New Honey

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
666 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

New Honey Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
8,0/10
36 000+ / 20+
New Honey

Stedets brukbarhet og funksjoner: 8/10

Sikkerhet: 8,3/10

Profilinformasjon og grafikk: 8/10

Potensial for å finne partner: 7,8/10

Kundestøtte: 8,5/10

Pris: 7,8/10

New Honey Alle vurderinger, meninger og erfaringer

New Honey er en diskret datingplattform

Leter du etter en datingplattform der privatliv og integritet kommer først? Da har du kommet til riktig sted siden Honey Dating tilbyr akkurat dette og mye mer. Du får møte likesinnede personer som du kan flørte og konversere med, og date i den virkelige verden. Mer enn 36 millioner medlemmer fra hele verden er registrert på denne plattformen der også Norge representeres i stor skala.

New Honey har en høy grad av integritetsbeskyttelse gjennom SSL-kryptering som gjør det umulig for de som står utenfor og uautoriserte å misbruke din profil og samtaler. Du har en del valgmuligheter hos New Honey der du for eksempel kan velge om du ønsker å vise dine bilder til alle medlemmer eller bare til spesielt utvalgte. Denne datingplattformen er ideell for å føre likesinnede individer som er ute etter nøyaktig det samme, sammen.

Registreringen tar kun noen minutter

Hvis du kjenner deg tilstrekkelig fristet av å slutte deg til New Honey, trenger du bare noen minutter for å kunne komme i gang. I løpet av registreringsprosessen kommer du til å få besvare noen nøye utvalgte spørsmål om din sivilstatus, hvilken by du vil at din partner skal bo i, ønsker om utseende, dine egne karaktertrekk samt hvilken type mennesker du blir tiltrukket av. Når du har aktivert din profil via e-post, kommer datingplattformen til å be deg om å laste opp et profilbilde for dermed å kunne nå ut til flere medlemmer. Akkurat profilbildet er svært viktig ettersom det beskriver deg visuelt for andre medlemmer, og øker sjansen for at de på sin side tar kontakt med deg.

Nye funksjoner for New Honey

New Honey har en mengde funksjoner som du kan benytte kostnadsfritt. Hver dag får du muligheten til å besvare dagens spørsmål og spille spillet "Sexy eller ikke" samt sympatisere med andre som også deltar.

Under fanen meldinger kan du se dine forespørsler om chat og en oversikt over de samtaler som du allerede har satt i gang med andre medlemmer. Det er helt opp til deg å bestemme hvorvidt du ønsker å besvare meldingene fra andre eller om du velger å ignorere disse helt. Du har muligheten til å til og med søke etter andre likesinnede i form av kjønn, plassering, utseende, personlige preferanser og type møte.

VIP-medlemskap i opp til 12 måneder

For å få tilgang til alle dating-funksjonene, må du (kun mannlige medlemmer) aktivere et VIP-medlemskap. Slike kommer i form av 3 måneder, 6 måneder eller 12 måneder. Tre måneders medlemskap pleier å være det mest populære, der du får mulighet til å prøve ut enkelte funksjoner. Du kan starte en konversasjon, se fullstendige profiler, sjekke ut medlemmenes bilder, legge til kontakter i din favorittliste, eller få ubegrenset tilgang til kontaktforslag. Kvinner trenger ikke å betale for å dra nytte av de premium-funksjonene som finnes på New Honey.

Slette og deaktivere profilen

For at du skal kunne slette din profil, må du først avbryte ditt premium-medlemskap. Først da kan du begjære en aktiv fjerning av dine personlige opplysninger. Du kan også deaktivere din profil når som helst. Hvis du har registrert deg som premium-medlem i mellomtiden, bør du først kontakte kundestøtten og konsultere dem om hvordan du kan gå frem. Verdt å påpeke er at du for å kunne avslutte ditt medlemskap må sende en begjæring til New Honey, via en lenke på nettstedet, med faks eller skriftlig til selskapets adresse.

New Honey funkasjoner

Laste opp et bilde

Ifølge fersk statistikk er det kun 3 prosent av brukerne som oppretter medlemsprofiler uten et profilbilde. Akkurat derfor er det av helt avgjørende betydning å laste opp minst et profilbilde. Du kan velge om alle brukerne skal kunne se det eller gjøre bildet uklart så kun utvalgte medlemmer får muligheten til å betrakte det.

Søkeinnstillinger

Du kan når som helst endre søkekriteriene for dine potensielle partnere i din profil. Du kan velge å tilpasse søkekriteriene etter deres seksualitet, sivilstatus, region, by, utseende samt hva de foretrekker når det gjelder intimitet.

Profilinnstillinger

Ved siden av å besvare spørreskjemaet kan du også fylle ut profilen din på en måte som gir mer informasjon om deg selv. La de andre medlemmene få oppdage din ideelle erotiske type, din sivilstatus, din utdannelse eller ditt forhold til alkohol og sigaretter.

Premium-medlemskap for vip

Menn må aktivere et premium-medlemskap for å kunne benytte alle de funksjoner som tilbys på plattformen. Kvinner får imidlertid utdelt et PRO VIP medlemskap automatisk så snart de registrerer seg. Det finnes for øyeblikket 3 slags nivåer av medlemskap, 1 måned (199 NOK), 3 måneder (149 NOK/måned) eller 6 måneder (99 NOK/måned). Medlemskapet fornyes automatisk.

Premium-funksjoner for vip

Med et premium-medlemskap får du en mengde funksjoner som er svært viktige for at du skal kunne stifte bekjentskap med nye medlemmer. I tillegg til det får du også muligheten til å bli med på forskjellige nyheter, se fullstendige profiler og bilder, ta vare på potensielle kontakter og få ubegrenset antall kontaktforslag.

