Venner med fordeler

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
770 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

Venner med fordeler Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
4,9/10
35 000+ / 30+
Venner med fordeler

Stedets brukbarhet og funksjoner: 5/10

Sikkerhet: 4,8/10

Profilinformasjon og grafikk: 5/10

Potensial for å finne partner: 5/10

Kundestøtte: 5/10

Pris: 4,8/10

Venner med fordeler Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Slik fungerer dating hos VennerMedFordeler

Venner med fordeler har i løpet av få år etablert seg blant de mer anstendige datingsidene på nettet. Ved å muliggjøre anonym betaling, benytte kryptert SSL-tilkobling og kreve e-postbekreftelse og omfattende utfylling av 25 felter før konto tillates å bli aktivert, har nettstedet tatt tydelige grep for å gjøre dating mellom medlemmene så trygt og sikkert som mulig. En vanlig klage som rettes mot nettsider som tilrettelegger for personlige forhold, er at nettstedet inneholder falske profiler. Grovt sett kan slike profiler deles i to kategorier. Første kategori av falske profiler er nettstedets egne, altså moderatorer som oppretter en profil med eneste hensikt å lokke andre medlemmer til å benytte nettstedet. Den andre kategorien er mennesker som oppretter profil med uredelige hensikter, vanligvis i konflikt med loven på en eller annen måte. Det kan dreie seg om prostitusjon, og som kjent er det forbudt å kjøpe seksuelle tjenester i Norge. Alternativt kan disse falske profilene prøve å lokke personlige opplysninger ut av andre medlemmer, som kan brukes til hacking, svindel eller andre former for lovbrudd. Venner med fordeler har tatt grep for å hindre begge disse typene av falske profiler. Vi har gransket vilkårene og betingelsene grundig, og finner ingen hint om at stedet tillater egne moderatorer å benytte falske profiler. Ved å ha en forholdsvis omfattende registreringsprosess, luker dessuten VennerMedFordeler ut en god del mennesker med uredelige hensikter. På toppen av dette bruker de kryptering på alle meldinger, e-postbekreftelse av registrering og lar medlemmer betale med anonyme betalingsmetoder. Medlemmene av Venner med fordeler kan dermed føle seg rimelig sikre. Vi savner imidlertid muligheten for å melde fra dersom et medlem kommer over en falsk profil som forsøker seg på uredeligheter.

Venner med fordeler har en middels langvarig registrerings-prosess!

Som nevnt er det hos Venner med fordeler en forholdsvis omfattende registrerings-prosess. Totalt må du fylle ut 25 felter før du får tilgang til din profil. Til gjengjeld får du da en profil som er så beskrivende at sjansen for at din perfekte partner finner deg øker betraktelig.

Hos Venner med fordeler kan du opprette en detaljert profil

Profilsiden hos Venner med fordeler har noen felter som er sjeldne å se hos sammenlignbare nettsteder. Blant annet kan du oppgi hvilken kroppstype du har, hva slags høyde og vekt, hva slags forhold du er åpen for, hvilke preferanser du har, hvordan du forholder deg til røyk og snus, og feltet «karakter», som vel egentlig er din egen vurdering av dine personlighetstrekk, med mulighet for å velge for eksempel «morsom», «kjærlig» og «følsom». Du kan legge inn en mengde bilder på profilen din, så lenge de er 2 MB eller mindre. Du får imidlertid ikke mulighet til å maskere bildene, og dermed kan alle andre medlemmer se dine bilder.

Venner med fordeler - verdt pengene?

Vennermedfordeler.com er en sikker tjeneste i det høyeste sjiktet hva gjelder kostnader. Prisen tatt i betraktning er fortsatt Venner med fordeler verdt pengene.

Hvordan sletter jeg min konto fra Venner med fordeler?

Selv med et betalt medlemskap, er det ikke noe problem å slette din konto fra Venner med fordeler. Du må klikke deg inn på Innstillinger øverst til høyre på startsiden. Hvis du blar deg ned på denne siden, finner du enkelt knappen «SLETT KONTO». Klikk på denne og følg instruksjonene. Skulle du oppleve problemer med dette, kan du eventuelt få hjelp ved å gå helt nederst på https://vennermedfordeler.com/faq og åpne «SLETTE KONTOEN», og deretter klikke på lenken som kommer opp.

