Sukker

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
16 111 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

Sukker Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
5,4/10
800 000+ / 23+
Sukker

Stedets brukbarhet og funksjoner: 5,5/10

Sikkerhet: 5,8/10

Profilinformasjon og grafikk: 5,5/10

Potensial for å finne partner: 5,5/10

Kundestøtte: 4,8/10

Pris: 5,5/10

Sukker Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Sukker er en enkel, moderne datingplattform

Sukker er en fullstendig norsk datingside med et unikt konsept som de var først ute på markedet med og som kan brukes av praktisk talt alle. Tjenesten har en stor mengde registrerte brukere og nesten helt jevn kjønnsfordeling. Mens nett-dating var i startfasen sammenlignet med dagens høye aktivitet, var Sukker tidlig ute med konsepter som singelfester, fotomatch-fester og andre arrangementer. Operaen i Bjørvika ble leid sommeren 2009, for en singelfest der Bo Kaspers orkester underholdt med musikk.

Sukker lar deg registrere bruker når du først går inn på nettsiden, eller så kan du benytte Facebook for å logge inn. Tidligere var det et enormt bildegalleri på startsiden, der det var mulig å få et glimt over tilfeldig utvalgte brukere, men bildegalleriet er nå tatt bort. Disse bildene var en fin mulighet til å få en «sniktitt» før registrering, men det er jo forståelig at Sukker ønsker å holde bildene eksklusive for betalende medlemmer.

Sukker baserer seg på en algoritme med relasjonsmatch utviklet på SINTEF. For dette ble selskapet tildelt Oslo kommunes etablererpris høsten 2009. De fleste nordmenn har hørt om Sukker, og med over 800 000 registrerte profiler dominerte Sukker utvilsomt det norske markedet for datingtjenester på nettet. Det mest interessante spørsmålet når Sukker skal vurderes i dag, er om de har holdt koken og høy kvalitet inn i vår tid.

Å registrere seg hos Sukker er ingen vanskelig sak!

Å registrere seg for bruk av Sukker er raskt og intuitivt. Du må oppgi grunnleggende informasjon som navn, alder, telefon og adressen til din e-post. Kallenavnet du oppgir kommer til å være synlig på profilen din. Tenk nøye gjennom valg av kallenavn, så du ikke fremstilles på feil måte. Før du vet ordet av det, er du inne på profilen din og ser en oversikt over andre medlemmer som er på nett, med navn, yrke og alder. Altså kan du innen fem minutter etter at du bestemmer deg for å registrere deg, få sendt en melding til et medlem der du kan forvente svar rimelig kjapt, siden du ser at dette medlemmet er på nett. Bare en av mange praktiske funksjoner på Sukker.no.

Registrering hos Sukker gir deg en omfattende profil

Det er ikke enkelt å presentere seg selv på en måte som både er rett-frem og uttrykker en viss nødvendig beskjedenhet. Dette er en kunst i balanse, men har stor betydning for hvor mange mennesker du vekker interesse hos og hvordan kommunikasjonen utvikler seg mellom deg og noen du fatter interesse for. Heller enn å ramse opp dine positive egenskaper, kan det være lurt å trekke frem noen av dine personlighetstrekk som du tror og mener kan fremme deg positivt, og reflektere litt rundt dette.

Hvis du regner deg selv som praktisk anlagt, er det for eksempel bedre å uttrykke dette ved å fortelle om praktiske prosjekter du har gjennomført eller planlegger å gjennomføre, enn å skryte rett ut over hvor handy og fingernem du er. Det er lov å pynte litt, men skri aldri direkte usannheter. Vær klar på dine egne ønsker og forventninger. Ærlighet varer lengst, mange setter pris på om du skriver nøyaktig hva og hvem du leter etter på Sukker.no.

