Sidesprang

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
2 640 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

Sidesprang Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
4,9/10
150 000+ / 30+
Sidesprang

Stedets brukbarhet og funksjoner: 4,8/10

Sikkerhet: 5,3/10

Profilinformasjon og grafikk: 4,8/10

Potensial for å finne partner: 4,8/10

Kundestøtte: 5/10

Pris: 4,8/10

Sidesprang Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Sidesprang garanterer deg kontakt

Sidesprang er en solid og godt etablert tjeneste for dating via nettet som oftere blir omtalt positivt i media enn sine konkurrenter. Ordet «sidesprang» viser til et hopp til siden, en digresjon fra en diskusjon, eller (mest aktuelt her) til et utenomekteskapelig forhold som gjerne er av seksuell karakter og vanligvis kortvarig. Da Sidesprang.no først kom på banen var det ikke mange dating-tjenester som hadde fokus på utenomekteskapelige forhold. Det handlet for de fleste tjenestene om å spleise sammen to enslige mennesker til et par, og dersom paret endte med å gifte seg var dette en triumf for nettstedet. Ubalansen har rettet seg siden den gang. I våre dager handler sidesprang.no mer om å oppleve erotiske eventyr og one-night-stands enn å faktisk bedra en partner ved å være utro. Samtidig har andre nettsteder kastet seg på tanken om at utroskap kan være noe positivt både for den ene parten i et parforhold, og for selve parforholdet. Tjenesten til Sidesprang er relativt enkel, det går raskt å registrere seg og finne ut hvordan det hele fungerer. Du trenger ikke lese side opp og side ned med tekst, eller fylle ut hundrevis av felter før du er i gang. Med sitt fokus på utroskap og bedrag, var som nevnt Sidesprang en kontroversiell tjeneste de første årene med drift, blant annet med et visst negativt fokus fra media. Dette har jevnet seg ut, og Sidesprang retter seg nå minst like mye mot enslige / single, som mot mennesker som allerede er i et forhold.

Sidesprang har en kjapp og enkel prosess for registrering!

Prosessen med å registrere seg på sidesprang.no er kjapp og enkel. Kanskje litt for enkel, vil noen påstå. Det er mulig å klikke seg inn på bruksvilkår, lese om personvern (som du absolutt bør lese), og klikke seg inn på en lenke som informerer om retningslinjene for underholdning. Ellers kunne det godt vært mer informasjon om tjenesten direkte på startsiden før registreringen gjennomføres. Du trenger ikke å bekrefte din e-postadresse. Det er mulig å identifisere seg som kvinne, mann, par eller transseksuell. At det finnes fire valg her, og ikke to, og det faktum at kvinner får sjansen til gratis medlemskap, tyder på at Sidesprang har holdt seg oppdatert på identitetspolitikk og «woke»-vekkelsen som har bredt seg ut i særlig den vestlige verden det siste tiåret.

Hos Sidesprang kan du opprette en detaljert profil

Brukerprofilen du enkelt oppretter hos Sidesprang har mye til felles med profiler på lignende date-steder. Du kan beskrive din sivilstatus, fortelle hvilken by du er fra, og oppgi hvilket stjernetegn du sorterer under. Ingen særlig innovasjon her. Noe som kan trekkes frem som ganske originalt og positivt, er feltet nederst på brukerprofilen som kalles «MatchCheck». Her får du grønne lys på visse felt som alder, område og figur, dersom du og den profilen du er inne og ser på passer sammen. Igjen markerer Sidesprang seg med å gjøre det hele kjapt og enkelt. Du kan legge inn en rekke bilder på profilen din, som alle medlemmer kan se. For at en person skal kunne se profilen din, må vedkommende være registrert medlem. Hvis du derimot er opptatt av at andre faktisk skal se deg og at du skal havne høyere opp i søkelisten til aktuelle medlemmer, må du betale for premium medlemskap. Hvis du er mann, vel å merke.

Sidesprang - verdt pengene?

Sidesprang har en ordning der kvinner kan bruke funksjonene på nettstedet helt gratis. Menn må betale rikelig for et månedlig abonnement. Det er snakk om betraktelige summer for en tjeneste som ikke er eksepsjonell. Det er ikke omfattende og nyskapende funksjoner du kan utforske med dette abonnementet, først og fremst får du en kjapp og enkel motorvei mot målet om å skaffe en partner som passer deg godt med Sidesprang.

