Skeiv

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
137 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

Skeiv Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
5,0/10
7 500+ / 21+
Skeiv

Stedets brukbarhet og funksjoner: 5/10

Sikkerhet: 5,8/10

Profilinformasjon og grafikk: 4,8/10

Potensial for å finne partner: 5/10

Kundestøtte: 4,5/10

Pris: 5/10

Skeiv Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Oppdag et nytt nivå av dating

Skeiv har vokst raskt i popularitet i Norge siden lanseringen i 2010. Siden er fullstendig norsk, og har blitt en av de tre største og mest omtalte norske plattformene for homofile, bifile og andre skeive. Plattformen er demokratisk på den måten at alle medlemmer får mulighet til å snakke med andre medlemmer, ta del i forum, opprette favoritter, se hvem som har besøkt profilen, sende og motta venneforespørsler, opprette bildegallerier, osv.

Registreringen tar kun noen minutter

For å registrere en brukerprofil hos Skeiv.no må du fylle inn en del grunnleggende informasjon, som brukernavn, virkelig navn, telefonnummer, e-post, alder, og du må finne på et passord. Etter å ha bekreftet profilen med en e-post og en registreringskode, får du tilgang til alle funksjoner.

Len deg tilbake og bygg opp din profil

Skeiv.no skiller seg først og fremst fra de fleste andre datingportaler på nettet, ved at portalen retter seg mot skeive brukere. Definisjonen av «skeiv» i denne sammenhengen er ikke krystallklar. Mange skeive liker ordet fordi det står i så tydelig motsetning til «straight» (streit). De som føler at de seksuelt ikke følger den rette linjen, at de viker unna, heller til en side, kan identifisere seg enkelt med ordet «skeiv». For å sette opp profil som gir deg flest mulig tilbakemeldinger, er det helt essensielt å vise frem et profilbilde som representerer deg på en god måte.

Det kan kanskje virke fristende å redigere bildet for å fremstå mer attraktiv, men det er ingen god strategi å presentere seg på en måte som gjør at du risikerer å ikke bli kjent igjen i den virkelige verden. De fleste er på utkikk etter et vanlig menneske, som verken er mer eller mindre attraktiv enn det man selv synes man er. I tillegg til profilbildet, lar Skeiv.no deg legge inn et ubegrenset antall albumbilder. Du kan også opprette egen blogg, administrere egen gjestebok og styre det som blir lagt ut på egen vegg.

Premium-medlemskap: JA eller NEI?

Skeiv.no har bare en type medlemskap, et medlemskap som gir tilgang til samtlige funksjoner. Prisen for dette medlemskapet er satt betydelig lavere enn premium-medlemskap på andre datingsteder på nettet. Det å ikke tilby ekstra fordeler for de som er villig til å betale mer, har både sine fordeler og ulemper. Det handler om å inkludere, å ikke stenge noen ute, begreper som har stor betydning for skeive folk som gjerne har opplevd nettopp utestengelse og ekskludering på grunn av sin seksuelle legning.

Hvordan fjerner jeg min konto hos Skeiv?

Utmelding fra Skeiv kan skje når som helst, og det er ingen bindingstid. For å avslutte medlemskapet og slette brukerprofilen kan du gå inn på innstillinger, velge «Oppsigelse», og klikke på «Ja, slett meg»-knappen. Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å angre på dette, og sletting av profil innebærer at alle meldinger slettes, også fra mottagernes postkasse.

Skeiv funkasjoner

Gjør dine bilder tilgjengelige

Last opp dine beste bilder og legg dem ut på albumet slik at andre medlemmer får se dem.

Partner-matchinger

Å date på Skeiv er både trygt og rimelig, sammenlignet med de fleste andre datingsteder. Alle medlemmer kan chatte sammen i fellesrom eller privat. Selv om flertallet leter etter uforpliktende treff, er det mange som melder om at de fant kjæresten sin her.