Anbefalinger om passende partnere

Dating som baseres på din oppgitte informasjon genererer passende partnere som helt sikkert er mer interessante for din del. Det er opp til deg å velge om du ønsker å ta kontakt med disse, eller om du skal velge å ignorere dem.

Sende og ta imot meldinger for vip

Ikke vent på at noen skal ta kontakt med deg, men ta første steg selv. Send en melding til andre brukere og la deg ikke skremme av førsteinntrykket. Gi personen på motsatt side en sjanse til å bli kjent med deg uten å dra forhastede konklusjoner med en gang.

Uttrykk av sympati for vip

Se over galleriet med anbefalte menn og gi dem en "Like" som belønning og for å vise sympati, eller hopp over til neste profil. Du kan oppdage attraktive partnere i det visuelle partner-galleriet.

New Honey VIP-medlemskap priser

Kostnadsfri profil

Kan ikke lese eller skrive meldinger
Du kan ikke se gjenkjennelige bilder
Du kan ikke se komplette profiler
Ingen mulighet til å legge kontakter til din favorittliste

3 måneds VIP-medlemskap

799 kr (per måned)

Velg synlige og skarpe bilder
Se hvem som er på nettet akkurat nå
Ta imot og send meldinger
Muligheten til å søke blant profiler

6 måneders VIP-medlemskap

649 kr (per måned)

Lese og skrive meldinger
Viser erotiske bilder
Viser komplette profiler
Legg til kontakter i favoritter

12 måneders VIP-medlemskap

449 kr (per måned)

Umaskerte og skarpe bilder
Se hvem som er på nettet akkurat nå
Ta imot og send private meldinger
Rask søking gjennom profiler

New Honey Fordeler og ulemper

Fordeler

Du kan betale for et Premium-medlemskap for tre måneder
Kvinner kan benytte alle plattformens funksjoner kostnadsfritt
Du kan gjøre ditt bilde mindre skarpt slik at kun utvalgte kan se det
Plattformen gir deg garanterte matcher eller pengene tilbake dersom du har premium medlemskap og ikke får antall lovede matcher
New Honey er et diskret sted å møtes på

Ulemper

For enkelte individer kan medlemskapet være for dyrt
Plattformen benyttes først og fremst for å opprette ikke-forpliktende forbindelser
VIP-medlemskap fornyes automatisk om man ikke sier det opp i tide
Du får kun 20 brukere anbefalt per dag

New Honey for brukere

Fordeler

Du får oppleve mer spenning på plattformen og du kan være sikker på at hele brukeropplevelsen er helt diskret
New Honey får daglig tusenvis av nye medlemmer fra Norge der begge kjønn befinner seg i paritet med hverandre. Det finnes millioner av mennesker fra hele verden å komme i kontakt med og bli kjent med.
Premium-medlemskap er fordelaktige siden det ikke forekommer noen falske profiler på selve plattformen. Du kan velge mellom tre VIP-pakker i skrivende stund.
Screenshot

Mine personlige tanker om New Honey

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Datingplattformen New Honey har blitt utformet for alle slags mennesker som ønsker å opprette en ikke-forpliktende relasjon. Det viktigste fokuset ligger på å forene individer med uoppfylte erotiske fantasier. Formålet er å dyrke erotikk i et kontrollert og sikkert miljø. Hvis du ønsker å oppleve noe nytt, spennende og fylt av adrenalin, skal du umiddelbart bli en del av det store fellesskapet hos New Honey. Selve plattformen er moderne og intuitiv, og overvelder deg ikke med unødvendige funksjoner som mange andre lignende plattformer pleier å gjøre. Hvis du ikke ønsker å forplikte deg til et seriøst forhold mens du mer enn gjerne vil finne en diskret partner å ha intime øyeblikk med, kommer du helt sikkert til å finne det du leter etter hos New Honey.

New Honey Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Emma, 27 år

Denne datingplattformen har ingen svakheter! Jeg ville treffe en mann fra Tyskland der jeg arbeider for tiden. Og takket være New Honey har jeg klart å få kontakt med en karismatisk gentleman som det virker som jeg faller for...

JA 3 Nej 1
Stine, 39 år

Jeg har egentlig ikke noe å klage på. Som kvinne betaler jeg ikke for noe i det hele tatt og jeg kan dermed benytte alle funksjoner helt uten kostnad. For å ikke snakke om det faktum at jeg fikk over 20 meldinger fra trivelige menn den første dagen. Jeg har ingen problemer med det brede utvalget heller, siden det gir meg stor valgfrihet.

JA 7 Nej 5
Arvid, 33 år

Jeg leser selvfølgelig alltid bruksvilkårene til plattformen før jeg bestemmer meg for å bli medlem, slik at jeg unngår unødvendige overraskelser. Når det er sagt, forventet jeg at jeg skulle bli nødt til å betale for et premium-medlemskap og at det skulle bli fornyet etter at medlemskapet løp ut.

JA 4 Nej 7
Magnus, 41 år

New Honey holder det plattformen lover: Man er virkelig helt diskret og anonym, og kan velge å vise sine bilder kun for de kvinnene man synes er attraktive. Andre kvinner og medlemmer kommer bare til å se en utydelig figur som er umulig å tyde. Og siden jeg er i et komplisert forhold akkurat nå, er jeg heller ikke ute etter å bli kjent med noen, jeg vil bare ha intimitet og erotiske forhold uten forpliktelser.

JA 13 Nej 7

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no