Lystpåsex

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
1 064 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

Lystpåsex Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
4,6/10
60 000+ / 30+
Lystpåsex

Stedets brukbarhet og funksjoner: 4,5/10

Sikkerhet: 5,3/10

Profilinformasjon og grafikk: 4,8/10

Potensial for å finne partner: 4,3/10

Kundestøtte: 4,5/10

Pris: 4,5/10

Lystpåsex Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Informativ dating hos Lystpåsex

Lystpåsex forsøker å skille seg fra mengden av datingsteder som florerer på nettet, blant annet ved å tilby tips og råd til den som har vært gjennom en skilsmisse og til den som mangler erfaring om chatting og flørting på nettet, samt en lang, detaljert beskrivelse om hvordan man best kommer seg over kjærlighetssorg. Det er kanskje fristende å tenke at alle tipsene og rådene hos Lystpåsex vil handle om å skaffe seg et premium VIP abonnement medlemskap på stedet, men det stemmer heldigvis ikke. Tipsene virker ærlige, generelle og godt fundert i en menneskelig virkelighet. Dette gir et godt førsteinntrykk av at datingstedet Lystpåsex tar vare på medlemmene sine. Prosessen med å registrere seg skjer kjapt og enkelt. Du trenger bare skrive inn e-post og velge et passord, så kan du klikke på tre øvrige felt. Først velger du om du er en mann som søker en kvinne, en kvinne som søker en mann, en kvinne som søker en kvinne, eller en mann som søker en mann. Deretter kan du klikke på alderen din. Til slutt må du klikke på hvilken by du bor i, noe datamaskinen eller mobilenheten din ofte allerede har funnet frem og valgt for deg, slik at du bare trenger klikke på «BLI MED» for å komme i gang.

Lystpåsex har en kort og enkel registrerings-prosess!

Lystpåsex er en av de sidene med kortest og enklest registreringsprosess. Totalt trenger du bare å fylle ut 5 obligatoriske felter. Ingen bevis på identitet kreves, noe som både kan være positivt og negativt. Du kommer raskt i gang, men det samme kan gjelde svindlere eller folk med uredelige hensikter. Lystpåsex bruker tre metoder for å hindre falske profiler. For det første må alle profiler bekreftes med en e-postadresse. Dessuten finnes det moderatorer og administratorer på nettstedet som jevnlig går gjennom og godkjenner bilder før de blir synlige på nettet. Den siste metoden er at du som bruker har rett til å rapportere profiler du mistenker kan være falske. Hvis du melder fra om en slik profil, vil den bli sjekket grundigere av moderatorene til Lystpåsex, som deretter fjerner profilen hvis de finner ut at mistanken din er reell.

Lystpåsex lar deg sette opp en grei profil med enkelthet

Hos Lystpåsex kan du vanligvis legge inn en mengde bilder på profilen din. Andre medlemmer vil da kunne se disse bildene, mens resten av verden ikke har mulighet til å se bildene dine. Det finnes ingen mulighet for å skjule deg selv eller skjule deler av deg sekv ved å maskere bildene. Lystpåsex - verdt pengene? Lystpasex.com er et sikkert nettsted, der profiler kan holdes private og brukerne selv kan rapportere profiler som virker falske. Det er gode og forholdsvis avanserte søkefunksjoner, og opplegget når det gjelder kostnader med forskjellige prøveperioder og mulighet for å betale for en enkelt dag eller en enkelt uke er ryddig og gir stor valgfrihet for såkalt premium medlemmer. Selv om det kanskje burde vært muligheter for anonyme betalingsmetoder, er Lystpåsex alt i alt et nettsted som er verdt pengene.

Hvordan sletter jeg min konto hos Lystpåsex?

Både betalingssystemet og kansellerings-systemet hos Lystpåsex skiller seg fra konkurrentene. For å avbryte abonnementet må du gå inn på nettsidens webversjon, klikke på avataren øverst til høyre, klikke på «Mine innstillinger» i rullegardinmenyen som dukker opp, klikke på «Faktureringshistorikk», og så klikke igjen på knappen «Deaktiver abonnementet». Du får deretter instruksjoner om hvordan du fortsetter. En deaktivering av konto gir deg mulighet til å aktivere den igjen hvis du finner ut at du vil gjøre det. Alternativt kan du slette kontoen helt ved å lukke den, og det koster ikke noe. Hvis du sletter kontoen må du opprette ny profil for å få tilgang til siden igjen.

