RichMeetBeautiful

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
3 330 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

RichMeetBeautiful Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
8,0/10
150 000+ / 30+
RichMeetBeautiful

Stedets brukbarhet og funksjoner: 8/10

Sikkerhet: 8/10

Profilinformasjon og grafikk: 8,8/10

Potensial for å finne partner: 8,3/10

Kundestøtte: 7,5/10

Pris: 7,5/10

RichMeetBeautiful Alle vurderinger, meninger og erfaringer

RichMeetBeautiful er enkel å ta i bruk og benytter moderne teknologi for å matche mennesker som passer sammen til par

RichMeetBeautiful er en ganske ny datingtjeneste som raskt har fått fotfeste i Norge, og per skrivende stund har over 10 000 norske registrerte profiler. I utgangspunktet er det langt fra noe typisk norsk konsept som presenteres, når tjenesten tydelig annonserer med at den er eksklusivt for mennesker som enten er rike eller vakre. Her er ikke hovedfokus at alle skal inkluderes, men at de vellykkede og attraktive skal kunne finne hverandre. Nettsiden er raskt ute med å presisere at «rik» ikke bare gjelder penger, men også å være rik på lidenskap, rik på erfaring, eller rik på stil, at dette ikke handler om økonomisk forsørging på noen som helst måt, men navnet på tjenesten og utformingen av nettsiden fjerner likevel ikke mistanken om «sugar daddy-virksomhet» fullstendig.

Å registrere seg hos RichMeetBeautiful er gratis og svært enkelt!

Mange datingsider har fortsatt tungvinne, tidkrevende prosesser man må gå gjennom for å registrere seg. Hos RichMeetBeautiful er denne prosessen latterlig enkel. Menn må skrive inn noen ekstra felter om inntekt, mens kvinner blir bedt i registreringen om å kort kommentere sin nåværende livssituasjon. Selve registreringen er gratis, og etter at den er gjennomført kan du fritt se deg rundt på nettstedet. Hvis du vil kontakte andre medlemmer eller få tilgang til avanserte funksjoner, må du over på et betalt abonnement. Det er selvfølgelig også mulig å påpeke at en så enkel registrering også gir større sjanser for at nettstedet inneholder falske profiler.

RichMeetBeautiful lar deg sette opp profil raskt og knirkefritt.

RichMeetBeautiful lar deg registrere bruker og sette opp profil svært enkelt, og flere norske medlemmer har stilt spørsmålet om dette betyr at det finnes mange falske profiler. Nettstedet selv sier at alle profiler er bekreftede, og henviser til personvern for å forklare at det ikke er mulig å gå detaljert inn på alle profiler for å eventuelt kunne fjerne de som er falske. Et spørsmål som er enklere å besvare, er om tjenesten fungerer for den som er interessert i et slikt konsept. Det kan virke som om den gjør det, mange brukere er svært fornøyde, og det kan faktisk virke som den fungerer best for kvinner, ifølge tall fra nettstedet selv. Hele 70 % av medlemmene skal visstnok være kvinner. Offisielle tall har ikke blitt kunngjort. I registreringen velger du i alle fall om du er mann eller kvinne, og om du ser etter mann, kvinne, eller begge. Når du først kommer inn på siden, vil du altså ha flere kontakter å velge mellom hvis du er mann enn hvis du er kvinne, men disse treffene blir redusert etter hvilke valg du har gjort i oppsett av profilen. Det finnes tips og råd inne på RichMeetBeautiful om hvordan du får flere treff, og hvordan du kan treffe en perfekt partner. Det finnes også råd fra erfarne brukere av RichMeetBeautiful rundt valg av profilbilde og den måten man fremstiller seg selv på, men her er det mye å forbedre. RichMeetBeautiful - verdt pengene? Dette nettstedet er ganske brukervennlig og enkelt å komme i gang med. Som mann er det nærmest meningsløst å bruke gratis profil, du bør regne med å investere litt penger her, hvis du skal få noe ut av tjenesten. «Sugarbabes» kan slippe billigere unna.

Hvordan slette din RichMeetBeautiful-konto?

