Victoria Milan

Victoria Milan Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
8,1/10
7 600 000+ / 30+
Victoria Milan

Stedets brukbarhet og funksjoner: 9,4/10

Sikkerhet: 10/10

Profilinformasjon og grafikk: 9,8/10

Potensial for å finne partner: 9,5/10

Kundestøtte: 9,3/10

Pris: 9,3/10

Bilder av brukere
som er på nett
1681416 mennesker er på nett

Bli med nå
Mattias
Mattias, Alder: 42
Ingrid
Ingrid, Alder: 29
Lukas
Lukas, Alder: 37

Victoria Milan Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Victoria Milan

Victoria Milan har en enkel registrering og kan brukes intuitivt av de fleste. Det eksklusive konseptet der utroskap normaliseres kan virke lokkende på mange, selv om det moralsk sett kan være tvilsomt og har blitt kritisert flere steder Victoria Milan var blant de første, om ikke det aller første dating-nettstedet som retter seg mot mennesker i parforhold som ønsker en hemmelig affære. Dette er nok først og fremst en gimmick for å vekke oppmerksomhet, det er ingen krav fra nettstedets side om at man må være i et parforhold for å kunne registrere seg hos Victoria Milan. Tjenesten kom på banen i Norge for ti år siden, og fikk skikkelig fotfeste etter 5-6 år på markedet. Per skrivende stund har Victoria Milan flere hundre tusen registrerte norske brukere, over 7 millioner brukere på verdensbasis, og en stor andel av medlemmene er fra Skandinavia.

Registrering hos Victoria Milan er gratis, prosessen er grundig men enkel!

Det å kunne registrere seg på en datingside med et par klikk på et minutt eller to, er ikke nødvendigvis bare positivt. Victoria Milan har et preg av eksklusivitet, og som en del av dette er siste del av registreringen grundig og kan være tidkrevende. Tanken er at teamet i Victoria Milan skal behandle hver søknad om medlemskap individuelt og manuelt, for å luke ut falske profiler så tidlig som mulig. Opplysninger skal dobbeltsjekkes, og bilder skal gjennomgås.

Victoria Milan lar deg sette opp en grundig profil uproblematisk

Hvis alt er korrekt i registrerings-søknaden, går selve registreringen raskt, mens neste steg er mer omfattende. Du blir spurt en lang rekke spørsmål med ulike svaralternativer. Enkelte spørsmål kan virke unødvendige, mens andre helt klart fremstår som relevante. Det kan være nyttig for andre å vite raskt hvordan du ser på deg selv, hva du tenner på, og dine øvrige interesser. Etter at alle spørsmålene er besvart, trenger du bare å gå inn på e-posten din for å bekrefte at du har oppgitt en gyldig e-postadresse, og så er du i gang. Victoria Milan lar deg registrere bruker og sette opp en profil uten at du trenger å legge ut profilbilde. Dette har nok fordeler for den som virkelig søker utroskap og en hemmelig affære. Mange velger å bruke profilbilde der ansiktet er utydelig eller skjult, eller bilder som bare viser kroppen. Victoria Milan - verdt pengene? På Victoria Milan gir et betalt medlemskap store fordeler sammenlignet med gratis medlemskap. Du trenger «premium-medlemskap» for å kunne sende og lese meldinger, se dine besøk, og se flørt og gaver. De beste premium-medlemskapene gir også kreditter, som lar deg imponere med gaver som for eksempel en digital rose.

Hvordan slette din konto hos Victoria Milan?

Hvis det er nødvendig for deg å slette din konto hos Victoria Milan, er ikke det verdens enkleste operasjon. Vær oppmerksom på at deaktivering av konto er enklere, men det er ikke det samme som permanent sletting av konto. For en fullstendig, varig sletting av din konto må du logge på profilen, gå inn på innstillinger, og klikke nederst på skjermen, der det ligger et skjema du kan fylle inn. Ved å sende inn skjemaet, leverer du en forespørsel om sletting av konto til Victoria Milans kundestøtte. Deretter må du vente på å få en mail fra kundestøtten. I denne mailen får du instruksjoner om hvordan du fullfører slette-prosessen. Vær klar over at det kan være nødvendig å kontakte tredjeparter for å få slettet din profil helt. Hvis du har registrert deg ved å bruke en tredjepart, som Facebook, kan du trenge et passord for å få fjernet dine sensitive opplysninger helt. Hvis du har kjøpt premium-medlemskap via iOS- eller Android-butikken, må du faktisk kontakte dem for å få fjernet informasjon de har liggende om deg.

