Zoosk

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
844 000 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

Zoosk Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
5,5/10
40 000 000+ / 21+
Zoosk

Stedets brukbarhet og funksjoner: 5,8/10

Sikkerhet: 6,3/10

Profilinformasjon og grafikk: 5,5/10

Potensial for å finne partner: 5,5/10

Kundestøtte: 4,8/10

Pris: 5,3/10

Zoosk Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Zoosk er en moderne og enkel datingplattform

Zoosk er en datingside som kan brukes av praktisk talt alle. Både de som har ønsker uformelle sexmøter og flørting på nettet, i tillegg til mennesker som er på utkikk etter mer langvarige forhold og en seriøs partner, logger seg inn på nettstedet hver dag. Dette er et av de eldste og best etablerte av nettstedene på Internett som retter seg mot dating. Hvis du har lyst på et enkeltmøte med noen, er det bare å opprette en konto og starte letingen! Er du lei av å være ensom og håper å finne ekte kjærlighet som varer hele livet, kan du velge Zoosk.no, et nettsted som ikke diskriminerer noen. Det spiller ingen rolle om du er singel eller om du bare trenger en pause fra hverdagen. Her finner du mange mennesker i samme situasjon. La dem få se dine beste sider, så vil du raskt finne et menneske som har lignende livsstil, interesser og prioriteringer som deg, eller som kan passe sammen med deg på en annen og kanskje mer kompleks måte. Matchingssystemet foreslår partnere i henhold til kriteriene du angir. Her får du ikke bare sjansen til å finne en kjæreste eller en elsker, men også en nær venn som du kan tilbringe timer sammen med, i samtaler om løst og fast eller en eller annen aktivitet som passer dere begge.

Å registrere seg hos Match er slett ikke tungvint!

Hvordan går du fram for å begynne flørtingen fra portalen? Det er enkelt. Sett opp en konto i løpet av et par minutter, benytt bekreftelseslenken du får på e-post, og begynn å benytt funksjonene som finnes i datingsamfunnet. Hvis du ikke finner bekreftelseslenken inne på innboksen din, har den sannsynligvis havnet i folderen for søppel, som dessverre er en risiko ved denne type registrering. Før du logger deg på må du oppgi noe grunnleggende informasjon, for eksempel oppgi om du er mann eller kvinne, om du er på utkikk etter en mann eller en kvinne, og du må oppgi hvilken kroppsform du har, om du røyker eller ikke, og diverse annet. Valgene du tar vil til en viss grad påvirke hvilke matchingforslag du får opp senere. Du kan senere gå inn på din profilside og legge til eller endre informasjonen om deg selv. Det er viktig å ha detaljene på plass her, siden dette kan være avgjørende for å finne rett partner. Vanligvis er det sånn at jo mer du forteller om deg selv, jo flere kommer til å kontakte deg. Du trenger ikke bare fokusere på deg selv i det du skriver, men kanskje skrive noen setninger om stedet du kommer fra eller en hobby. Det kan øke sjansen for å finne mennesker for dating i ditt område. Mange legger stor vekt på utseende, så tidlig i et forhold kan det være en god idé å beskrive sitt eget utseende, og i alle fall bruke et tydelig profilbilde som gjenspeiler deg på en representativ måte.

Registrering hos Zoosk skaffer deg en omfattende profil

Det er en kunst å balansere mellom beskjedenhet og skryt i beskrivelsen av seg selv. I stedet for å ramse opp positive egenskaper, kan det være lurt å legge vekt på et enkelt personlighetstrekk hos deg selv, og skrive litt rundt det. Hvis du regner deg selv som kreativ, er det for eksempel bedre å uttrykke dette ved å fortelle om kreative prosjekter eller tendenser, enn å bare skrive rett ut at du er kreativ. Det er på den annen side ikke noe feil med å bare beskrive konkret informasjon om utseendet ditt, for eksempel høyde, hår og øyenfarge og kroppsbygning, og mange etter også pris på om du skriver nøyaktig hva og hvem du leter etter på Zoosk.no. Ved å gjøre dette overbeviser du raskt andre mennesker om at du burde snakke til deg. Hvis du også skriver litt om hva du ikke aksepterer i partnerskap og i korte bekjentskaper, om du er sjenert eller ikke, og benytter humor i den første kontakten, har du allerede kommet et godt stykke på vei til å gjøre et godt inntrykk.

Zoosk - Premium medlemskap - er det verdt det?

Du må registrere deg for et Premium-abonnement for å kunne ta kontakt med egnede personer som du finner registrert på datingsiden Zoosk. Ellers vil bare en del av nettstedets funksjoner være tilgjengelig for deg. Du vil ikke kunne snakke fritt med andre mennesker som er på leting etter et date. En premiumkonto øker definitivt sjansene dine for å finne rett partner. Premium-alternativene på Zoosk er inndelt på en måte som gjør at de blir rimeligere jo lenger du forplikter deg. Hvis du velger abonnementer som varer i mer enn 3 måneder, havner prisen under 5 kroner per dag.

Hva om du vil slette din Zoosk-konto?

Hvis du blir lei av å bruke Zoosk-datingsiden, om du allerede har funnet din perfekte partner, eller du av en eller annen grunn ikke vil være medlem av dette fellesskapet lenger, kan du raskt og uten konsekvenser slette din konto. Alt du trenger å gjøre er å gå til «Abonnement» og deretter velge alternativet «Si opp mitt abonnement» nederst på siden. Så må du klikke på «konto», og «rediger» i feltet «Kontostatus». Så klikker du på «Deaktiver brukerkonto», før du klikker på knappen der det står «Deaktiver». I listen som dukker opp må du velge hvorfor du ønsker å deaktivere kontoen din, og trykke på «Fortsett deaktiveringen». Du må nå bekrefte deaktiveringen, og vente til siden oppdateres. Kontoen er nå deaktivert.

