Flirt.com

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
156 426 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

Flirt.com Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
8,2/10
9 300 000+ / 21+
Flirt.com

Stedets brukbarhet og funksjoner: 8,3/10

Sikkerhet: 8/10

Profilinformasjon og grafikk: 8,3/10

Potensial for å finne partner: 8,5/10

Kundestøtte: 7,8/10

Pris: 8,5/10

Flirt.com Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Flirt datingside - hva er det?

Flirt er en datingside for alle. Både de som har lyst på uformelle sexmøter og flørting på nettet, så vel som folk som leter etter et varig forhold og en seriøs partner, logger seg inn på nettstedet. Dette er et av nettstedene på internett som er målrettet mot hver gruppe av folk dater. Har du lyst på et engangsmøte? Opprett en konto! Vil du ikke være ensom lenger og håper å finne ekte kjærlighet som varer hele livet? Da kan du velge Flirt.no, et nettsted som ikke diskriminerer noen. Det har ikke noe å si om du er singel eller om du trenger en pause fra hverdagen. Her finner du mennesker i lignende situasjoner. La dem bli kjent med dine beste sider, så kan du være sikker på at du vil være i stand til å kontakte noen som har lignende livsstil, interesser og prioriteringer som deg. Matchingssystemet velger partnere i henhold til kriteriene du angir. Her finner du ikke bare en kjæreste eller en elsker, men også en nær venn som du kan tilbringe mange timer sammen med, i samtaler om nære temaer.

Registrering på portalen tar bare noen få minutter

Hvordan begynne å flørte fra portalen? Det er enkelt. Sett opp en konto i løpet av et par minutter og dra nytte av alle funksjonene i datingsamfunnet. Du må oppgi litt informasjon før du logger deg på. Det viktigste er om du er mann eller kvinne. Du må også spesifisere kjønn på potensielle partnere som interesserer deg. Du kan velge mellom en mann eller en kvinne. Avhengig av hva du velger, vil forskjellige matchingforslag vises for deg. Etter å ha gått inn på din profilside, kan du legge til annen informasjon om deg selv. Vær omstendelig med dette, da det antagelig vil gjøre det lettere å finne de rette partnerne. Andre personer som surfer på kontoen din vil sannsynligvis kontakte deg hvis du forteller dem noe mer om deg. Beskriv stedet du kommer fra. Dette vil det gjøre det lettere å finne mennesker for dating i ditt område. Si noe om utseendet ditt. For mange er utseende det viktigste i begynnelsen av forholdet. Så legg til et tydelig profilbilde som best gjenspeiler deg.

Hva er verdt å skrive om deg selv?

Husk at jo mer du skriver om deg selv, jo bedre blir andre brukere kjent med deg. Så gi informasjon om utseendet ditt, for eksempel høyde, hår og øyenfarge og kroppsbygnong. Skriv også hva og hvem du leter etter på flirt.no.

Takket være dette, vil andre personer bli overbevist om at de skal snakke til deg. La oss få vite hva du forventer, enten det er et forhold eller bare et løst vennskap. Skriv også om det du ikke aksepterer i partnerskap og i korte bekjentskaper. Er du sjenert? Ingen fare. Du kan bruke Megaflirt-funksjonen og sende en tydelig melding til brukeren som fanget din oppmerksomhet. Uformell moro hjelper mye i den første kontakten, spesielt for folk som ikke vet hvordan man starter en samtale og er redd for å gjøre et dårlig inntrykk.

Flirt - Premium medlemskap - er det verdt det?

Du må kjøpe et Premium-abonnement for å kunne dra full nytte av datingsiden Flirt. Uten det vil bare en del av nettstedets funksjoner være tilgjengelig for deg. Du vil ikke kunne snakke fritt med andre mennesker som ser etter et date. En VIP-konto øker definitivt sjansene dine for å finne den rette partneren. Premium-alternativet på Flirt er litt annerledes enn andre datingsider. Her har du tre alternativer å velge mellom, avhengig av antall tilgjengelige funksjoner. Måten du betaler kontoen din på er også forskjellig. Prisen er ikke satt per måned, men per dag. Premium-brukere rangerer høyere i søkeresultater, kan snakke fritt og se andres profiler anonymt. Prisen starter på rundt 5 kroner per dag for den billigste pakken.

Hva om du vil slette Flirt-kontoen din?

Hvis du blir lei av å bruke Flirt-datingsiden, eller du har funnet din perfekte partner, eller du bare ikke vil være medlem av dette fellesskapet lenger, kan du raskt og uten konsekvenser slette kontoen din. Alt du trenger å gjøre er å gå til «innstillinger» og deretter velge alternativet 'slett konto' nederst på siden. Du trenger bare å bekrefte passordet ditt. Kontoen blir slettet sammen med alt innholdet. Det betyr også at du ikke lenger kan gjenopprette bilder, kontakter eller annen informasjon.

Flirt.com funkasjoner

Søk

Ved å søke etter brukere med spesifikke kriterier kan du finne ikke bare mennesker som bor i nærheten, men også fra hele verden.