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Sist oppdatert
21. 4. 2024

Victoria Milan funkasjoner

Bilderedigerings-verktøy

Victoria Milan benytter et maskerings-verktøy som lar deg skjule ansiktet eller andre deler av kroppen. Det er også mulig å skjule ansiktet med en svart boks eller en maske.

Anonymt brukernavn

Alle brukere må velge et brukernavn som er fullstendig anonymt. Du kan få tips og råd fra kundestøtten hvis du trenger veiledning til hva slags brukernavn som er tillatt på profilen din, eller hvis du har andre relevante spørsmål.

Spesifikt søk for vip

Som premium-medlem får du mulighet til å søke mer spesifikt og avansert enn ubetalte medlemmer kan.

Blunk og gaver for vip

Premium-medlemmer kan sende et «blunk» eller en «gave» til andre interesserte medlemmer.

Panikk-knapp for vip

Hvis du trenger å gå ut av nettsiden til Victoria Milan kjapt, finnes det en panikk-knapp som straks tar deg til en uskyldig nettside.

Victoria Milan VIP-medlemskap priser

3 måneder

599 kr (per måned)

VIP
Jeg er interessert

6 måneder

399 kr (per måned)

VIP
Jeg er interessert

12 måneder

299 kr (per måned)

VIP
Jeg er interessert

Victoria Milan Fordeler og ulemper

Fordeler

Svært gode sjanser for å oppleve sidesprang
Mange medlemmer fra Norge og Skandinavia
Sikkert, diskret og konfidensielt
Få eller ingen falske profiler

Ulemper

Automatisk fornying av medlemskap kan være vanskelig å skru av
Sletting av konto er omstendelig og tidkrevende

Victoria Milan for brukere

Fordeler

Man kan være fullstendig anonym
Brukervennlig nettside, app, FAQ og blogg

Mine tanker om Victoria Milan

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Victoria Milan skapte mye blest da tjenesten først ble lansert i dydige, moralske Norge og Skandinavia. Tanken om å betale for å la en nettside hjelpe partnere å bedra hverandre, falt ikke i god jord hos alle. På noen få år har kritikken stilnet. Om utroskap har blitt mer akseptert generelt, eller om det har blitt større aksept for at noen forhold fungerer bedre med sidesprang og flørting utenfor ekteskapet, er ikke så lett å si. Forskning på den menneskelige natur antyder at polygami, altså tiltrekning til flere andre mennesker samtidig, ikke er et avvik, men et utgangspunkt. Noen forskere hevder at monogame forhold, å danne et sterkt bånd til en enkelt partner, kan være kun en sosial konstruksjon. Det kan i så fall forklare mye av suksessen til Victoria Milan. Selve tjenesten er i bunn og grunn veldig lik andre nettbaserte datingsteder. Victoria Milan har en enkel registrering, men det tar litt mer tid å tilrettelegge profil. Sletting av konto kan være kronglete. Funksjonene er gode, både nettsted og mobilversjonen er brukervennlige og intuitive. Noe som skiller Victoria Milan på en positiv måte, er et tilnærmet fravær av falske profiler.

Jeg er interessert

Victoria Milan Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Tommy, 44 år

Victoria Milan passer for alle som vil flørte med alle uten at partneren finner det ut. Jeg har god moral, men vil fortsatt ha kontakt med fine folk der alle parter er happy.

JA 0 Nej 1
Wanja, 19 år

Fornøyd med tjenesten, som ei venninne tipsa meg om. Anbefaler høyt.

JA 0 Nej 0
Magne, 61 år

Perfekt! Har vært stuck i ulykkelig ekteskap 30 år, nå er jeg et nytt menneske takket være VM. Mer enn verdt pengene!

JA 0 Nej 1
Janne, 25 år

Jeg prøvde Victoria Milan fordi jeg var nysgjerrig. Ble avslørt før jeg fikk sjansen til noe utroskap, søstra til typen traff meg i en bar med en ukjent kjekkas! Jeg deaktiverte medlemskapet straks, men regninga løp videre. Angrer! Anbefaler ikke!

JA 2 Nej 0
~175 256 folk er på nett

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no