MyDates

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
897 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

MyDates Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
4,9/10
40 000+ / 30+
MyDates

Stedets brukbarhet og funksjoner: 4,8/10

Sikkerhet: 5,3/10

Profilinformasjon og grafikk: 4,5/10

Potensial for å finne partner: 5,3/10

Kundestøtte: 4,8/10

Pris: 4,8/10

MyDates Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Dating med MyDates

MyDates er et av de siste tilskuddene til en bransje som er populær og stadig i vekst, men der det er mulig å stille spørsmålet om det kanskje er så mange aktører at det begynner å bli viktig å skille seg ut, ved å tilby noe som konkurrentene ikke kan tilby. Det første positive man legger merke til hos MyDates er at de faktisk har en tydelig strategi om å skille seg ut på noen områder. Kort fortalt handler dette om design, utformingen av nettsiden er enklere og mindre glorete enn konkurrentene. MyDates har dessuten en mobil-app som fungerer på flere ulike systemer (i motsetning til de fleste konkurrentene), og de tilbyr bonuser og kampanjer oftere enn konkurrentene. Registreringen hos MyDates foregår gjennom tre trinn, og det går ganske kjapt å fylle ut de totalt 6 påkrevde feltene. Det er mulig å registrere seg ved å bruke en Google-konto eller Facebook. MyDates forsikrer om at de ikke kommer til å publisere noe på Facebook uten din godkjenning. Når du har fullført registreringen kan du velge mellom å benytte den komplett responsive nettsiden, eller å laste ned enten appen for Android, eller appen for iOS. Det er mulig å betale for seg med en rekke forskjellige metoder, og valuta på stedet er mynter (credits), som virker oppsiktsvekkende rimelige i pris.

MyDates har forholdsvis kjapp registrerings-prosess!

Hos MyDates kan du opprette konto ved å fylle ut 6 obligatoriske felter og klikke deg gjennom tre trinn. Du må skrive inn alderen din, e-postadressen, og klikke bekreftende på at du har lest nettstedets vilkår og betingelser.

MyDates gir deg gode muligheter for å sette opp en beskrivende profil

I bruksvilkårene alle som skal registrere seg hos MyDates må bekrefte at de har lest, står det klart og tydelig at nettstedet benytter moderatorer for brukernes underholdning som ikke identifiseres separat av systemet. Medlemmer av MyDates kan sende slike moderatorer meldinger innenfor systemet, men de kan ikke treffes fysisk. MyDates forsikrer om at tjenesten leveres i høyeste kvalitet, men det er uansett en faktor som må tas i betraktning. Du kan legge inn en rekke bilder og har gode muligheter for å beskrive deg selv på profilen din. Du kan fortelle om din sivilstand, om du er interessert i å date eller er ute etter fast forhold, hvilken høyde og kroppstype du har, om du har barn, ditt forhold til alkohol og røyk, din utdannelse, ditt yrke og hva slags språk du snakker. Hvis du er mer tilbakeholden, kan du bare la være å svare, og da kan profilen din komme til å vise at du for eksempel er 0 cm høy eller at du ikke ønsker å gi noe svar på om du leter etter menn eller kvinner. MyDates - verdt pengene? MyDates.com har et enkelt og ryddig nettdesign, en mobil-app som fungerer både for Android og iOS, og tilbyr innimellom bonuser og kampanjer både til nye og eksisterende medlemmer. De fleste som setter pris på disse elementene vil nok si seg enig i at MyDates er verdt pengene.

Hvordan sletter jeg min konto fra MyDates?

For å slette din konto fra MyDates må du sende en e-post med dine brukerdata til support@mydates.com. De opplysningene du må ha med i denne e-posten er brukernavnet og e-postadressen som er tilknyttet din profil. Hvis du bare ønsker å skjule kontoen slik at andre medlemmer ikke kan se den, har du også mulighet til å deaktivere kontoen din hos MyDates.

MyDates funkasjoner

Regionalt søk

Søkesiden hos MyDates er svært enkel å bruke. Erfarne nett-datere som er vant til en rekke alternativer med filtre og avgrensinger, kan kanskje synes den er for enkel. Det er bare tre felter du kan endre: hvilket kjønn du søker etter, hvilket aldersgruppe du søker innenfor, og i hvilken by du leter etter noen å date.

