EliteSingles

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
264 600 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

EliteSingles Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
8,1/10
15 000 000+ / 25+
EliteSingles

Stedets brukbarhet og funksjoner: 8,3/10

Sikkerhet: 8,3/10

Profilinformasjon og grafikk: 8,3/10

Potensial for å finne partner: 8/10

Kundestøtte: 8,3/10

Pris: 7,8/10

EliteSingles Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Oppdag et nytt nivå av dating

EliteSingles har vokst raskt i popularitet i Norge i løpet av flere år. På grunn av den kontinuerlige utviklingen er det nå en av de mest fremstående norske plattformene for de som går på dating. Plattformens helt spesielle personlighetstest gjør det enklere å finne riktig partner for akkurat deg. Du har også muligheten til å holde kontakten med dine kontakter ved hjelp av en app. Så hvis du er på farten kan du alltids samtale med disse så lenge du har en gyldig internett-forbindelse.

Registreringen tar bare noen minutter

Ved siden av å angi grunnleggende informasjon, må du også besvare et personlighetsskjema når du registrerer deg. Dette skjemaet består av komplekse, godt strukturerte spørsmål som danner grunnlaget for våre matchings-algoritmer.

Len deg tilbake og bygg opp din profil

Å skape din datingprofil er ufattelig spennende. Etter å ha gjort ferdig personlighetstesten og fylt inn skjemaet dukker det umiddelbart opp relevante kandidater som passer dine personlige preferanser som du har oppgitt i løpet av personlighetstesten.

Du har også mulighet til å laste ned resultatet fra selve personlighetstesten til PDF-format. Du har dessuten mulighet til å forandre svarene dine senere om du skulle ønske det..

Premium-medlemskap: JA eller NEI?

Gratismedlemmer tilbys kun de grunnleggende funksjonene på plattformen til EliteSingles. Personer med et kostnadsfritt medlemskap har ikke muligheten til å sende og ta imot meldinger og mangler også muligheten til å gi medlemmene bilder. Akkurat derfor er det verdt å gi premium-medlemskapet en sjanse.

Hvordan fjerner jeg min konto hos EliteSingles?

Det finnes to måter å fjerne din konto hos EliteSingles: på nettet eller i mobil-appen. Ved å trykke på knappen "Brukerkonto" i nedtrekksmenyen i brukergrensesnittet, kommer du til å kunne se lenken "Slett profil" under "Personopplysninger". Hvis du trykker på denne lenken kommer du til å slette din konto umiddelbart. I mobilapplikasjonen kan du ta vekk kontoen ved å klikke på menyposten "Slett konto". Vær vennlig å merk at om du fjerner din konto, så kommer alle samtaler og kontakter til å fjernes permanent. Et premium-medlemskap kan sies opp når som helst, forutsatt at oppsigelsestiden gjelder. Du kan enkelt avbryte ditt Premium-medlemskap ved å fylle inn et skjema på nettet og sende det til EliteSingless kundestøtte.

EliteSingles funkasjoner

Gjør dine bilder tilgjengelige

Last opp dine beste bilder og gjør dem tilgjengelige for andre medlemmer. På den måten har du mulighet til å ta vare på alle de fordelene som plattformen tilbyr. Muligheten for å se andre medlemmers bilder er kun tilgjengelig for premium-medlemmer.

Partner-matchinger

Å date på EliteSingles er ytterst unikt siden stedet matcher brukere basert på informasjon som oppgis i løpet av registreringen og den detaljerte personlighetstesten som brukere får fylle inn. Takket være den unike algoritmen har du en større sjanse for å finne ditt livs kjærlighet. Dette kommer igjen til å spare deg fra unødig skuffelse og få deg til å unngå medlemmer som ikke har seriøse hensikter. Denne funksjonen er kun tilgjengelig for premium-medlemmer.

Raskt søk for vip

EliteSingles er en interessant datingplattform på den måten at det ikke er totalt mulig å søke blant medlemmer. Enkelte synes at dette er en ulempe, men vi regner ikke med at det er tilfelle fordi du kun ser de mest relevante medlemmene basert på dine personlige preferanser, noe som sparer deg tid som du kan bruke på å gjøre mer fornuftige ting.

Kjærlighet ved første øyekast for vip

Premium-medlemmer kan raskt finne en relevant partner ettersom disse anbefalingene baseres på EliteSingless algoritme. Du trenger ikke lenger å adressere søkealternativer. EliteSingles viser deg de beste kandidatene basert på dine personlige preferanser, noe som sparer deg en god del tid samtidig som din dating blir morsommere.

Premium-funksjoner for vip

Med premium-funksjoner tar du din dating til et høyere nivå. Se medlemmenes bilder, send ubegrenset med meldinger og utnytt favoritten til de fleste medlemmene: nemlig muligheten til å bli kjent med deg selv ved å laste ned resultater fra den personlighetstesten som du har gjennomført under registreringen.

Valgfritt VIP-medlemskap

Et premium-medlemskap anbefales for alle medlemmer som mener alvor med sin dating. Det er ingen tilfeldighet at man med gratis medlemskap kun kan benytte en brøkdel av de forskjellige funksjonene som finnes tilgjengelig. Premium-medlemskapet garanterer at du får treffe mennesker med seriøse hensikter, slik at du ikke sløser din tid på samtaler og medlemmer som ikke har seriøse hensikter. Premium-pakken er tilgjengelig fra 159 NOK / måned.

