Lokal Flirt

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
469 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

Lokal Flirt Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
8,1/10
25 000+ / 30+
Lokal Flirt

Stedets brukbarhet og funksjoner: 8/10

Sikkerhet: 8,3/10

Profilinformasjon og grafikk: 8,3/10

Potensial for å finne partner: 7,5/10

Kundestøtte: 8,5/10

Pris: 8,3/10

Lokal Flirt Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Diskret dating med Lokal Flirt

Registreringen til Lokal Flirt er ganske enkel og kan gjennomføres uten kostnader. Du blir bedt om å velge et brukernavn og passord, oppgi om du er mann eller kvinne og om du ser etter dame eller mann. Deretter gjenstår bare å skrive inn by, e-postadressen din, og hvilken dag, måned og hvilket år du ble født. Lokal Flirt er et nederlandsk selskap som forholdsvis nylig kom på banen som et sosialt nettverk for underholdning, hvor likesinnede mennesker får sjansen til å snakke, flørte og oppfylle sine villeste fantasier. Tjenesten prioriterer sikkerhet for brukerne, diskresjon og anonymitet, og legger ikke skjul på at sex-dating er en sentral del av opplegget.

Registrering hos Lokal Flirt koster ikke noe, prosessen er ganske enkel og går kjapt!

Lokal Flirt legger stor vekt på anonymitet. Dette innebærer blant annet at du må registrere medlemskap før du får sjansen til å se andre profiler. Lokal Flirt har lyktes ganske godt med denne taktikken, et visst nivå av sikkerhet har blitt etablert. I og med blant annet at all datatrafikk som foregår hos lokalflirt.com er SSL-kryptert, er det nærmest umulig å hacke seg inn på meldingene dine. Noe som kunne bedret brukernes anonymitet enda mer, er for eksempel mulighet for anonym betaling. En panikknapp som straks sender brukeren til en uskyldig nettside, kunne vært en god bonus for brukere som er særlig fokuserte på diskresjon.

Lokal Flirt lar deg sette opp tilstrekkelig profil uten store vansker

Du får ikke tilgang til kontoen din hos Lokal Flirt før du har bekreftet e-postadressen din. Det er også visse begrensninger på profilbilder når du skal tilrettelegge profilen. Moderatorer eller administratorer sjekker og godkjenner alle bilder før bildene kan bli synlige på profilen. Du har ikke lov å maskere bilder hos lokalflirt.com, og forsøker du å legge ut bilder av supermodeller, filmstjerner eller tegneseriefigurer og hevde at dette er deg, blir bildene høyst sannsynlig fjernet ganske så raskt. Lokal Flirt - verdt pengene? På Lokal Flirt er det noen funksjoner som enten krever betalt medlemskap, eller kjøp av kreditter. Premium medlemmer får tilgang til alle nettstedets funksjoner, og prisen for slikt medlemskap er betraktelig rimeligere enn på tilsvarende nettsteder. Prisen per måned for å ha et premium medlemskap hos Lokal Flirt er helt klart verdt pengene, men kostnaden av kreditt-pakker som kommer i tillegg, på mellom 10 og 200 kreditter, kan oppfattes som høy både for de minste og største kreditt-pakkene.

Hvordan slette kontoen din hos Lokal Flirt?

Når det gjelder sletting, deaktivering eller lukking av konto hos Lokal Flirt, finnes det forskjellige alternativer. En deaktivering av profilen vil skjule profilen fra andre medlemmer, slik at de ikke kan se den. Dermed er profilen fjernet fra siden, samtidig som du på ethvert tidspunkt kan logge deg inn og reaktivere profilen igjen. Det er altså mulig å avbryte det betalte medlemskapet, men samtidig holde sin profil privat. Å lukke kontoen vil si det samme som å slette den. Dette betyr at du må registrere deg på nytt hvis du ombestemmer deg og finner ut at du fortsatt ønsker å benytte tjenesten. Det innebærer ingen kostnad å lukke kontoen, og prosessen er forholdsvis enkel. Lokal Flirt tror på valgfrihet, og er negative til periodiske betalinger. Vær oppmerksom på at du fortsatt kan komme til å motta nyhetsbrev og at du fortsatt kan stå oppført på e-postlister knyttet til lokalflirt.com selv om kontoen din er stengt.

