SeniorDate

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
55 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

SeniorDate Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
5,0/10
2 500+ / 40+
SeniorDate

Stedets brukbarhet og funksjoner: 5/10

Sikkerhet: 5,5/10

Profilinformasjon og grafikk: 4,8/10

Potensial for å finne partner: 5,3/10

Kundestøtte: 4,8/10

Pris: 5/10

SeniorDate Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Du må være over 40 år

SeniorDate markedsføres som en datingplattform for single i sin beste alder, der det er mulig å bli kjent med og etterhvert dele livet med noen som er i den samme situasjonen. Plattformen er eksklusiv norsk, og baserer seg på samme struktur som noen andre norske nettsider, for eksempel Kristendate.no. Det eneste som egentlig skiller ut SeniorDate fra Kristendate, er at brukeren må ha passert 40 år. Dette gjør tjenesten perfekt for middelaldrende menn og kvinner som leter etter ekte kjærlighet, og vil forsikre seg om at ingen ungdommer konkurrerer om oppmerksomheten.

SeniorDate er rimelig å bruke, har alle de funksjonene som er nødvendig for å kunne gå på date via nettet, og har en ganske bred og balansert medlemsbase der begge kjønn er likestilte, selv om kvinner er representert i noe større antall enn menn. Registrering trenger ikke å ta lang tid, og sikkerheten virker å være god nok, informasjonen om brukerne håndteres på en konfidensiell måte, og alle mulighetene som forventes av en datingplattform i våre dager er til stede, for eksempel sending av private meldinger, skriving og lesing av blogger og vegger, knytting av kontakter og oppretting av bildegallerier. Det er liten tvil om at SeniorDate er blant de beste nettsidene for single over 50 år som er på leting etter noen å gå på date med eller dele livet med.

Registreringen tar bare noen få minutter

Å registrere seg på SeniorDate byr ikke på store overraskelser, og pleier å gå raskt. Selv uerfarne nettbrukere bør kunne klare å gjennomføre registreringen på noen minutter. Det er et godt tips å være åpenhjertig og detaljert når du forteller om deg selv på profilen.

En tendens er at jo mer informasjon du selv deler, jo større er sjansene for å vekke interesse hos andre og finne en perfekt partner for akkurat deg. Du kan se fram til å møte mange ulike og spennende mennesker som i likhet med deg leter etter sin utkårede.

Sett deg komfortabelt ned på stolen og fullfør din profil

Etter at du har gjennomført og bekreftet registreringen på plattformen, kommer du til å få muligheten til å laste opp et profilbilde som viser deg selv. Det beste er å laste opp et av dine nyeste profilbilder slik at det ligner mest mulig på ditt nåværende utseende. Forsikre deg også om at du bildet eller bildene du laster opp er skarpe og med riktig lys og kontrast.

Hvordan kan man si opp sitt medlemskap hos SeniorDate?

Å avslutte medlemskapet hos SeniorDate er en forholdsvis enkel prosess. Flere steder på nettsiden finnes det mulighet for å klikke på «Oppsigelse», og bli ført til en side der du kan klikke på knappen «Bekreft oppsigelsen» og så følge de enkle instruksene videre. Du får en advarsel om at sletting av profilen kommer til å medføre at alt knyttet til profilen vil forsvinne, inkludert meldinger sendt til andre medlemmer.

SeniorDate funkasjoner

Avansert brukersøk

En meget god funksjon som alle bør merke seg ved SeniorDate, er det avanserte brukersøket. Rundt 10 felter kan endres på mellom hvert søk, blant annet om den du søker har barn eller ikke, alder kan begrenses både oppover og nedover, og det er mulig å søke spesifikt etter livssyn. Den enkleste måten å komme i gang på ved SeniorDate, er å velge avansert brukersøk, klikke øverst til venstre fanen «Kjønn», om du søker dame eller mann, og så klikke fanen «Relasjon». Dette er en praktisk og enkel måte å filtrere ut lister over medlemmer med ønske om vennskap, kjæreste, reisefølge eller annet.

Å gjøre bilder tilgjengelige

Du kan velge selv om du vil vise profilbilde og bildearkivet ditt til alle andre medlemmer. Det er mulig å legge bilder tilgjengelig i bildearkivet selv om du ikke ønsker å vise frem profilbilde.