Fyll ut din profil

Ved første blikk kan det virke som det er komplisert og tidkrevende totalt sett å opprette din profil. Du må imidlertid huske at denne innsatsen er svært viktig siden den legger grunnlaget for hvorvidt du kommer til å treffe den rette eller ikke. Etter at du har gjennomført personlighetstesten, kommer systemet til å lage en kompleks vurdering av din personlighet som du senere kan velge å laste ned i PDF-format. Foruten å oppgi din grunnleggende informasjon og fullføre personlighetstesten, trenger du også å være oppmerksom på valget av dine bilder. Forsikre deg om at du viser frem deg selv på den beste mulige måten for å øke sjansen til å treffe din utkårede.

EliteSingles VIP-medlemskap priser

Kostnadsfri profil

Ubegrenset kommunikasjon
Vise medlemmenes bilder
Se hvem som har besøkt din profil
Bekreftelse på at dine meldinger blir lest

3 måneders VIP-medlemskap

699 kr (per måned)

Godt synlige og skarpe bilder
Oppdag hvem som er på nett akkurat nå
Ta imot og send private meldinger
Mulighet til å søke raskt gjennom forskjellige profiler

6 måneders VIP-medlemskap

499 kr (per måned)

Godt synlige og skarpe bilder
Se hvem som er på nett akkurat nå
Send og ta imot private meldinger
Søk raskt gjennom plattformens profiler

12 måneders VIP-medlemskap

299 kr (per måned)

Godt synlige og skarpe bilder
Se hvem som er på nett akkurat nå
Send og ta imot private meldinger
Søk raskt gjennom plattformens profiler

24 måneders VIP-medlemskap

159 kr (per måned)

Godt synlige og skarpe bilder
Se hvem som er på nett akkurat nå
Send og ta imot private meldinger
Søk raskt gjennom plattformens profiler

EliteSingles Fordeler og ulemper

Fordeler

Kompleks og nøyaktig personlighetstest
Resultatene fra den fullførte personlighetstesten kan lastes ned
Kun medlemmer som matcher kan komme i kontakt med hverandre
Seriøse medlemmer som vet hva de vil
Mobilapplikasjon finnes tilgjengelig
Mulighet til internasjonal dating

Ulemper

Det er ikke mulig å søke etter aktuelle partnere
De fleste funksjoner er kun tilgjengelig med et premium-abonnement
Nedlasting av personlighetstesten er kun tilgjengelig for premium-medlemmer

EliteSingles for brukere

Fordeler

Send ubegrenset antall meldinger
Se medlemmenes bilder
Last ned personlighetstest-analysen
Screenshot

Mine personlige tanker om EliteSingles

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Ved første blikk virker EliteSingles å være en unik datingplattform. Du får kanskje ikke det inntrykket ved første blikk, men plattformen har mer enn 15 millioner medlemmer registrert over hele verden. Den har en fremtredende posisjon i Norge når det gjelder dating på nettet. Ut over antallet brukere, så lokker man med en pur, moderne plattform der du får muligheten til å treffe sofistikerte medlemmer, akademikere og andre individer som leter etter et seriøst forhold. Jeg anbefaler den til alle som søker etter en plattform der de kan treffe likesinnede som vil det samme som deg, nemlig å finne din livsledsager.

EliteSingles Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Thomas, 34 år

Jeg gjennomførte personlighetstesten med en viss tvil, men resultatet ble til min store overraskelse skikkelig bra. Jeg ble faktisk ganske overraska over dette, siden det åpna øya mine samtidig som det hjalp meg å bli bedre kjent med meg sjøl. Jeg liker faktisk også at algoritmen tar hensyn til det du liker best. Jeg har vært med en måned nå, og er faktisk hundre prosent fornøyd. EliteSingles gir meg en høy grad av seriøse medlemmer som er ute etter akkurat det samme som jeg er.

JA 2 Nej 0
Inger, 50 år

Første gang jeg hørte snakk om EliteSingles ble jeg veldig nysgjerrig. Etter en langvarig registreringsprosess konstaterte jeg at jeg ikke kunne gjøre noe uten et premium-abonnement. Veldig skuffende. Det burde i det minste være verdt bryet å gjøre bildene til brukerne tilgjengelige, siden jeg ville likt å abonnere på et VIP-medlemskap om jag hadde syntes disse var attraktive.

JA 4 Nej 3
Anne, 28 år

Hittil har jeg prøvd mange forskjellige dating-plattformer og jeg er slett ikke fornøyd med resultatene. Til tross for at plattformene lette etter medlemmer som var ute etter et seriøst forhold, har det vært tvert imot. Dette er ikke tilfellet med EliteSingles, siden selve navnet antyder at kun medlemmer med seriøse hensikter er velkommen til å registrere seg. De fleste brukerne er utdannede akademikere som vet hva de vil. Med en gang jeg hadde gjennomført registreringen, møtte jeg en mann som jeg nå treffer jevnlig. Jeg håper innerst inne at vårt forhold snart blir til noe mer enn dette!

JA 14 Nej 7
Harald, 47 år

Selv om vi fortsatt er i begynnelsen av vårt forhold, så er jeg likevel svært fascinert av hva EliteSingles klarer å hjelpe meg oppnå. Det høres ut som en klisjé, men det er ingen tilfeldighet at jeg fant mitt livs kjærlighet her. Nøyaktig derfor kommer jeg alltid til å være takknemlig over EliteSingles. Den kvinne som jeg har klart å fange hjertet til, ville aldri engang ha sett min vei om vi hadde møttes på gaten. Derfor er jeg evig takknemlig til EliteSingles og deres velfungerende algoritme. Nok en gang, takk, EliteSingles!

JA 17 Nej 5

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no