Hvis du dessuten skriver litt om hva du ikke aksepterer i partnerskap eller korte bekjentskaper, om du er sjenert eller ikke, ditt forhold til humor og sprell og litt om hvordan du foretrekker å benytte fritiden, har du allerede kommet et godt stykke på vei til å gjøre et godt inntrykk.

Sukker - Premium medlemskap - er det verdt det?

Norge er et lite land med et marked som er vanskelig å etablere skikkelig konkurranse i, samtidig som myndighetene jobber iherdig med å regulere konkurranse på en måte som ikke gir monopol. Flere bransjer opplever at det akkurat er plass til at to aktører kan blomstre, ikke flere. Innen det norske markedet for dating på nett, het disse to aktørene i begynnelsen Sukker og Tinder. Bransjen har vokst, det er plass til flere i dag, og spørsmålet er om Sukker har holdt seg oppdatert, om de har klart å møte den nye konkurransen.

Strategien til Sukker var å fremme et godt produkt med innovativ markedsføring, og tilby en god del arrangementer utenfor nettet. Produktet er ikke lenger unikt, og markedsføringen har blitt mindre aktuell. Det Sukker skiller seg positivt ut på nå, er sikkerhet. Tjenesten ivaretar brukernes personlige opplysninger, overholder GDPR (regulering om generell databeskyttelse) og tilbyr medlemmene trygge og reale vilkår. Kostnaden for å bruke tjenesten er også overkommelig og rimelig.

Hva om jeg vil slette min Sukker-konto?

Sukker har en automatisk fornyelse av abonnement, så det finnes en risiko for å glemme å avslutte abonnementet dersom man slutter å bruke tjenesten. Mange datingtjenester på nettet har en knapp som sier «avslutte abonnementet» eller lignende, men hos Sukker må du velge å avslutte fornyingen av abonnementet. Dette kan du gjøre ved å gå inn på «Min profil» og klikke på «medlemskap».

Dersom du av en eller annen grunn vil avslutte abonnementet umiddelbart, må du sende en e-post til support@sukker.no og beskrive i korte trekk hvorfor det er nødvendig for deg å avslutte tjenesten umiddelbart.

Sukker funkasjoner

Søk

Det er gode muligheter for å tilrettelegge søk, etter kallenavn eller alder, bosted og annet (detaljert søk). Det detaljerte søket må trekkes frem som positivt, siden det er såpass omfattende.

Arrangementer

Sukker har vært kjent for å holde arrangementer i det virkelige liv, som ølsmaking, skiturer, klatring, singelfester og karaoke.

Matchingtest

Nye brukere på Sukker får gjennomføre en matchingtest som uttrykkes gjennom matchinglister. Matchingtesten foregår ved at brukeren svarer på noen (eller, ganske mange) spørsmål og skriver litt om seg selv og hva som er viktig for en selv. Dermed blir du koblet sammen med mennesker som har mye til felles for deg selv, noe som kan være et nyttig utgangspunkt for mange.

Toppliste for vip

Etter en matchingtest presenterer Sukker en Toppliste til brukeren. Her har potensielle partnere fått utdelt en poengsum mellom 0 og 100, der 100 betyr at du og den du matches med har oppgitt praktisk talt identiske svar på matchingtesten. Dette fremstilles grafisk på Sukker med et «matchingtre».

Sukker VIP-medlemskap priser

6 måneders bindingstid-medlemskap

149 kr (per måned)

Full HTTPS-kryptering
Surfing på alle profiler
6 måneders bindingstid

3 måneders VIP+ medlemskap

249 kr (per måned)

Full HTTPS-kryptering
3 måneders bindingstid

1 måneds VIP+ medlemskap

309 kr

Full HTTPS-kryptering
Ingen bindingstid

Supermedlemskap

99 kr

Alle kan kontakte deg uten at du tar kontakt først
Din profiltekst og dine bilder vises til allerede