Lokal Flirt funkasjoner

Regionalt søk

Lokal Flirt gir deg mulighet for å finne mennesker som er aktuelle å date i ditt nærområde.

Invitering av andre medlemmer

En funksjon på Lokal Flirt gir deg muligheten for å invitere andre medlemmer. Gjennom dette får du mulighet til å innlede privatsamtaler.

Sende meldinger for vip

For å kunne sende meldinger er du nødt til å anskaffe en kreditt-pakke. Minste pris for en melding er her 14 kroner.

Responsivt nettdesign for vip

Premium-medlemmer kan bruke tjenesten på det meste som finnes av PC-er, nettbrett og smarttelefoner, takket være et responsivt nettdesign. En mobil-applikasjon savnes imidlertid.

Anonymitet for vip

All data som flyttes mellom brukere eller internt på nettstedet, gjennomgår en SSL-kryptert tilkobling, som gjør at meldingene dine er garantert skjult for andre.

Lokal Flirt VIP-medlemskap priser

VIP - 1 måned

99 kr

Premium

VIP - 3 måneder

89 kr (per måned)

Premium

VIP - 6 måneder

69 kr (per måned)

Premium

VIP - 12 måneder

49 kr (per måned)

Premium

Lokal Flirt Fordeler og ulemper

Fordeler

Profiler er fullstendig private og sikre
Ingen prøveperiode
Diskret og anonymt
Konto kan deaktiveres eller slettes uten problemer

Ulemper

Mangler mobil-applikasjon
Ingen mulighet for anonym betaling

Lokal Flirt for brukere

Fordeler

Anonymitet godt ivaretatt
Grunnleggende tjeneste for kjapp dating
Screenshot

Mine tanker om Lokal Flirt

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Lokal Flirt, lokalflirt.com, er en forholdsvis fersk og grunnleggende tjeneste for underholdning og sosial kontakt mellom likesinnede mennesker med felles interesser og lokalflirt.com er underlagt det nederlandske selskapet Adventure Online Marketing B.V. At tjenesten er fullstendig diskret og anonym kan det ikke finnes tvil om. Faktisk virker den så diskret at det fremstår som vanskelig å finne særlig mye konkret informasjon om selskapet. Nettsiden ser uansett ut til å fungere godt for sitt formål: Hvis du investerer en rimelig sum penger, for eksempel nok til å skaffe deg et premium medlemskap og kjøpe en kreditt-pakke i tillegg, er sjansen god for å etablere et intimt forhold med noen du liker. Mange tilsvarende nettsteder har problemer med mange falske profiler og abonnement som fortsetter å løpe selv når brukeren har slettet kontoen. Hos Lokal Flirt er det få eller ingen som har meldt om slike vansker. Det som finnes av kritikk, handler stort sett om selve prisen på kreditt-pakker, som noen oppfatter som høy. Selve tjenesten er grunnleggende, nettdesignet er responsivt og nettstedets innsats for å skape et diskret og anonymt miljø ser ut til å ha lykkes godt. Lokal Flirt har en ganske enkel registrering, deaktivering eller sletting av kontoen er lagt opp fornuftig, og både vanlige og premium funksjoner er enkle og dekkende.

Lokal Flirt Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Mattias, 59 år

Liker dette veldig godt. Har prvd 4-5 andre dating-apper tidligere, men denne er helt perfekt for meg! Har bare snakket med og mtt snille og fine folk.

JA 0 Nej 0
Endre, 19 år

Gutta tipsa meg om det her stedet, og jeg fikk napp etter tre dates. Fornyd! Anbefaler!

JA 0 Nej 0
Torhild, 49 år

Lokal Flirt passer for alle som vil flrte litt. Jeg er tydeligvis en av disse, for jeg har vrt p siden til Lokal Flirt omtrent hver dag sidne den starta i 2018. Veldig happy med alt sammen.

JA 0 Nej 0
Agnete, 21 år

Kjpte medlemskap for 3 mneder og en kreditt-pakke med 100 meldinger. Gikk p tre stevnemter frste uke, traff to drittsekker og en kjekk kar som viste seg ha en kjreste han ville vre utro mot. Har ikke brukt tjenesten siden og er veldig skuffet. Ikke anbefalt!

JA 0 Nej 0

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no