Hetetreff

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
1 037 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

Hetetreff Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
4,1/10
50 000+ / 30+
Hetetreff

Stedets brukbarhet og funksjoner: 4/10

Sikkerhet: 4,5/10

Profilinformasjon og grafikk: 4/10

Potensial for å finne partner: 4,3/10

Kundestøtte: 4/10

Pris: 4/10

Hetetreff Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Dating og sex med Hetetreff

Hetetreff legger ikke skjul på at sex er høyt prioritert og at fokuset er å finne en partner som passer best mulig så kjapt og enkelt som det lar seg gjøre. Det er ikke vanskelig å registrere seg på Hetetreff. Du må oppgi kjønn og legning, i tillegg til å fylle inn brukernavn, passord, alder, by og e-postadresse. Etter registrering blir du møtt med et utvalg av fristende profiler med attraktive bilder og tydelige meldinger som ofte går rett på sak med preferanser innen sex. Er dette for godt til å være sant? Det kreves ikke mye erfaring med nett-dating for å innse at det faktisk ligger noe reelt i det gamle norske ordtaket om at «det ikke er gull alt som glimrer». Man skal altså ikke dømme bare etter et vakkert utseende. Hetetreff legger heller ikke skjul på at det kan forekomme falske profiler på nettstedet. Faktisk står det klart og tydelig i bruksvilkårene, at Hetetreff aksepterer såkalte underholdningsprofiler, som rett og slett er moderatorer eller administratorer som skal oppfordre til samtale og oppgradering av medlemskap. Flertallet av profiler på stedet er selvfølgelig vanlige brukerprofiler, men det er likevel vanskelig å unngå både nettstedets egne moderatorer og andre typer av falske profiler helt. Selv om moderatorer er forpliktet til å bekrefte alle bilder og gjøre sitt beste for å luke ut falske profiler, er det ingen tvil om at slike forekommer til en viss grad på dette nettstedet. Dette er imidlertid ingen grunn til å gi opp Hetetreff. Med en viss erfaring innen nettdating bør du ha skaffet deg evnen til å skille mellom falske og ekte profiler. Hvis den du snakker med stiller urimelige krav eller kommuniserer på en merkelig måte, bør du spørre deg selv om dette er et ekte menneske. Er du i tvil, kan du eventuelt henvende deg til kundestøtten, eller kanskje bare finne noen andre å snakke med.

Hetetreff har en god og enkel registrerings-prosess!

Hetetreff lar deg sette opp profil med beskrivelse av deg selv og en del fakta om deg selv som kan være nyttige for andre å vite. Blant annet kan du i tillegg til by skrive inn fylke, du kan oppgi en omtrentlig høyde, og hva slags kroppstype, hårfarge og øyenfarge du har. Du kan også fylle inn sivilstand.

Hetetreff lar deg sette opp en dekkende profil enkelt

Hetetreff lar deg som oftest legge inn en serie med bilder på profilen din. Andre medlemmer vil ha mulighet for å se disse bildene, men du har et grunnivå av sikkerhet ettersom resten av verden ikke har sjanse til å se bildene dine. Det finnes ikke mulighet for å skjule deg selv gjennom maskering av bildene. Hetetreff - verdt pengene? Hetetreff.com er et ganske enkelt nettsted, der du har høy risiko for å bli kontaktet av falske profiler. Det er ikke løpende utgifter, men kostnaden for å kjøpe kreditter, såkalte mynter, kan virke høy. Mange vil nok være skeptisk til et slikt konsept, og det er ikke mulig å påstå at Hetetreff er verdt pengene for alle og enhver.

Hvordan sletter jeg min konto hos Hetetreff?

Du kan deaktivere kontoen for å skjule den for andre medlemmer. Hvis du vil slette kontoen din fullstendig, må du gå inn på nettsiden, klikke deg inn på «Min profil», klikke på innstillinger, og så klikke nederst på siden, på «Slett kontoen min». Deretter skal det være nok å klikke OK en gang for å slette kontoen helt.

Hetetreff funkasjoner

Avansert søk

På den intuitive søkesiden til Hetetreff kan du legge inn filtre som avgrenser søket til det som er mest aktuelt for deg. Du kan blant annet avgrense hvilken aldersgruppe du ønsker treff fra, hvilken region, samt hvilket kjønn og om du bare vil ha treff fra profiler som har bilde.