Oppgi relevant informasjon om deg selv

SeniorDate lar deg kommunisere og uttrykke deg på mange forskjellige måter. Registreringsprosessen er enkel og siden er enkel å bruke. Du kan si noe om deg selv på medlemsprofilen din, skrive på andres vegger eller din egen vegg, chatte privat eller bruke megafonen for å nå ut til flere. Du kan også ta del i forum eller blogger.

SeniorDate VIP-medlemskap priser

Kostnad for medlemskap

49 kr

Bla raskt i profiler
Ubegrenset antall meldinger inn / ut
Avansert brukersøk
Ubegrenset antall albumbilder

SeniorDate Fordeler og ulemper

Fordeler

Listevisning eller bildevisning fra avansert brukersøk
Jevn fordeling mellom menn og kvinner
Mulig å se hvem som har besøkt din profil
Profiler kan lages i «mine favoritter»
Rimelig pris for medlemskap sammenlignet med lignende tjenester

Ulemper

Ingen mulighet for utvidet medlemskap
Kun medlemmer over 40 år kan registrere seg på plattformen
Ikke mange brukere leter etter flørting eller uforpliktende møter
Ikke mulig å opprette gratis medlemskap eller prøve-medlemskap

SeniorDate for brukere

Fordeler

Du kan opprette profil uten profilbilde
Enkelt å si opp medlemskapet
Alle funksjoner er tilgjengelig for alle medlemmer
Screenshot

Mine personlige tanker om SeniorDate

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

SeniorDate passer, som navnet tilsier, best for seniorer. Det er en minimums aldersgrense på 40 år for å kunne bli medlem, på godt og vondt. Det finnes en god del mennesker under 40 år som gjerne kunne tenke seg å treffe noen over 40 år, og det er ikke mulig på denne plattformen. Til gjengjeld er plattformen enkel å bruke, og funksjonene er mange nok og varierte nok til å tilrettelegge for de fleste typer av dating og kontakt mellom mennesker. Her blir du raskt kjent med andre, særlig hvis du har lagt tid og innsats i å sette opp en profil med gode bilder og attraktiv tekst. Om du leter etter din livsledsager, har du avgjort økte sjanser for å lykkes med et medlemskap hos SeniorDate enn uten.

SeniorDate Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Jarl Johnson, 79 år

Jeg har fått en ny tilværelse med SeniorDate etter at jeg ble enkemann for noen måneder siden. Trodde virkelig ikke det skulle være mulig i min alder, nå ser jeg lyst på livet igjen. Har stor tro på plattformen og vil rette en stor takk til alle som jobber for å gjøre livet bedre for de godt voksne.

JA 4 Nej 2
Emma, 45 år

Jeg er ikke spesielt imponert over denne datingtjenesten. Det eneste jeg ville var å finne en venn, hittil har jeg fått enten nærmest rene frierier, eller meldinger på dårlig norsk som ser ut som de er funnet opp av en robot. Er dette falske profiler? Jeg prøvde å kontakte kundeservice i går med dette spørsmålet, men har ikke fått svar.

JA 5 Nej 4
Helga, 58 år

Jeg hadde et svært dårlig inntrykk av dating på nettet, med svindel og falske brukere, men min venninne traff en mann på SeniorDate og tipset meg om at jeg måtte prøve dette. Overraskende nok var det både enkelt å bli medlem og komme i kontakt med folk. Medlemskapet koster så lite at jeg nesten ikke merker det, og mitt sosiale liv har blomstret mer etter at jeg ble medlem, enn de siste 30 årene. Jeg er takknemlig, og tror jeg snart kommer til å finne noen jeg kan dele mitt liv med.

JA 9 Nej 3
Morten, 40 år

Da jeg prøvde å registrere meg i fjor fikk jeg beskjed om at plattformen har en aldersgrense. Jeg var litt irritert da, men nå har jeg endelig blitt gammel nok! :) Dette er en helt spesiell plattform, mye billigere enn de store internasjonale, og med mengder av fine norske folk å snakke med, bli kjent med, invitere med på ting og tang. Jeg har likt eldre kvinner så lenge jeg kan huske, så dette er midt i blinken for meg. Jeg er svært fornøyd!

JA 17 Nej 10

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no