Sukker Fordeler og ulemper

Fordeler

En av de mest populære datingaktørene på markedet
Bredt og avansert matchingsystem og enkel navigering på nettsidene
Arrangementer utenfor nettet
Fokus på Norge og tilrettelegging for nordiske brukere

Ulemper

Automatisk fornyelse av medlemskap som mange glemmer å avslutte
Begrenset antall brukere utenfor byene
De fleste medlemmer er under 50 år
En tendens til at brukere forsvinner til nye og spennende aktører
Tjenesten kan virke overveldende og komplisert for den som vil ha noe enkelt

Sukker for brukere

Fordeler

Å komme i gang med et abonnement er enkelt og trenger ikke koste så mye
Mulig å treffe medlemmer utenfor nettet på eget initiativ eller Sukker-events
En omfattende plattform med mange funksjoner og muligheter
Sjansen til å treffe mennesker i ditt nærområde som vil det samme som deg
Screenshot

Min mening om Sukker

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Navnet Sukker spiller naturligvis på oppfatningen av at noen er «søt». Det er ingen tvil om at tiltrekning mot utseende er en grunnleggende del av forholdet mellom mennesker, både i samtale, flørt, sjekking, og utviklingen mot parliv, samliv, kjæresteforhold og ekteskap. Sukker.no startet opp da forskere fra SINTEF utviklet en algoritme for å spleise sammen, eller «matche», mennesker som har felles interesser, fellestrekk eller andre elementer som gjør at de kan forenes. Det Sukker kanskje ikke har tenkt så grundig over, er at ikke alle tiltrekkes av sitt eget speilbilde eller noen som ligner en selv, men tvert imot det som befinner seg lengst mulig unna, den rake motsetningen. Heldigvis er ikke relasjonsmatch-tjenesten det eneste Sukker har å vise til. Det store antallet norske medlemmer vitner om en suksesshistorie få andre aktører i noen bransje kan vise til på nettet. De holder seg fortsatt store på markedet, og alt tyder på at Sukker kommer til å fortsette å dominere markedet i lang tid.

Sukker Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Linda S, 54 år

Jeg registrerte meg på Sukker da en venninne skrøt av stedet, men også litt fordi jeg hadde lyst til å møte noen igjen etter lang tid alene. Jeg ble sjokkert over hvor mange folk jeg kunne treffe og hvor hyggelige mange virket. Nå har det gått et halvt år, jeg har landet på bakken igjen, men er fortsatt strålende fornøyd. Livet mitt har forandret seg til det positivt etter at jeg begynte med Sukker

JA 5 Nej 3
Facebukk, 22 år

Jeg nektet å date på nettet til i fjor vinter, da jeg hadde et forferdelig brudd med dama. Har gitt opp å tenke på noe langvarig, går på sukker eller tinder og nekter å treffe noen som bruker mer en 1 time på bestemme seg. Liker sukker best, takk for god tjeneste for ikke mye penger.

JA 11 Nej 7
L’anette, 28 år

Jeg brukte e nhel ettermiddag på å finne igjen en mail som skulle bekrefte kontoen min. Fikk hjelp av to mennesker på norsk kundeservice, den ene var frekk og ba meg sjekke spam, som såvidt jeg vet betyr å undersøke servelat. Den andre forklarte meg om søppelpost, så jeg fant ut av det. Har nå betalt 309 kroner i noen måneder, som jeg synes er for dyrt. Registrering skulle liksom skje raskt, og det tok som sakt en halv dag.

JA 8 Nej 10
Frank65, 54 år

Eg bur i Norges fjerda største by og synes det e litt synd at folk ikkje preikar sammen i det offentlege. Det å registrera seg hos Sukker var det beste påfunnet eg har hatt nokon gång. To tomlar opp, seks på terninga og dei beste skussmål frå meg. Eg traff eksen på Sukker, traff min nåværande kjærest på Sukker, og det skulle ikkje forundra meg om det blir aktuelt med eit Sukker-bryllup om nokre månedar!

JA 24 Nej 11

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no