Zoosk funkasjoner

Søk

Ved å søke etter brukere med spesifikke kriterier kan du ikke bare finne mennesker som bor i nærheten, men også fra hele kloden.

Profilbilde

Plasser et profilbilde som best gjenspeiler din personlighet. Bli funnet av potensielle partnere som leter etter noen som deg.

Passe sammen

Du får seg profilene som er valgt for akkurat deg basert på kriteriene du har valgt. Velg noen som bor i nærheten, eller noen som ligner fantasiene dine.

Liker det eller ei

Ranger andre brukere, gi dem hjerter hvis du liker dem.

Chat

Chat med de som finner deg. Vær først ute til å skrive, ikke vent til noen andre gjør det. Øk sjansene dine for å oppdage ekte kjærlighet.

Som for vip

I denne fanen vil du oppdage folk som ga deg som. Hvis du liker noen, kan du rangere profilen deres eller legge dem til i favorittlisten din!

Besøk

Her finner du medlemmer som besøkte profilen din. Se hvem som er spesielt interessert i deg, og finn ut om det oppfyller dine forventninger.

Zoosk VIP-medlemskap priser

6 måneders VIP-medlemskap

110 kr (per måned)

Full HTTPS-kryptering
Anonym surfing av profiler
Automatisk sletting av historikk
Meldingene dine vises først
Høyere plassering i søkeresultatene
Flere treff i søkemotoren
Varsling når du leser en melding

1 måneds VIP-medlemskap

220 kr

Full HTTPS-kryptering
Anonym surfing av profiler
Automatisk sletting av historikk
Meldingene dine vises først
Høyere plassering i søkeresultatene
Flere treff i søkemotoren
Varsling når du leser en melding

3 måneders VIP-medlemskap

147 kr (per måned)

Full HTTPS-kryptering
Anonym surfing av profiler
Automatisk sletting av historikk
Meldingene dine vises først
Høyere plassering i søkeresultatene
Flere treff i søkemotoren
Varsling når du leser en melding
5 ganger flere resultater

Zoosk Fordeler og ulemper

Fordeler

Full anonymitet
God funksjonalitet og enkel navigering på nettsidene
Gratis profilsøking
Godt prisnivå på langvarige abonnement

Ulemper

Ikke mulig å sende meldinger uten å kjøpe et abonnement
Bedre tilrettelegging for norske forhold hos andre internasjonale aktører
Ikke utbredt promotering i Norge, flyter på merkevaren

Zoosk for brukere

Fordeler

Å kjøpe et abonnement øker sjansene for å møte nye brukere
Internasjonale muligheter - mennesker fra mange land
En enkel brukeropplevelse uten for mange funksjoner
Sjansen til å treffe mennesker som vil det samme som deg
Screenshot

Min mening om Zoosk

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Til tross for det merkelige navnet, er Zoosk.no en portal for alminnelige mennesker og i utgangspunktet for alle over 18 år. Det er ikke noe krav om at du må lete etter en sexpartner eller noen å flørte med. Mange mennesker på siden er på utkikk etter en fast partner, og dette burde være den viktigste grunnen til å registrere seg på portalen. Du kan fortelle litt om deg selv med dine egne ord, så folk får sjansen til å bli bedre kjent med deg. Du kan trygt dele dine følelser og tanker. La andre folk i samfunnet få møte deg på dine vilkår. Zoosk er blant de mest universelle datingsidene på det norske datingmarkedet per dags dato. Folk treffes her, ikke bare for å bli et par, men for å få anledning til å dele gode samtaler og opplevelser. Selv om det finnes gratis versjon, bør du være klar over at du ikke kommer så veldig langt uten et Premium-abonnement. Med et solid abonnement er det mye enklere å komme i kontakt med andre.

Zoosk Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Baroline, 41 år

Jeg registrerte meg på zosk av ren nysgjerrighet, men også litt fordi jeg hadde lyst til å møte noen igjen etter mange år alene. Jeg ble forbløffet over hvor attraktive profilbildene som dukket opp var, og skaffet meg raskt 1 måneds premium abonnement. Jeg har snakket med mange fine mennesker og fått noen nye vennskap på grunn av dette nettstedet. Ser ikke bort fra at en kjæreste kan dukke opp.

JA 3 Nej 0
Lars F., 48 år

Jeg lagde en konto og ble bedt om å bekrefte med epost. Fylte ut alt for mange felt, men fant ikke noen mail å bekrefte med. Fikk god hjelp hos kundestøtte. Mailen lå i søppelposten. Nå er jeg i gang, synes prisen er rimelig. Mye fine folk her, men jeg får ikke startet noen samtale og det er ikke lett å skjønne alt når man aldri har prøvd nettdating før. Noe positivt er at premium-kontoen er billigere enn på mange andre portaler. Så jeg klager ikke veldig.

JA 13 Nej 11
Rebekka, 35 år

Jeg bor i en storby og synes det er trist at ingen snakker sammen offentlig. Jeg registrerte meg hos Zoosk og traff plutselig mange som ville snakke. Nå har jeg fårr mange nye vennskap, og vært på et kjempebra date, bare to uker etter at jeg registrerte meg!

JA 18 Nej 12
Anish, 25 år

Jeg slo nylig opp med kjæresten min, og leter ikke etter noe langvarig for tiden. Jeg vil bare ta det rolig og slappe av. Utelukker ikke mer seriøse forhold, men jeg tror det kan være bra for meg å ikke forplikte meg for mye. Jeg har allerede avtalt en date med den første jenta jeg snakket med. Hun bor i samme bydel, og det er bra.

JA 11 Nej 2

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no