Mobil app

MyDates har både en iOS-app som kan lastes ned fra Apple iTunes, og en Android app som kan hentes hos Google Play Store. De fleste tjenester MyDates.com kan sammenligne seg med, har ingen tilsvarende tilbud.

Send kyss eller gaver for vip

Når du er premium-medlem kan du klikke deg inn på profilen til noen du liker, og sende vedkommende et virtuelt kyss eller en gave.

Bonuser og kampanjer for vip

Som premium-medlem får du oftere tilbud om ulike ordninger for bonus og rabatt på kjøp av mynter.

MyDates VIP-medlemskap priser

VIP - 220 mynter

43 kr

Premium

VIP - 1270 mynter

215 kr

Premium

VIP - 2640 mynter

429 kr

Premium

VIP - 5500 mynter

859 kr

Premium

MyDates Fordeler og ulemper

Fordeler

Ingen løpende medlemskaps-utgifter
Mobil app som fungerer både for iOS og Android
Enkelt og tydelig design

Ulemper

Mange fiktive profiler
Ingen påkrevd identitetsbekreftelse
Ingen mulighet for å rapportere søppelprofiler

MyDates for brukere

Fordeler

Regionalt søk lar deg finne mennesker som ønsker å date nær deg
Mange alternativer for betaling
Screenshot

Min vurdering av MyDates

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Jeg fikk et svært godt førsteinntrykk av MyDates. Registreringen er enkel, tar et par minutter, og på kort tid får du opp en side med attraktive mennesker som virker positive og åpne. Det tar selvfølgelig ikke lang tid å skjønne at en del av disse profilene er personer ansatt hos nettstedet for å lokke medlemmer til å bruke tjenestene. Det er ikke nødvendigvis bare negativt. Min erfaring er at jeg, som har en viss trening i å skille mellom falske og ekte profiler, får et stort fortrinn sammenlignet med medlemmer som klager over at de får meldinger og blir flørtet med av mennesker som ikke ønsker å treffe dem fysisk. Mens jeg uproblematisk kan boltre meg i ekte mennesker jeg kan velge å kontakte eller ignorere, blir andre sittende fast med irritasjon og noen ganger sinne, de mister både motet og evnen til å sjarmere den perfekte matchen og skaffe seg et spennende date. De ender med mismot og blir mistenksomme, anklager fine, ekte mennesker for å være uredelige og ødelegger sine sjanser til å lykkes. Dating er tross alt en slags konkurranse. Den jeg ønsker å date har jo uendelige muligheter til å velge seg noen andre å date. Antallet konkurrenter er ubegrenset. For meg er rett og slett konkurransen hos MyDates mindre på grunn av at så mange av de jeg konkurrerer mot, lar seg vippe av pinnen og diskvalifiserer seg selv.

MyDates Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Johan, 62 år

Trives godt hos MyDates. Det er den frste datingsiden jeg prvde, og svidt jeg har skjnt er jeg blant de frste medlemmene som ble registrert p siden. Uten ty til skryting har jeg alts vrt intim n de siste to rene med flere damer enn jeg var mine frste 60 lever!

JA 0 Nej 0
Dennis, 54 år

Etter at to ekteskap og ett langvarig samboerskap hadde gtt skeisen, prvde jeg dating p nettet for frste gang for to r siden. Har prvd 3 datingsider, og denne er klart best. Snedig mobil-app, lett ske og til og med god kundeservice jeg kommer til med ett enkelt trykk fra profilsiden.

JA 0 Nej 0
Katrine, 22 år

MyDates passer bra for meg. Ikke s dyrt, fine folk chatte med.

JA 0 Nej 0
Ella, 20 år

Likte ikke at den frste som kontaktet meg etter at jeg betalte for VIP medlemskap anklaget meg for vre falsk og prostituert da jeg ikke ville treffe han med en gang. Prvde f kansellert medlemskapet, da fikk jeg beskjed om at n fr jeg bare bruke opp de 5000 myntene jeg har igjen, eller jeg kan deaktivere medlemskapet, ingen penger tilbake her i grden nei!

JA 0 Nej 0

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no