SlemFlirt

SlemFlirt Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
8,1/10
20 000+ / 30+
SlemFlirt

Stedets brukbarhet og funksjoner: 6,2/10

Sikkerhet: 6/10

Profilinformasjon og grafikk: 5,7/10

Potensial for å finne partner: 5,7/10

Kundestøtte: 5,7/10

Pris: 5,7/10

Bilder av brukere
som er på nett
4425 mennesker er på nett

Kjetil
Kjetil, Alder: 22
Monica
Monica, Alder: 24
Harald
Harald, Alder: 20

SlemFlirt Alle vurderinger, meninger og erfaringer

SlemFlirt er enkel å bruke og benytter den mest moderne teknologi

SlemFlirt er en datingtjeneste som i utgangspunktet blir mest brukt til å oppnå kontakt mellom mennesker som ønsker intim og privat kontakt med andre, på en uforpliktende og diskret måte. Det kan handle om flørting eller dating, men det går også an å utvikle varige forhold og finne en seriøs partner på Slemflirt.

Å registrere seg hos SlemFlirt er overraskende enkelt!

Det er ofte tungvint og tidkrevende å registrere seg på en datingside, men SlemFlirt.com har tatt hensyn til dette hinderet. Dette er blant de enkleste sidene å registrere seg på. Med bare noen få tastetrykk er du registrert på datingstedet, hele prosessen gjøres unna på noen få minutter. Du må nødvendigvis klikke på om du er mann eller kvinne, om du er på utkikk etter mann eller kvinne, du må skrive inn hvilket sted du bor, hvor gammel du er, og du blir bedt om å avgrense aldersgruppen den du søker, befinner seg i. Siste steg på veien til en profil, er å skrive inn et brukernavn og et passord, og oppgi din e-postadresse.

Hvordan slette din SlemFlirt-konto?

Hvis du skulle få behov for å slette din SlemFlirt-konto, er dette omtrent like enkelt som registreringen. Det du i så fall må gjøre, er å klikke på «Min profil» inne på siden din, klikke på ikonet som ligner et tannhjul, og velge alternativet «Slett kontoen min» helt nederst på siden. Deretter trenger du bare klikke på OK for å bekrefte slettingen av konto.

SlemFlirt lar deg sette opp en profil kjapt og enkelt

SlemFlirt kan minne om en chattetjeneste, og fungerer bra for kommunikasjon mellom to potensielle partnere, uavhengig av hva slags forhold de er ute etter. Når du har sendt inn din kontaktinformasjon og fått tilgang til dating-samfunnet, finnes det mange gode tips og råd inne på SlemFlirt om hvordan du kan få flere treff på din profil, og hvordan du kan treffe den perfekte partneren. Det finnes også råd fra erfarne brukere av SlemFlirt rundt valg av profilbilde og den måten man fremstår for andre på nettet.

En del datingsider baserer seg på personlighetstester der du må bruke timesvis på å svare på alt mulig, før en algoritme velger potensielle partnere for deg. Sånn er det ikke på SlemFlirt, her får du selv sjansen til å gå gjennom hundrevis av mulige partnere fra ditt nærområde, fra andre steder i Norge, eller fra hele verden, og så selv plukke ut den eller de du selv føler er aktuelle for deg.

SlemFlirt - verdt pengene?

Dette nettbaserte datingstedet er brukervennlig og svært enkelt å komme i gang med. Hvis du skal få fullt utbytte av funksjonene og tjenestene, må du regne med å investere litt penger, men fordelen er at utgiftene ikke løper ut av kontroll hvis du tar en pause fra tjenesten eller slutter å bruke datingstedet helt. Det er mulig å få tilgang til nettstedet gratis, men da er kun et lite utvalg funksjoner tilgjengelig for deg.

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Sist oppdatert
27. 9. 2021

SlemFlirt funkasjoner

Søk

Søke-funksjonen hos SlemFlirt er rask og lar deg effektivt velge regionale søk hvis du ønsker å treffe noen i ditt nærområde.

Profilbilder

Det er ikke mulig å se bilder av andre medlemmer før du har registrert deg. Etter at du er registrert er det ingen maskering av bilder, så alle andre medlemmer kan se deg.

Chat med SSL for vip

Siden all data som formidles mellom medlemmer sendes gjennom en SSL-kobling, gir dette en sikker kryptering som gjør det nærmest umulig å hacke seg inn på profiler og lese privat chat mellom medlemmer. SlemFlirt.com er først og fremst en chatteside, så dette er helt avgjørende.

SlemFlirt VIP-medlemskap priser

10 kreditter

150 kr

15 kroner per tjeneste / melding / sexforslag

25 kreditter

350 kr

14 kroner per tjeneste / melding / sexforslag

100 kreditter

1 200 kr

12 kroner per tjeneste / melding / sexforslag

200 kreditter

2 300 kr

11,5 kroner per tjeneste / melding / sexforslag

SlemFlirt Fordeler og ulemper

Fordeler

Anonymt og enkelt
Ingen løpende kostnad og ingen prøveperiode
Gratis registrering av konto kan være mulig
Sikker chat med SSL-kryptering

Ulemper

Ingen hevding av lovbestemt avkjølings-periode
Du må registrere deg for å se bilder av andre medlemmer
Ingen personlighetstest for matching av partnere

SlemFlirt for brukere

Fordeler

Kjøp av mange kreditter gjør prisen per kreditt lavere
Medlemmer fra alle fylker i Norge
Hyggelig og dyktig kundeservice
Screenshot

Mine tanker om SlemFlirt

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

SlemFlirt.com har imponert ved å etablere seg som en solid aktør for dating på nettet i løpet av kun noen få år. Mange konkurrenter som har vært på markedet i ti år eller mer, reklamerer med at de har en enkel registrerings-prosess, noe som sjelden stemmer. Hos SlemFlirt.com går faktisk registreringen oppsiktsvekkende raskt. Noen kritiske røster har hevdet at det er for enkelt å registrere seg på SlemFlirt, slik at svindlere kan opprette falske profiler og forsøke å utnytte seriøse medlemmer. Da er det greit å minne om at SlemFlirt.com benytter trygg SSL-kryptering på chat mellom medlemmer, og at kundeservicen er god, tilgjengelig, og tar sikkerheten på alvor. Denne tjenesten skiller seg fra konkurrentene på pris, der medlemmer av SlemFlirt ikke risikerer at utgiftene løper løpsk, men får det de faktisk betaler for.

SlemFlirt Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Heidi, 23 år

Jeg likte designet på nettsiden og registrerte meg av ren nysgjerrighet, har aldri brukt sjekkesider på nettet før. Har blitt kjent med masse folk, og anbefaler dette nettstedet på det sterkeste.

JA 0 Nej 0
Joruun, 45 år

Nettsted som skapt for meg. Kjøper minste kredittpakke om jeg vil på date. Når jeg er travel holder jeg meg unna, og da koster ikke tjenesten noe.

JA 0 Nej 0
Audun, 41 år

Jeg har prøvd noe sånt som ti datingsteder på ti år. Ser ikke etter noe seriøst, og SlemFlirt er midt i blinken, for alle som vil ha frihet og kontakt med fine folk.

JA 0 Nej 0
Mariette, 26 år

En venn anbefalte SlemFlirt, jeg betalte 2300 kroner. Fikk straks melding med direkte forslag om sex, ble sjokkert. Jeg er nok typen som trenger mer tid for å bli kjent.

JA 0 Nej 0

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no