikke?" for vip

Å gå på date kan være utrolig morsomt og spennende For å ta det hele til et nytt nivå kan du delta i spillet "Sexy eller ikke?". Der får du muligheten til å vurdere forskjellige deltakere som du kan velge å enten like eller mislike.

Hvem er på nett for vip

Om du vil engasjere deg med andre medlemmer, kan du enkelt se hvem av disse som akkurat nå er innlogget. Dette lar deg starte en samtale umiddelbart så du slipper å vente på at disse personene logger seg inn først, noe som i enkelte tilfeller kan ta opp til flere døgn helt etter hva personen holder på med for øyeblikket.

C-Date VIP-medlemskap priser

Kostnadsfri profil

Vise bilder
Se hvem som er på nett akkurat nå
Ta imot og sende private meldinger
Bla raskt gjennom profiler

3 måneders VIP-medlemskap

605 kr (per måned)

Velg synlige og skarpe bilder
Se hvem som er på nett akkurat nå
Ta imot og sende private meldinger
Rask profilsøking

6 måneders VIP-medlemskap

475 kr (per måned)

Velg synlige og skarpe bilder
Se hvem som er på nett akkurat nå
Ta imot og sende private meldinger
Rask profilsøking

12 måneders VIP-medlemskap

365 kr (per måned)

Velg synlige og skarpe bilder
Se hvem som er på nett akkurat nå
Ta imot og sende private meldinger
Rask profilsøking

C-Date Fordeler og ulemper

Fordeler

Fordelingen mellom kvinner og menn er 52 % mot 48%
24 000 registrerte medlemmer
Mulighet for aktivering av VIP-medlemskap
Sjekk hvem som er på nettet for øyeblikket
Avansert søking etter ideelle partnere

Ulemper

Et date garanterer ikke nødvendigvis at du finner ekte kjærlighet
cDate tilbyr VIP-medlemskap eller en premium-konto
Chat og se hvem som er på nett akkurat nå
Anbefalinger om passende partnere basert på dine kriterier
Send ubegrenset antall meldinger

C-Date for brukere

Fordeler

Du har muligheten til å registrere deg for et VIP-medlemskap med mange forskjellige smarte funksjoner
Du får anbefalt partnere etter de kriteriene du oppgir
Søkingen etter den ideelle partner foregår med en avansert søkemotor
Screenshot

Mine personlige tanker om C-Date

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Vi har ikke klart å finne noen tydelige svakheter ved cDate. Denne plattformen har klare og tydelige vilkår som hver bruker bør lese gjennom før de registrerer seg. Ved å gjøre det, kommer du til å slippe unna overraskelser i form av den automatiske fornyelsen av din konto eller få problemer med å skjønne hvordan du sier opp medlemskapet. cDate passer best for å finne likesinnede som er ute etter et sensuelt og intimt forhold uten krav om emosjonelle bånd. Denne datingplattformen diskriminerer heller ikke noen uansett deres kjønn eller alder. Plattformen er perfekt både for ungdommer og personer i sine eldre dager. Uten å betale for VIP-medlemskap så kommer du ikke til å få noe fornuftig ut av plattformen siden de fleste funksjonene krever at du har et premium-medlemskap. Vi gir cDate fem stjerner av fem mulige!

C-Date Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Sara, 39 år

Om dere damer vil oppleve noe uvanlig, så bør dere umiddelbart registrere dere på denne plattformen. Det er garantert at menn kommer til å bokstavelig talt krangle om deres oppmerksomhet. Jeg er tidligere lykkelig gift og denne plattformen her beviser at jeg fortsatt har det som trengs!

JA 2 Nej 0
Andre, 38 år

Noen hevder at det forekommer falske profiler på cDate, men disse personene skjønner tydeligvis ikke at enkelte medlemmer med vilje har skjult sitt navn og bruker et unikt nummer for å skjule sin integritet på den måten. Jeg har allerede lykkes med å få svar på de samtalene jeg har startet, og jeg vil ikke påstå at disse genereres av roboter. Jeg snakker med disse individene på en normal måte og har også klart å få et nummer fra en av de jeg likte godt

JA 5 Nej 3
Bjørn-Åge, 34 år

Plattformen lokker deg med et rimelig premium-medlemskap til en pris på 475 per måned. Du trenger imidlertid å lese den minste skriften fordi det står at du forplikter deg til å bli medlem i hele seks måneder, der medlemskapet fornyes automatisk hver måned!

JA 5 Nej 4
Jessica, 24 år

Jeg regner med at alle personer trenger å prøve denne plattformen selv for å kunne danne seg en egen oppfatning og mening om den passer deres behov. Personlig kan ikke jeg oppdage noe galt med cDate siden ekte menn tar kontakt med meg på daglig basis og noen av dem har til og med gitt meg deres kontaktopplysninger.

JA 9 Nej 5

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no