KristenDate

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
86 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

KristenDate Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
5,3/10
4 500+ / 28+
KristenDate

Stedets brukbarhet og funksjoner: 5/10

Sikkerhet: 5,8/10

Profilinformasjon og grafikk: 5,8/10

Potensial for å finne partner: 5,3/10

Kundestøtte: 4,8/10

Pris: 5,3/10

KristenDate Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Du bør være over 28 år

KristenDate henvender seg til en spesifikk nisje innen datingmarkedet: de kristne. Dette skiller KristenDate fra de aller fleste datingtjenester, som gjerne legger vekt på å formidle kontakt mellom mennesker, uavhengig av religion. Det som kanskje overrasker i denne sammenhengen, er at det ikke er noe krav om religiøs tilhørighet for å kunne registrere seg hos KristenDate. At minimums aldersgrense for å bli medlem hos KristenDate er 15 år, er også noe vi la merke til før vi forsøkte en brukerregistrering.

Vi har imidlertid testet ut plattformen grundig, og konkluderer med at personlig kristne har et klart fortrinn på plattformen, og det er dessuten betraktelig enklere å komme i kontakt med andre brukere for den som er over 28 år. Å benytte plattformen uten å fremme seg selv som kristen, fører til laber aktivitet og få henvendelser. Plattformen er eksklusivt norsk, og ble etablert så tidlig som i 2009. Selskapet Social Garden leverer tjenesten, og står også bak andre norske sider for nattdating, for eksempel SeniorDate og Skeiv.no.

Helhetsinntrykket av KristenDate etter litt testing er stort sett positivt. Det er åpenbart at norske sider, kanskje bortsett fra de to-tre største, har en klar begrensning i medlemsmassens størrelse. KristenDate er dessuten en nisje- tjeneste rettet først og fremst mot kristne. Det er rett og slett for få medlemmer, utvalget av mennesker å velge i kommer til å ta slutt. Det er også den eneste klare svakheten. Kristendate har en balansert medlemsbase der begge kjønn er forholdsvis likt fordelt. Registrering er enkelt og medlemskapet bekreftes med en melding per e-post. Sikkerheten, kundeservice og medlemsvilkårene ser ut til å være solide. Det er liten tvil om at KristenDate er blant de beste nettsidene i sin nisje, kanskje den aller beste.

Registreringen hos KristenDate tar kun noen minutter

Å registrere seg på KristenDate byr neppe på særlig store vansker, det pleier å gå raskt og metoden er standard. Selv uerfarne nettbrukere bør klare å gjennomføre registreringen på noen få minutter.

Det anbefales å være direkte, åpenhjertig og ærlig i kommunikasjonen med andre medlemmer på KristenDate. Humor kan godt brukes, men bør være av den mildere typen. For å vekke interesse hos andre kan du ikke være for generell, du bør ta med nok detaljer og trekke frem noe som gjør at du skiller deg ut. Da øker sjansene ikke bare for flere svar, men for å faktisk finne en perfekt partner for akkurat deg. Du er ikke den eneste som leter etter sin utkårede, og felles interesser er ofte en god inngangsport til et langvarig forhold.

Sett deg godt til rette i stolen og gjør ferdig din profil

Når du har registrert en bruker på KristenDate-plattformen, er neste steg å sette opp en profil og laste opp et profilbilde som viser deg selv. Velg helst et bilde som ikke er for gammelt, og som viser hvordan du faktisk ser ut i dag, med ansiktstrekk du kan kjenne deg igjen på og en frisyre som ligner den du har i dag. Bildet eller bildene du laster opp bør være skarpe og ha riktig lys og kontrast.

Hvordan kan man si opp sitt medlemskap hos KristenDate?

Å avslutte medlemskapet hos KristenDate er rimelig enkelt. Knappen «Oppsigelse», fører deg til en side der du kan klikke på knappen «Bekreft oppsigelsen» og så følge instruksjonene. Du får advarsel om at sletting av profilen medfører at alt knyttet til profilen forsvinner, inkludert meldinger sendt til andre medlemmer.

KristenDate funkasjoner

Brukersøk

KristenDate har en god og strømlinjeformet søkeside der det er mulig å få enten listevisning eller bildevisning av brukere utifra egne søkekriterier.

Å gjøre bilder tilgjengelige

Alle medlemmer av KristenDate kan legge inn et ubegrenset antall albumbilder. Alle medlemmer kan også se de andres profil- og albumbilder. Det er med andre ord heller ikke mulig for deg å gjemme deg fra noen andre medlemmer, men du kan blokkere brukere du ikke ønsker å snakke med.