Profilbilde

Plasser et profilbilde som best gjenspeiler din personlighet. La deg bli funnet av partnere som leter etter noen som deg.

Passe sammen

Fanen Justeringer vil vise profilene som er valgt for deg basert på kriteriene du har valgt. Velg noen som bor i nærheten, eller noen som passer til fantasiene dine.

Liker det eller ei

Ranger andre brukere. Gi dem et hjerte hvis du liker dem eller et kryss hvis de ikke er etter din smak.

Chat

Chat med de som oppdager deg. Vær den første til å skrive, ikke vent til noen andre gjør det. Øk sjansene dine for å bli kjent med ekte kjærlighet.

Som

I denne fanen vil du se folk som ga deg som. Hvis du liker noen, kan du rangere profilen deres eller legge til i favorittlisten din!

Besøk

Her finner du folk som besøkte profilen din. Se hvem som er spesielt interessert i deg, og bestem deg for om det oppfyller dine forventninger.

Flirt.com VIP-medlemskap priser

3 dagers VIP-prøveperiode

45 kr

Full HTTPS-kryptering
Anonym surfing av profiler
Automatisk sletting av historikk

1 måneds VIP-medlemskap

299 kr

Full HTTPS-kryptering
Anonym surfing av profiler
Automatisk sletting av historikk
Meldingene dine vises først
Høyere plassering i søkeresultatene
Flere treff i søkemotoren
Varsling når du leser en melding

3 måneders VIP-medlemskap

209 kr (per måned)

Full HTTPS-kryptering
Anonym surfing av profiler
Automatisk sletting av historikk
Meldingene dine vises først
Høyere plassering i søkeresultatene
Flere treff i søkemotoren
Varsling når du leser en melding
5 ganger flere resultater

6 måneders VIP-medlemskap

149 kr (per måned)

Full HTTPS-kryptering
Anonym surfing av profiler
Automatisk sletting av historikk
Meldingene dine vises først
Høyere plassering i søkeresultatene
Flere treff i søkemotoren
Varsling når du leser en melding

Flirt.com Fordeler og ulemper

Fordeler

Full anonymitet
Forhåndsvisning av brukere som besøkte oss
Gratis profilsøking
Legg til favorittlisten

Ulemper

Ingen ubegrensede samtaler uten å kjøpe et abonnement
Betaling for hver dag
Nettstedet garanterer ikke å finne en partner

Flirt.com for brukere

Fordeler

Å kjøpe et abonnement øker sjansene for å møte nye brukere
En gruppe med mennesker fra mange land
Muligheten til å finne noen som leter etter det samme som deg
Skjermbilde
Screenshot

Mine personlige tanker om Flirt.com

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Til tross for det lure navnet, er flirt.no en portal for alle. Du trenger ikke nødvendigvis å se etter en sex- eller flørtepartner her. Det er mange mennesker på siden som leter etter en fast partner, og dette er definitivt den viktigste grunnen til å registrere seg på portalen. Du kan gi informasjon om deg selv slik at andre kan bli bedre kjent med deg. I kategorien «status» kan du dele følelser og tanker. La andre mennesker fra datingsamfunnet møte deg. Flirt er en av de mest universelle datingsidene på det norske datingmarkedet. Der møtes ikke bare folk som blir par, men også venner eller kolleger for gode samtaler. Nettstedet er enkelt å bruke. Det eneste som kan komme til å overraske deg, er behovet for å kjøpe et Premium-abonnement. Uten det er det svært vanskelig å komme i kontakt med andre.

Flirt.com Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Karoline, 28 år

Jeg registrerte meg på siden mest av nysgjerrighet, men også litt fordi jeg hadde lyst til å møte noen. Jeg har ikke funnet kjæreste her ennå, men jeg har snakket med mange fine mennesker og jeg kan si at jeg har fått noen nye vennskap på grunn av dette nettstedet.

JA 1 Nej 0
Audun, 35 år

Jeg slo nylig opp med kjæresten min, så jeg ser ikke etter noe forpliktende akkurat nå. Jeg vil bare slappe av og snakke med noen. Selvfølgelig utelukker jeg ikke mer seriøse forhold, jeg tror det kan være bra for meg. Jeg har allerede avtalt et treff med den første jenta jeg traff. Det er fint at hun ikke bor så langt fra meg.

JA 5 Nej 2
Torfinn, 28 år

Jeg satte opp en konto og fylte ut alle felt. Da jeg prøvde å skrive til ei jente, viste det seg at jeg ikke kunne. Jeg måtte betale for abonnementet, det fantes ikke noe annet valg. Jeg ville snakke med noen, men ingen snakket med meg. Det eneste positive er at VIP-kontoen her er billigere enn på mange andre portaler. Så jeg klager ikke veldig.

JA 6 Nej 5
Helene, 31 år

Det var vanskelig å finne noen i den virkelige verden. I en storby er det ikke så lett. Jeg registrerte meg og etter noen dager hadde jeg mange vennskap. Jeg valgte en for å gå på date og... nå skal vi gifte oss om en uke!

JA 8 Nej 5

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no