Lystpåsex funkasjoner

Profil-video

Lystpåsex gir deg muligheten til å lage en profil-video. Dette kan gjøre det enklere for deg å skille deg fra mengden, samtidig som andre medlemmer får sjansen til å bli litt kjent med deg på en trygg måte.

Utvidet søk

Du kan søke etter forskjellige kriterier som alder, på nett akkurat nå, kun profiler med bilde eller kjønn. Utvidet søk gir ytterligere muligheter for å velge kriterier.

Store bilder for vip

Hvis du oppgraderer til premium abonnement får du i tillegg til førsteklasses kundestøtte og ubegrenset med chatting, mulighet for å legge inn store bilder på profilen.

Deling av bilder og video i chat for vip

I motsetning til gratis-brukere får du som premium-medlem mulighet til å dele både bilder og videoer mens du er i en chat-samtale.

Lystpåsex VIP-medlemskap priser

VIP - 1 enkelt dag

8 kr

Premium

VIP - 3 dager

15 kr

Premium

VIP - 1 måneds

251 kr

Premium

VIP - 3 måneders

90 kr (per måned)

Premium

Lystpåsex Fordeler og ulemper

Fordeler

Mange alternativer for abonnement
Tips og råd om dating
Mulig å lage profil-video
God betalingsløsning

Ulemper

Mangler bevis for bekreftelse av identitet
Mangler mobil-app

Lystpåsex for brukere

Fordeler

Chat med deling av bilder og videoer
Rimelige løsninger for dekning av kostnader med Purchase Credits
Screenshot

Min vurdering av Lystpåsex

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Lystpåsex er en datingtjeneste som på ganske kort tid har stadfestet originalitet og gjort inntrykk i et stort marked med mange konkurrenter som ligner hverandre. Det er svært enkelt å registrere seg, det er mulig å teste ut alle funksjoner på nettstedet med et rimelig og kortvarig abonnement. Nettstedet har en stor database med nyttige tips for alle og enhver som er ute av trening eller mangler erfaring når det gjelder dating og sosial kontakt mellom likesinnede mennesker som har felles interesser, og dette fungerer bra. Lystpasex.com er registrert på De britiske Jomfruøyer og har stort sett unngått negativ omtale mange lignende nettsteder blir utsatt for. Tilbakemeldinger fra medlemmer virker i det store og hele å være positive. De store fordelene med Lystpåsex i tillegg til fleksible abonnements-løsninger, er muligheten for å lage en profilvideo for å la andre medlemmer bli bedre kjent med deg, og muligheten for å legge ut bilder og video mens du chatter. En god bonus er alle de relevante tipsene og rådene om dating.

Lystpåsex Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Hans, 22 år

Elsker denne tjenesten! Har prvd et par andre steder, der det bare er lureri og reklame. Lystpsex har ekte folk og du kan sende dem bilder eller mens du chatter. Anbefaler veldig!

JA 1 Nej 0
Astrid, 23 år

Jeg har prvd minst 10 datesider p nettet, og Lystpsex er den frste av dem jeg har noen som helst lyst til anbefale. Den er ikke perfekt, kanskje terningkast 4 eller 5, men rimelig nok med rundt hundreogfemti i mneden for langvarig medlemskap.

JA 0 Nej 0
Zara, 40 år

Lystpsex passer meg bra. Liker flrte, og har vrt p 3 dater siste mned.

JA 0 Nej 0
Eigil, 62 år

Jeg prvde kontakte kundetjenesten fordi de fortsatte trekke penger av kortet ogs etter at prveperioden var over. De ga meg en tungvinn oppskrift p si opp abonnementet, noe som ikke burde vre ndvendig. Dette var ikke noe for meg!

JA 4 Nej 0

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no