Oppgi relevant informasjon om deg selv

KristenDate lar deg beskrive deg selv gjennom en kort og kjekk personlighetstest. Brukeren blir bedt om å rangere forskjellige sider av egen personlighet, og samtidig skrive noen ord om seg selv og egne preferanser. Det er anbefalt å tenke grundig gjennom ordlyden og hvordan man fremstår her, da dette får stor betydning for hvem som kommer til å ta kontakt. Ved å rangere interesser som sport, musikk og kultur på en skala fra 1 til 3, får andre brukere inntrykk av din personlighet. Dette blir forsterket av neste del av rangeringen, som går mer direkte på personlighetstrekk som avdekker i hvor stor grad man er utadvent, humoristisk, gjennomtenkt, selvstendig, lidenskapelig osv. Spørsmål etter dette handler om man røyker eller drikker, yrke, utdanning, tro og sivilstand.

KristenDate VIP-medlemskap priser

VIP-medlemskap

49 kr

Ingen bindingstid
Ubegrenset antall meldinger inn / ut
Full tilgang til alle funksjoner
Ubegrenset antall albumbilder

KristenDate Fordeler og ulemper

Fordeler

Datingsiden retter seg mot norske brukere
Rimelig jevn fordeling mellom menn og kvinner
Gode muligheter for å få kontakt med kristne
De fleste brukere er over 28 år
Lav kostnad for medlemskap

Ulemper

Ingen VIP-medlemskap
Ikke særlig mange medlemmer sammenlignet med internasjonale tjenester
Ingen fordel å tegne langvarig medlemskap sammenlignet med kortvarig
Ikke mulig å opprette prøve-medlemskap for å prøve tjenesten gratis

KristenDate for brukere

Fordeler

Enkel, brukervennlig og intuitiv nettside
Enkelt å avslutte medlemskapet
Alle medlemmer får tilgang til alle funksjoner
Screenshot

Mine personlige tanker om KristenDate

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Det er fristende å si at KristenDate passer best for kristne som er på utkikk etter andre kristne, men det kan virke noe fordomsfullt. Våre tester av nettstedet viser at tjenesten fungerer like bra for mennesker som ikke er spesielt opptatt av religion eller ikke har tatt endelig stilling til valg av livssyn. Nettstedet er enkelt å bruke, det er enkelt å registrere seg og komme i gang, kostnad og vilkår er rimelige og enkle og forhold seg til. Vi måtte lete med lykt og lupe for å finne problemer som dukker opp med jevne mellomrom hos de fleste datingtjenester på nettet, som falske profiler og tekniske vanskeligheter. Tjenesten passer godt på brukernes informasjon, og sender jevnlig ut meldinger ved endringer av personvernreglene, så brukerne får vite om endringer som kan ha konsekvenser for informasjonen man oppgir. KristenDate har en mobil app som fungerer helt knirkefritt både på iPhone og Android. Den eneste tydelige ulempen med nettsted, er det begrensede antallet medlemmer. Så lenge antallet er under 10 000, vil det medføre en viss risiko for at utvalget blir for lite til at man lykkes i å finne en livsledsager eller partner på KristenDate.

KristenDate Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Kåre, 32 år

“Jeg har vært personlig kristen siden ungdommen, men opplevd mye dømmende og overdreven streng forkynning fra religiøse ledere og andre. Jeg tror på menneskets frihet, selv om mitt endelige mål er ekteskapet. Før jeg finner min utkårede vil jeg gjerne bli kjent med så mange mennesker som mulig. Har prøvd noen dating-program og blitt litt skremt av hedonismen og livsførselen til enkelte moderne mennesker. KristenDate ble som en ny åpenbaring for meg. Har bare positive inntrykk av stedet og medlemmene, og jeg er svært fornøyd. En stor takk til alle som jobber for å normalisere livet til helt vanlige kristne mennesker i vår tids Norge.”

JA 3 Nej 2
Else, 49 år

“Jeg er svært skuffet over denne nett-tjenesten. Jeg opprettet profil fordi prisen var så billig. Tenkte ikke på flørting eller sex, ville bare bli kjent med andre kristne. Takket ja til en date, med en mann som trodde det å ta en kaffe en formiddag var noe mye mer enn det jeg tenkte. Han var slett ikke kristen. Sendte melding til kundeservice om at de hadde en bruker som ikke var kristen i systemet. Fikk svar at det var helt greit å ikke være kristen. Det reagerte jeg på. Hvorfor bruke navnet «KristenDate» da? Venter fortsatt på svar på min andre melding.”

JA 5 Nej 4
Paul, 28 år

Jeg er kjempefornøyd med KristenDate. Har brukt tjenesten i to år, og truffet mange herlige mennesker. Veldig happy. Tipset onkelen min om stedet også, etter at kona hans døde av kreft. Han er nå forlovet med ei dame han traff på KristenDate.

JA 9 Nej 5
Toril, 40 år

Jeg er egentlig agnostiker, men dypt fascinert av religion. Ingen jeg har møtt på KristenDate har prøvd å frelse meg, og det er et godt tegn. Det mest problematiske med religion er når folk dømmer andre som ikke har samme livssyn som en selv, og det virker ikke som det skjer ofte på KristenDate. Jeg har prøvd å registrere meg på noen andre datingtjenester tidligere, og har ikke blitt imponert. KristenDate har en glimrende app for iPhone, og det er lett å navigere seg rundt.

JA 18 Nej 8

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no