Flere filtre for vip

Med et premium abonnement får du tilgang til å velge flere filtre, eller tilbakestille alle filtre slik at du havner tilbake til utgangspunktet.

Hetetreff VIP-medlemskap priser

10 mynter

194 kr

Premium

25 mynter

460 kr

Premium

100 mynter

1 592 kr

Premium

200 mynter

2 947 kr

Premium

Hetetreff Fordeler og ulemper

Fordeler

Ingen løpende abonnements-utgifter
Anonyme profiler
Kontaktsøkende medlemmer

Ulemper

Kostbar mynt-plan
Ingen mobil-app
Falske profiler

Hetetreff for brukere

Fordeler

Mange aktive medlemmer
Oversiktlig løsning for dekning av kostnader med Credit Purchasing
Screenshot

Mine erfaringer med Hetetreff

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Etter å ha registrert meg på Hetetreff ble jeg raskt overveldet av en rekke treff på profiler som virket for gode til å være sanne. Det er en åpenbar grunn til dette: De er faktisk ikke ekte. Nettstedet selv lar moderatorer benytte profiler for å motivere til samtale og for å oppfordre til å bruke penger. Dessuten kan det virke som Hetetreff ikke gjør alt som er mulig å gjøre for å fjerne falske profiler fra brukere som virker å kunne ha uredelige hensikter. Dette er selvfølgelig først og fremst et problem fra mennesker som mangler erfaring innen nett-dating, som ikke vet hvordan de skiller falske brukere fra ekte. Det går an å hevde at mennesker som blir lurt av falske brukere burde gjort en bedre jobb for å beskytte seg selv. Bare ved å lese vilkårene for tjenesten grundig vil man kunne skjønne at falske profiler kan forekomme. Samtidig er det god grunn til å peke på at nettstedet selv sier at alle bilder blir gjennomgått av moderatorer før de blir synlige på nettsiden, og undre seg over om nettstedet kanskje ikke har gjort en grundig nok jobb. Uansett om man er god eller ikke på å skille falske og ekte profiler, har Hetetreff.com noe for seg. Søkesiden er avansert og intuitiv. Profilsidene har godt design og gir deg mulighet for å vise hvem du er på en enkel og dekkende måte. Mange mener prisen er for høy, mens andre synes det er verdt pengene. Tilbakemeldinger fra nåværende eller tidligere medlemmer varierer fra voldsomt skryt, til rasende sinne. Denne opprinnelig nederlandske nettsiden engasjerer sine medlemmer, på godt og vondt.

Hetetreff Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (2)
Negative vurderinger (2)
Estger, 51 år

Stedet lopper meg for penger! Trodde jeg bare trengte legge inn visa for sikkerhet, men penger ble trekt fr jeg visste ordet av det. P toppen av det hele er det stort sett unnvikende mennesker jeg har vrt i kontakt med. Det er profesjonelle svindlere som har som eneste jobb f deg til bruke penger. Sendte klage til kundeservice for to uker siden, venter fortsatt p svar.

JA 0 Nej 0
Kjetil, 23 år

Hetetreff er midt i blinken for meg. Liker flrte og g p restaurant med fine folk, de fleste jeg har mtt hittil har vrt snille mennesker som er klar for finne p noe spennende etter middagen ogs.

JA 0 Nej 0
Audun, 48 år

Etter en del erfaring med nettdating har jeg kommet frem til at betalte datingsider er bedre enn de gratise, og med det tenker jeg at prisen for Hetetreff.com er helt grei. Foretrekker imidlertid lpende abonnement foran det der mynt-greien. Masse damer p Hetetreff som ikke bare talk the talk men ogs walk the walk. Valuta for penga, med andre ord.

JA 0 Nej 0
Gunnar, 40 år

Hvis du liker bli flrtet med av damer som likner supermodeller og snakker drlig norsk og lar deg bruke penger p dem men aldri har mulighet til ekte stevnemte er kanskje Hetetreff.com midt i blinken for deg. JEg brukte 850 kroner fr jeg ga opp og fikk lite eller ingenting tilbake for pengene.

JA 0 Nej 0

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no