Fyll ut din profil

Det viktigste med en profil er at den gir et godt førsteinntrykk og vekke interesse. Å bli kjent tar vanligvis litt tid. Prøv å formidle på en enkel måte de viktigste sidene ved deg selv og hva du liker, om du foretrekker naturopplevelser, kulturelle opplevelser eller kanskje gå på byen hver helg. Å holde mulighetene åpne er bedre enn å stenge dører. Hvis du er på utkikk etter et langvarig forhold, bør dette komme frem. Hvis du ønsker deg barn en gang i fremtiden, trenger det kanskje utelates fra profilteksten. Å ta for seg politisk ståsted eller inntekt i en profiltekst er ikke anbefalt. Teksten kan godt inneholde humor, men du bør være oppmerksom på at skriftlig humor lett kan mistolkes. Les nøye igjennom, pass på at humoren er enkel og uanstrengt.

Skeiv VIP-medlemskap priser

Inkludert i profil

Ubegrenset kommunikasjon
Vise medlemmenes bilder
Se hvem som har besøkt din profil
Bekreftelse på at dine meldinger blir lest

Medlemskap

49 kr

Godt synlige og skarpe bilder
Se hvem som er på nett akkurat nå
Send og ta imot private meldinger
Søk raskt gjennom plattformens profiler

Skeiv Fordeler og ulemper

Fordeler

Kun en type medlemskap
Utmelding kan skje når som helst
Ingen bindingstid
Gode sjanser for å finne en partner
Brukervennlig plattform og enkel navigering
Rimelig pris for medlemskap

Ulemper

Layout og grensesnitt er ikke det mest moderne
Ingen ekstra funksjoner
Kun en type medlemskap

Skeiv for brukere

Fordeler

Send ubegrenset antall meldinger
Se medlemmenes bilder
Last ned personlighetstest-analysen
Screenshot

Mine personlige betraktninger om Skeiv

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Det som først og fremst skiller Skeiv fra andre datingtjenester på nettet, er at Skeiv retter seg spesifikt mot skeive medlemmer. Prisen for medlemskap er rimelig, men det kunne godt ha vært en VIP-ordning. I så fall burde tjenesten også ha flere og mer avanserte funksjoner. At det er en norsk side og ikke internasjonal, må også regnes som positivt. Det øker sjansene for å få hjelp når det er nødvendig, og tjenesten har et fokus på Norge i større grad enn de store, internasjonale tjenestene. Selv om uforpliktende dating er utgangspunktet for tjenesten, melder mange medlemmer om at de har funnet sin livs kjærlighet på Skeiv.no.

Skeiv Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Frei, 19 år

Jeg hadde aldri prøvd dating på nettet før da jeg kom over Skeiv. Til min egen overraskelse fikk jeg raskt kontakt med flere fine folk. Nå, et halv år senere, er jeg veldig takknemlig. Jeg har ingenting å klage på, er faktisk hundre prosent fornøyd. Skeiv lar meg treffe mange som er ute etter akkurat det samme som jeg er.

JA 2 Nej 0
Ingar, 50 år

Jeg hørte snakk om Skeiv for noen uker siden og ble veldig nysgjerrig. Det sulle ta to minutter å registrere seg, men jeg brukte en hel ettermiddag. Den første jeg sendte melding til, klagde over at jeg hadde skrevet noe galt. Veldig skuffende, jeg ser på meg sjøl som en åpen og morsom kar. At prisen for medlemskap er lav er ingen god unnskylding. Jeg skulle gjerne betalt mer om tjenesten var bedre.

JA 4 Nej 4
Sine, 18 år

Jeg har prøvd flere dating-plattformer, og Skeiv er den første der jeg virkelig føler meg velkommen. Jeg ser ikke på meg selv som lesbisk eller bifil, jeg bare forelsker meg i personligheter, ikke kjønn. Dette er noe jeg møter forståelse for på Skeiv. Vet heller ikke om jeg vil ha kortvarige eller seriøse forhold, og det virker som begge muligheter finnes hos de fleste på Skeiv. De fleste brukerne er åpne og dømmer ingen, og det er det viktigste for meg.

JA 9 Nej 4
Gjeruld, 57 år

Etter at ekteskapet mitt tok slutt for 12 år siden, har jeg lett etter noen ny å dele resten av livet med. Jeg har prøvd flere andre datingplattformer, men måtte finne Skeiv før jeg klarte å finne en ny livsledsager. Vi har vært sammen i tre måneder nå, og alt virker perfekt. Jeg burde egentlig avslutte medlemskapet på Skeiv, men har ikke samvittighet. Prisen er så rimelig... Jeg er evig takknemlig, Skeiv!

JA 20 Nej 11

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no