Hvordan sletter jeg min konto fra Sidesprang?

Hvis du har et premium-medlemskap hos Sidesprang, kan du avslutte det løpende medlemskapet på nettet. Alle opplysninger om kansellering står detaljert beskrevet i bruksvilkårene. Du må sende varsel om kansellering til Casual Networks i Nederland (adressen står i kapittel 5 av bruksvilkårene), eller sende en e-post til support@sidesprang.no. Du kan også deaktivere kontoen om du ønsker det (abonnementet fortsetter i så fall å løpe), eller så kan du slette kontoen ved å klike på «Min profil» og klikke videre på lenken som finnes under punktet «Hvordan kan jeg slette profilen min?», og så følge instruksjonene du får.

Sidesprang funkasjoner

Regionalt søk

På søkesiden til Sidesprang kan du velge om du søker etter kvinne eller mann, du kan avgrense alderen på den du søker etter som du vil, og du kan avgrense det geografiske området med ulike alternativer. Du kan velge om kun profiler som er online, eller om kun de nyeste profilene skal dukke opp i søket ditt.

Kontakt Garanti

Sidesprang gir deg en kontaktgaranti, som skal sikre at du aldri blir helt alene.

Flirt power for vip

Dette er en funksjon for betalte medlemmer som gjør profilen din mer synlig, både i andre medlemmers søkeresultater og i profiloversikter. Dette kalles ofte prioritets-listing. I tillegg til å være betalende medlem, må du også benytte kreditter for dette.

Sidesprang VIP-medlemskap priser

1 måneder (Lite)

499 kr

Premium

3 måneder (Classic)

449 kr (per måned)

Premium

6 måneder (VIP)

399 kr (per måned)

Premium

Sidesprang Fordeler og ulemper

Fordeler

Rask og enkel tjeneste
Kontaktgaranti sikrer at ingen medlemmer blir helt alene
Moderatorer fjerner falske profiler raskt og effektivt

Ulemper

Kostbart premium-abonnement
Nettstedet benytter fiktive profiler

Sidesprang for brukere

Fordeler

Du kan gjøre profilen mer synlig med funksjonen «Flirt power»
Gratis medlemskap for kvinner
Screenshot

Mine erfaringer med Sidesprang

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Redaktør for kunst og kultur Sidesprang.no er en av de mest etablerte tjenestene for dating på nettet vi har i dag, med over 150 000 registrerte profiler. Disse profilene er nesten helt jevnt fordelt mellom menn og kvinner, noe som kan virke litt rart siden kvinner blir tilbudt gratis medlemskap, mens menn må betale relativt stive priser for det samme. Om det koster skjorta eller ikke, har Sidesprang.no en del gode verktøy, funksjoner og ideer, og de fleste som registrerer seg vil raskt og enkelt kunne komme i kontakt med andre medlemmer og høyst sannsynlig finne seg en partner uansett utgangspunkt.

Sidesprang Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Erik, 35 år

Vil sende en takk til kundesttten hos sidesprang. Jeg meldte fra om ei russisk dame som prvde lure meg for penger, og de fjernet profilen hennes i lpet av minutter. De jentene jeg har mtt som er ekte virker veldig lreite. Har bare betalt for tre mneder men kommer antagelig til forlenge medlemskapet.

JA 0 Nej 0
Knut, 23 år

Anbefaler ikke sidesprang, det koster for mye og for mange fake jenter!

JA 0 Nej 0
Nora, 51 år

Elsker Sidesprang og er p sida hver dag! Etter endel tunge r har jeg ftt tilbake sjltilliten og ftt livet mitt p stell igjen, mye takka vra sidesprang!

JA 0 Nej 0
Katarine, 29 år

Jeg vil gjerne anbefale Sidesprang som er den beste dating-appen jeg har prvd. Jeg jobber p sykehus 70-80 timer i uka og trenger en kjapp og enkel mte finne aktuelle karer dele seng med. Da har Sidesprang vist seg vre som perfekt.

JA 0 Nej 0

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no