Match.com

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
181 888 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

Match.com Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
8,0/10
9 800 000+ / 23+
Match.com

Stedets brukbarhet og funksjoner: 8/10

Sikkerhet: 9/10

Profilinformasjon og grafikk: 8,5/10

Potensial for å finne partner: 7,8/10

Kundestøtte: 7/10

Pris: 7,5/10

Match.com Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Match er en enkel, moderne datingplattform

Datingplattformen Match er en av verdens mest eksponerte datingtjenester, med mange års fartstid og tidlig markedsføring gjennom TV og annen reklame. Testing av no.match.com avdekker en plattform som både er mer brukervennlig og seriøs enn de andre store dating-tjenestene, selv om den er like tradisjonell og kommersiell som de andre.

Selv om prosessen med registrering ikke er særlig omstendelig, er Match behjelpelig med en omfattende veiledning som fører deg elegant gjennom registreringen. Etter at du har valgt om du er på utkikk etter en mann eller en kvinne (ikke tillatt å lete etter begge kjønn), må du fylle inn brukernavn, kjønn, bosted, fødselsdato og e-post.

Prosessen med å opprette en bruker kan ta så lite som to minutter. Neste trinn er å besvare noen spørsmål, og første spørsmål er om du leter etter et seriøst forhold. Det er kanskje greit for nettstedet å få avklart dette så raskt som mulig, men det er ikke nødvendigvis noe alle som vil opprette en brukerprofil på et dating-nettsted har helt klart for seg heller. De fleste nordmenn er nok interessert i seriøse forhold hvis alt ligger til rette for det, men ikke nødvendigvis. Derfor fortjener Match litt heder her, som har flere alternativer enn «ja» og «nei» tilgjengelig…

Å registrere seg hos Match er en enkel sak!

Registreringen på Match tar bare noen få minutter, og en robot hjelper deg med gjennomføringen. Spørsmålene du får, går blant annet på religion og utdannelse, om man har eller ønsker barn, og høyde. Hensikten med denne prosessen er først og fremst å kunne tilrettelegge for at du blir koblet med de brukerne som du virkelig har interesse av å møte.

Du trenger ikke å svare på spørsmål der du risikerer din egen integritet, Match ivaretar generelt brukernes sikkerhet. Det er anbefalt å være ærlig og svare utførlig, siden disse svarene kommer til å legge grunnen når Match spleiser deg sammen med andre kandidater som svarer på lignende vis.

Registreringen hos Match setter opp en omfattende profil

Match fikk tilbakemelding fra brukere om at registreringen tok for lang tid, og har som en konsekvens forenklet hele prosessen. Etter den kjappe registreringen hos Match inkludert valg av profilbilde og hva slags menneske du søker etter, får du muligheten til å velge hvilken type abonnement du ønsker. Av de tre alternativene, har det dyreste ingen bindingstid, og varer i 1 måned. De to billigere valgene varer i 3 eller 6 måneder, inkludert bindingstid, men er til gjengjeld betraktelig rimeligere.

Hvordan sier jeg opp mitt medlemskap hos Match?

Det er ikke spesielt vanskelig å si opp medlemskapet eller slette kontoen hos Match. Ved å gå til http://.no.match.com og klikke på bildeikonet øverst til høyre (Min Profil), vil du tydelig se en lenke for sletting av konto nederst. Du blir sendt videre til en side der du må trykke en tilsvarende knapp nederst på siden, som fører deg til en tre-trinns prosess som veileder deg gjennom prosessen med å avslutte kontoen fullstendig.

Match.com funkasjoner

Spesifisere informasjon om deg selv

Når du klikker deg inn på andre brukeprofiler hos Match, vil du i øvre venstre hjørne se hva du og brukeren du har klikket deg inn på har til felles, for eksempel om dere har samme type utdanning, om dere deler interesser, om dere snakker samme språk, eller kanskje begge røyker. Den store fordelen med dette er at du kan utelukke uaktuelle kandidater raskt, og du kan enkelt lage deg en liste over medlemmer du har mye til felles med. Denne funksjonen fungerer best hvis du har satt opp din egen profil mest mulig detaljert og oppriktig.

Premium-funksjoner

Alle brukerprofiler har tre hurtigvalg som gjør at du raskt kan sende et flørtende smileansikt, sende en melding eller lagre profilen som en favoritt. Det å sende en melding krever et betalt medlemskap, mens «send en flørt» er begrenset til en flørt per dag. Premium-funksjonen «boost» vil gi alle brukere som har lastet opp profilbilde et tilskudd av ny aktivitet og gjøre profilen mer synlig for de andre brukerne. Funksjonen er spennende og noe de færreste datingtjenester på nettet kan tilby. En høyt anbefalt premium-funksjon er å benytte inkognito-modus. Ordet «inkognito» betyr å ikke gi seg til kjenne, altså kan du trykke deg inn på profilen til et annet medlem uten at de får vite det. Hvis du bruker inkognito-modus vil du heller ikke dukke opp i søkeresultater. Funksjonen gjør at du kan holde aktiviteten din mer privat, men det er ikke gratis. Har du betalt for inkognito-modus (17 kroner per døgn eller 119 kroner per måned) kan du skru av og på funksjonen når du vil, og så ofte du vil.