Dersom du trenger å slette din RichMeetBeautiful-konto, er ikke dette så veldig vanskelig, selv om det ikke er like enkelt som registrering. Du må logge inn på din profil, gå inn på innstillinger, og klikke på skjemaet nederst på siden som lar deg slette profil. Ved å bruke skjemaet kommer du til å sende en offisiell forespørsel om sletting til kundestøtten, og du må vente på å motta et svar fra kundestøtten til din e-post, der du får instrukser om hvordan du skal fullføre sletteprosessen. For den som logger seg inn via Facebook eller annen tredjeparts-tjeneste, er det også nødvendig å endre passord for at kontoen skal bli helt fjernet. Dette kan du eventuelt få god hjelp med på kundestøtten til RichMeetBeautiful.

RichMeetBeautiful funkasjoner

Søk

RichMeetBeautiful har en søkefunksjon som ikke er fullstendig intuitiv. Den fungerer greit, men du får mer ut av den ved å avgrense hvilket område du søker på. Hvis du ikke befinner deg i en stor by, bør du velge nærmeste by og så endre søkeradius.

Profilbilder

Det er regnet som svært viktig å ha et profilbildet som tydelig uttrykker hvilken kategori menneske du er på dette nettstedet. Hvor tydelig selve bildet trenger å være, kommer vi straks tilbake til.

AnonymousBlur for vip

Denne funksjonen gjør rett og slett ditt profilbilde utydelig. Dette kommer som en del av nettstedets oppfordring til konfidensialitet. RichMeetBeautiful anbefaler også å bruke hemmelig brukernavn og en annen e-postadresse enn sin primære, for konfidensialitetens skyld. Det beste med at stedet legger så stor vekt på sikkerhet, er at betalingsmetodene beskytter din private informasjon meget godt, som er helt avgjørende.

RichMeetBeautiful VIP-medlemskap priser

VIP - 1 måned

699 kr

VIP

VIP - 12 måneder

399 kr (per måned)

VIP

RichMeetBeautiful Fordeler og ulemper

Fordeler

Gode sjanser for å finne en partner både for kvinner og menn
God valuta for pengene
Konfidensielt
Sikker betaling

Ulemper

Falske profiler kan forekomme
Ikke-intuitiv søkefunksjon

RichMeetBeautiful for brukere

Fordeler

Mange medlemmer fra hele Norge
Behjelpelig kundeservice
Screenshot

Mine tanker om RichMeetBeautiful

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

RichMeetBeautiful.com har skapt mye omtale etter en reklamekampanje rettet mot studenter. Konseptet med å hjelpe vakre mennesker å finne velstående mennesker (og omvendt) har møtt motbør i det etablerte Norge, men slått an hos folket, med en raskt voksende medlemsmasse. Kritikken møter ofte seg selv i døra når den antar at det kun er velstående menn som søker etter å møte vakre kvinner. Denne antagelsen gjør kritikken mye mer kjønnsdiskriminerende enn nettstedet er, ved å anta at kvinner ikke har mulighet til å bygge seg opp velstand og så lete etter en vakker, mannlig partner. Så noen ord om selve tjenesten. RichMeetBeautiful har enkel registrering, sletting av konto er noe mer tungvint. Funksjonene er helt greie, det finnes en del profiler som er helt tomme, trolig falske, men med en viss erfaring er det enkelt å sortere bort slike. Søking, chatting, og prosessen med å finne en aktuell partner er like god og tilsvarende som andre steder RichMeetbeautiful kan sammenligne seg med.

RichMeetBeautiful Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Elling, 45 år

Perfekt nettsted. Har kjøpt månedlig abonnement hver måned et halv år og er absolutt verdt pengene

JA 0 Nej 0
Gunnar, 29 år

RichMeetBeautiful ligner på Victoria milian og passer godt for alle som ikke vil kaste bort tid, men fortsatt ønsker kontakt med fine folk.

JA 0 Nej 0
Anne, 21 år

Jeg registrerte meg av ren nysgjerrighet, og ble positivt overrasket. Anbefaler stedet sterkt.

JA 0 Nej 0
Henry, 56 år

Jeg prøvde RichMeetBeautiful fordi jeg liker kjekke karer betalte 3300 kroner Gikk lei etter en uke Menn velger yngre damer eller gidder ikke bruke tid på å bli skikkelig kjent

JA 0 Nej 0

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no