Sexmøter

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
939 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

Sexmøter Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
4,8/10
45 000+ / 30+
Sexmøter

Stedets brukbarhet og funksjoner: 4,8/10

Sikkerhet: 5/10

Profilinformasjon og grafikk: 5,3/10

Potensial for å finne partner: 4,8/10

Kundestøtte: 4,5/10

Pris: 4,8/10

Sexmøter Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Enkel dating med Sexmøter

Sexmøter har en omfattende registreringsprosess. Du må fylle inn totalt 25 felter som er påkrevd. Sexmøter er en helt grunnleggende tjeneste som formidler kontakt mellom mennesker som ønsker å flørte, date, ha sex, eller eventuelt å etablere forhold av lengre varighet. Det er flere grunner til å ha en omfattende registreringsprosess på en slik side. Det bidrar til å luke ut useriøse brukere og falske profiler. Dessuten øker sjansen for at du finner noen du passer med, siden nettstedet vet mer om dine preferanser, interesser og hva du leter etter hos en partner. Du må være et registrert medlem for å kunne se andre profiler på nettstedet, og dette gir også økt sikkerhet. All datatrafikk som foregår hos Sexmøter.com sendes gjennom en SSL-kryptert tilkobling. Dette gjør det teknisk umulig å få tilgang til meldingene dine utenfra.

Registrering hos Sexmøter er gratis, men prosessen kan være tidkrevende!

For å få tilgang til Sexmøter, må du gjennom en ganske omfattende registreringsprosess. Totalt må du fylle ut 25 obligatoriske felter. Som forklart annet sted gir dette både fordeler og ulemper. Det tar lengre tid å komme i gang hos Sexmøter.com enn det gjør mange andre steder, men til gjengjeld er sikkerheten og anonymiteten upåklagelig.

Sexmøter lar deg sette opp en omfattende profil uten større problemer

Hos Sexmøter kan du vanligvis legge inn en rekke med bilder på profilen din. Alle andre medlemmer vil kunne se disse bildene, men de er som nevnt skjult for omverdenen. Du kan ikke maskere bilder, eller skjule visse bilder for visse medlemmer. Sexmøter.com er en ganske fersk aktør på banen, men har etablert seg trygt på kort tid. Nettstedet må regnes som sikkert og pålitelig, med god beskyttelse både mot falske profiler og eventuelle angrep utenfra. Søke-funksjonen fungerer godt og betalingsløsningen er «snillere» enn mange andre steder. Du risikerer ikke at utgiftene løper ut av kontroll, og prisnivået er akseptabelt. Alt tyder på at Sexmøter er verdt pengene.

Hvordan sletter jeg kontoen min hos Sexmøter?

Det er mulig hos Sexmøter å avbryte et betalt medlemskap, samtidig som profilen fortsatt holdes privat. Å deaktivere profilen vil skjule den for andre medlemmer, mens det å lukke kontoen også betyr å slette den. Dermed blir du nødt til å gå gjennom den lange registreringsprosessen på nytt hvis du vil ha tilgang til siden igjen. Lukking av kontoen er gratis.

Sexmøter funkasjoner

Regionalt søk

Sexmøter har søkefunksjon som lar deg identifisere mennesker i ditt nærområde som er ute etter å date. Du kan begrense søket til kun profiler som har profilbilde, kun profiler som er på nett akkurat nå, eller du kan sortere etter kjønn eller alder.

Utvidet søk

Utvidet søk gir enda mer spesifikke kriterier.

Responsivt nettdesign for vip

Nettsidens responsive design gjør at du kan få tilgang til det fra hvilken som helst PC, smarttelefon eller tablet (nettbrett).

Sexmøter VIP-medlemskap priser

VIP - 75 mynter

102 kr

Premium

VIP - 420 mynter

512 kr

Premium

VIP - 900 mynter

1 024 kr

Premium

VIP - 2500 mynter

2 560 kr

Premium

Sexmøter Fordeler og ulemper

Fordeler

Ingen løpende utgifter på abonnement
Svært gode muligheter for søk
Søkefunksjon med avgrensing
Gode betalingsalternativer

Ulemper

Ikke mulig å maskere bilder for å skjule ansiktet
Mangler tilleggs-funksjoner utenom de helt grunnleggende

Sexmøter for brukere

Fordeler

Mulig å betale med sikker e-lommebok
Rimelige løsninger for dekning av kostnader med Purchase Credits
Screenshot

Mine betraktninger om Sexmøter

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Sexmøter er en datingtjeneste som på kort tild har etablert seg som en aktør man må regne med i bransjen også fremover. Det handler om såkalt underholdning og sosial kontakt mellom likesinnede mennesker som har felles interesser. Dating og sex bør helt klart være blant disse felles interessene for at tjenesten skal fungere bra. Sexmøter.com ble etablert i Glasgow. Tre år etter etableringen meldte selskapet at mer enn halvparten av medlemmene får seg en date i løpet av den første uken, og dette er svært gode tall som ikke har blitt dårligere siden. Det har ikke vært spesielt mye negativ omtale av Sexmøter, og tilbakemeldinger fra medlemmer virker også jevnt over positive. Ved siden av de gode betalingsalternativene, det er altså mulig å benytte sikre e-lommebøker og det er sikring mot at utgiftene løper løpsk, må det faktum at profilene er anonyme trekkes frem som positivt. Søkealternativene med avgrensing og regionale søk er også svært gode og dekker de fleste behov. Mindre positivt kan det være at det ikke er altfor mange registrerte, aktive medlemmer, men dette er også noe som forandrer seg med tiden.

Sexmøter Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Ann, 39 år

Av alle metodene jeg har prvd innen dating (det er endel!) er faktisk Sexmter den jeg har lyktes best med. Har vrt medlem i to r og kommer ikke til gi meg selv om jeg n er i et fast forhold. Anbefalt !

JA 1 Nej 3
Belinda, 33 år

Sexmter passer godt for flrting. En gang i blant takker jeg ja til date, og er stort sett fornyd hver gang. Tror jeg ville vrt mye ensom uten mulighetene som Sexmter gir.

JA 0 Nej 2
Trygve, 28 år

Gleder meg til neste date! Sexmter er s bra at jeg nesten er redd for sende inn en anmeldelse i tilfelle flere mannfolk kommer inn for konkurrere om damene jeg har sett meg ut! Neida, bare tuller... Anbefaler, veldig, veldig, beste sexdating-tjenesten jeg har prvd eller hrt om. Tipp topp!

JA 0 Nej 2
Bjørnar, 18 år

Ikke bruk denne sex-siden! Jeg mtte skaffe meg e-lommebok for f betalt, og fant raskt ut at det bare er masse falske profiler og damer som vil lure meg!

JA 13 Nej 0

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no