Venner med fordeler funkasjoner

Icebreakers

Venner med fordeler lar deg sende Icebreakers, som kort fortalt er emojier som har en forhåndsdefinert tekst. Som premium medlem får du fem gratis Icebreakers per dag.

Søkealternativer

Søkesiden til Venner med fordeler er inndelt i to vinduer: Raskt søk og Avansert søk. Førstnevnte har kun en linje med søkekriterier, mens det avanserte søket har en mengde muligheter for avgrensing, blant annet på øyenfarge, hårfarge, høyde, vekt og kroppstype.

Gratis Icebreakers for vip

En av fordelene du får som premium-medlem er 5 gratis Icebreakers om dagen. Dette betyr at du kan sende 5 emojier med forhåndsdefinert tekst hver dag du er premium-medlem.

Egen logo for å øke synligheten for vip

Som premium-medlem hos Vennermedfordeler.com er du mer synlig enn gratis-medlemmer. I tillegg til en egen logo som øker synligheten din, havner du som premium-medlem også lengre frem i trefflisten til andre medlemmers søk.

Venner med fordeler VIP-medlemskap priser

VIP - 230 mynter

299 kr

Premium

VIP - 400 mynter

499 kr

Premium

VIP - 900 mynter

999 kr

Premium

VIP - 2500 mynter

2 499 kr

Premium

Venner med fordeler Fordeler og ulemper

Fordeler

Balansert kjønnsfordeling
Gunstige priser og mange betalings-metoder
Icebreakers for å bryte isen

Ulemper

Ikke mulig å rapportere falske profiler
Forholdsvis ny tjeneste

Venner med fordeler for brukere

Fordeler

Detaljert profil kan settes opp
Medlemmers sikkerhet høyt prioritert
Screenshot

Mine erfaringer med Venner med fordeler

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Venner med fordeler er et av de mer positive tilskuddene som har meldt seg på i markedet for dating på nettet de siste årene. Sikkerheten til medlemmene er i høysetet, det er også tatt grep for å sørge for trygghet med forskjellige betalingsmetoder og betalingsløsninger. Likevel må det regnes som i alle fall en potensiell ulempe at tjenesten er så fersk på markedet. Det tar tid å etablere et merkenavn i et marked med mange aktører, særlig når så mange av aktørene er ferske og useriøse. Noe som skiller VennerMedFordeler.com fra mer useriøse nettsteder, er registreringsprosessen, som er omfattende og gir deg gode sjanser for å beskrive deg selv. Tar du denne prosessen alvorlig og setter av litt tid her, kan du raskt finne ut at nettstedet både tilrettelegger for at den som passer deg best skal kunne finne deg, og at du med de omfattende søkefunksjonene også skal ha muligheten til å selv finne vedkommende.

Venner med fordeler Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Erika, 24 år

For to r siden sverget jeg p aldri prve nett-dating, etter at typen min bedro meg med treffe andre damer p nettet. Likevel lot jeg meg overtale av en venninne til teste VennerMedFordeler. Endelig har jeg ftt tatt igjen p den utro typen min, og jeg har det bedre enn noengang fr.

JA 0 Nej 3
Annine, 41 år

Venner med fordeler har hjulpet meg til f den romantikken og erotikken jeg trenger i livet mitt. Begjret fr ogs sitt ;)

JA 1 Nej 3
Eldar, 44 år

Venner med fordeler har blitt en fristad for meg, en oase. Beste mte komme bort fra jobb, familie, mas og stress. Elsker sende en liten oppmerksomhet (icebreiker) til ei st jente, selv om hun ikke svarer. Setter til og med pris p om hun svarer noe frekt tilbake, som at jeg er for gammel for henne eller hvem tror jeg at jeg er, lissom. Da svarer jeg noen ganger en liten morsomhet tilbake. Sorry, vesla, det er nok du som er for ung for meg! Bare godt ment...

JA 0 Nej 2
Gudmund, 33 år

Jeg har ikke noe positivt si om dette stedet. Jeg lar meg ikke lure av supermodell-aktige profiler som skryter av hvor kte de er. Jeg sender mails til de som ser helt normale ut og virker helt normale, og de er fortsatt unnvikende og dmmende. Jeg vet at det ikke bare kan vre noe feil med meg, for jeg har ftt mer napp p andre dating-sider.

JA 8 Nej 1

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no