Match.com VIP-medlemskap priser

3 måneders medlemskap

249 kr (per måned)

Bindingstid i 3 måneder
Oppdag hvem som er på nett akkurat nå
Ta imot og send private meldinger
Mulighet til å søke raskt gjennom forskjellige profiler

6 måneders medlemskap

189 kr (per måned)

Bindingstid i 6 måneder
Automatisk fornyelse (kan avbrytes på siden «Konto og abonnement»)
Send og ta imot private meldinger
Søking gjennom plattformens profiler raskt

1 måneds medlemskap uten bindingstid

379 kr

Ingen bindingstid
Se hvem som er på nett akkurat nå
Send og ta imot private meldinger
Rask søking gjennom forskjellige profiler

Match.com Fordeler og ulemper

Fordeler

Seriøs datingside
Jevn fordeling mellom kvinner og menn
Mange norske medlemmer på nett hele tiden
Fungerer på mange plattformer
Gode alternativer av medlemskap

Ulemper

Tjenesten retter seg først og fremst mot et internasjonalt marked, ikke Norge
Datingplattformen egner seg best for personer med seriøse intensjoner
Du må si opp ditt medlemskap 48 timer før oppsigelsen trår i effekt
Begrenset sending av «flørteansikt» til 1 om dagen

Match.com for brukere

Fordeler

Du kan gå inn på en profil og raskt danne deg et inntrykk av personligheten og om dere passer sammen
Funksjoner som «boost» og inkognito gjør deg mer synlig eller mer skjult
En av de enkleste datingsidene å ta i bruk og navigere seg rundt i
Screenshot

Mine personlige betraktninger om Match

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Match utmerker seg på mange måter. Plattformen konkurrerer effektivt både med de store internasjonale aktørene som Tinder og EliteSingle, og med generelle norske tjenester som Sukker og Møteplassen. Match tilbyr alle generelle funksjoner som er nyttige for dating og sammenspleising av mennesker, og har dessuten noen helt unike, praktiske funksjoner som «boost» og inkognito. For å peke på ulempene, er nok det minst positive en omstendelig prosess med avbrudd av abonnementet. Match må ha en oppsigelse i hende senest 48 timer før abonnementet utløper, ellers fornyes abonnementet med nok en måned. Denne praksisen er imidlertid helt innenfor loven, og medfører bare at brukere som melder seg ut må passe på å være tidlig ute. Noe annet som kan nevnes, ikke som en feil, men som en liten hake, er at man må betale for et abonnement for å i det hele tatt kunne sende en melding. Dette er ikke noen veldig alvorlig svakhet, som nevnt. Alt i alt er Match et alternativ som kommer godt ut som en generell og seriøs datingside, enkel og sikker i bruk, med mange brukere tilgjengelig og få falske profiler.

Match.com Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Samara, 24 år

Jeg var skeptisk til Match, da jeg hørte at det kunne være problemer med å si opp abonnementet. Tok likevel sjansen på et 6-måneders medlemskap. Nå, 4 måneder senere, skjønner jeg ikke hvorfor noen skulle ønske å si opp sånn fantastisk service. Jeg har møtt noen kjekke menn ved hjelp av Match, og kommer til å la abonnementet fornyes automatisk for evig!

JA 3 Nej 1
Terje, 36 år

Det finnes noen profiler med medlemmer på Match som leter etter seriøse forhold, men også mange i min kategori som liker fart, moro og tar ting på sparket. Jeg har bare ikke råd til å spandere hundrelapper hver måned på dette, og har de siste to årene brukt Match om sommeren, og sagt opp abonnementet igjen hver høst fordi jeg uansett lukker meg inne om vinteren. Har lest om folk som sliter med å si opp, men det er bare å følge instruksene, ikke vanskelig i det hele tatt. Anbefaler å bruke Match i de periodene du er mest aktiv.

JA 8 Nej 3
Terry, 48 år

Jeg sa opp medlemskapet samme dag som jeg hadde registrert meg. Heldigvis valgte jeg 1 måneds og ikke 6 måneder. Likevel måtte jeg betale for hele måneden, noe jeg synes er litt drøyt. Burde vært en slags angrefrist, og jeg er ganske irritert nå!

JA 9 Nej 11
Agnete, 42 år

Jeg liker inkognito modus som bare koster noen kroner per dag. Da kan jeg gjemme meg bort og slipper så mye oppmerksomhet. Har vært medlem av Match i evigheter, av de 5 datingsidene jeg har prøvd i mitt liv er Match bare helt suveren. Veldig praktisk og effektiv, tar meg 2 sekunder å gå inn på en profil og se om jeg har interesse av å bli kjent med denne personen.

JA 19 Nej 10

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no