Vokseneventyr

Hvilke datingsteder er met populære? Populære datingsteder i Norge
476 mennesker er på nett
Victoria Milan
1.
Victoria Milan
Victoria Milan
  • Eksklusivt konsept
  • Gjennomtenkt registreringsprosess
  • Intuitivt søk og avanserte funksjoner
30+
foretrukket alder
7 600 000+
single
C-Date
2.
C-Date
C-Date
  • Finn flørting og intime relasjoner
  • Stor andel av single som vil det samme som deg
  • Muligheten til å finne lokale dater direkte
20+
foretrukket alder
25 000+
single
be2
3.
be2
be2
  • En plattform som tilbyr sine medlemmer et høyt nivå av integritet
  • En stor miks av ulike aldersgrupper forekommer på be2-plattformen
  • Muligheten til å bli kjent med personer over hele verden
20+
foretrukket alder
24 000+
single

Vokseneventyr Alle vurderinger, meninger og erfaringer

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz
Total vurdering
4,9/10
25 000+ / 30+
Vokseneventyr

Stedets brukbarhet og funksjoner: 4,8/10

Sikkerhet: 5,3/10

Profilinformasjon og grafikk: 5/10

Potensial for å finne partner: 4,8/10

Kundestøtte: 4,8/10

Pris: 4,8/10

Vokseneventyr Alle vurderinger, meninger og erfaringer

Date ved å bruke Vokseneventyr

Vokseneventyr er en nykommer innen markedet av portaler og tjenester som sikter seg inn på å hjelpe mennesker å finne seg en partner. Et flertall av forholdene som etableres via Vokseneventyr er av kortere varighet. Det tar ikke lang tid å registrere seg, og det er enkelt å skjønne hvordan tjenesten fungerer, hvordan du betaler for det du får, og hvordan du avbryter tjenesten hvis du finner ut at den ikke passer for deg. At systemet skal være lett å skjønne er ikke noen selvfølge når det gjelder datingsider på nettet. Mange slike tjenester opplever å få inn klager på at de har et system for abonnement eller medlemskap som er vanskelig å skjønne. Et gjennomgående tema er at medlemmer bestiller en tjeneste for en enkelt måned, men så fornyes medlemskapet automatisk når måneden er omme. Når medlemmet så oppdager at bankkontoen har blitt belastet mer enn forventet, reagerer de sjelden med å tenke at de ikke har lest bruksvilkårene nøye nok, men heller en oppfatning om at nettstedet har forsøkt å lure dem for penger. En vanlig reaksjon er å sende en sint melding til stedets kundestøtte, og hvis svaret ikke gir dem tilfredsstillelse, å skrive en sint anmeldelse av stedet på nettet, eller lignende tiltak. Dette er imidlertid ikke noe problem hos Vokseneventyr. Betalings-planen har ingen automatisk fornyelse, det er lett å skjønne hva du betaler for hos Vokseneventyr, og tjenesten kan når som helst avbrytes. Denne prosessen er, til forskjell fra steder Vokseneventyr kan sammenligne seg med, enkel og tydelig beskrevet på nettsidene til Vokseneventyr.

Vokseneventyr har en ganske enkel registrerings-prosess!

Vokseneventyr lar deg opprette en konto ganske enkelt. Totalt trenger du å fylle ut 10 obligatoriske felt. Du har gode muligheter for å endre det meste på et senere tidspunkt. Blant annet kan du ombestemme deg på hvilken e-postadresse du vil benytte, om du ønsker e-postvarsler eller ikke, fødselsdatoen din, og du har til og med muligheter for å endre kjønn. Kjønn og fødselsdato kan imidlertid bare endres en gang.

Vokseneventyr gir deg gode muligheter for å sette opp en beskrivende profil

Hos Vokseneventyr kan du laste opp bilder når som helst. Du kan også redigere eller slette bildene som du vil. Når du legger inn nye bilder bør kvaliteten være god, oppløsningen bør være minst 500 piksler, men bildet kan ikke være på mer enn 2 MB. Alle bilder blir sjekket og godkjent av nettstedet, og dette skal ikke ta mer enn 24 timer.

Vokseneventyr - verdt pengene?

Vokseneventyr.com er enkelt og intuitivt i bruk, og trenger ikke koste så mye. Du kommer ganske langt for under en 200-lapp, og du risikerer ikke at utgiftene løper utenfor din kontroll. Sånn sett er Vokseneventyr verdt pengene.

Hvordan sletter jeg kontoen min hos Vokseneventyr?

Det er svært enkelt å slette kontoen din hos Vokseneventyr. Du trenger bare logge deg inn, gå på «Min profil», klikke knappen for innstillinger, velge «Slett kontoen min» nederst på siden, og klikke på OK.

Vokseneventyr funkasjoner

Match-making

En funksjon hos Vokseneventyr kalles «Finn din perfekte match». Her kan du søke etter kjønn, alder fra/til, fylke, by, bilde eller ikke, og sist men ikke minst: ett eller flere søkeord.

Invitere andre medlemmer for vip

Som premium-medlem har du mulighet til å invitere og starte privatsamtaler med andre medlemmer.

Vokseneventyr VIP-medlemskap priser

VIP - 10 polletter

150 kr

Premium

VIP - 50 polletter

650 kr

Premium

VIP - 100 polletter

1 200 kr

Premium

VIP - 200 polletter

2 300 kr

Premium

Vokseneventyr Fordeler og ulemper

Fordeler

Ingen løpende utgifter for medlemskap
Anonyme profiler
Kan finne kontaktsøkende medlemmer i ditt nærområde

Ulemper

Mangler anonym betalingsmetode
Ingen mobil-app
Ikke mulig å rapportere søppelpost og falske profiler

Vokseneventyr for brukere

Fordeler

Avanserte søkefiltre
Oversiktlig løsning for dekning av kostnader med pollett-plan (credits)
Screenshot

Min omtale av Vokseneventyr

redactor
Eliska Kolarova
Sjefsredaktør Lovino.cz

Mitt førsteinntrykk av Vokseneventyr kunne ha vært bedre. Jeg vet ikke om det var tilfeldig, men den dagen jeg registrerte meg kom det opp en reklamebanner som tilbød gratis adgang for menn. Som kvinne måtte jeg imidlertid betale 150 kroner for å kunne utforske nettstedet skikkelig. Jeg vet ikke hvorfor det var sånn, kanskje det er omvendt andre dager, kanskje kvinner blir tilbudt gratis adgang like ofte som menn. Jeg fikk uansett ikke inntrykk av at nettstedet mangler menn. Ifølge den statistikken jeg klarte å oppdrive, virker det som omtrent 6 av 10 medlemmer er menn. Som noen sikkert har fått med seg, liker jeg å flørte med og date både kvinner og menn, og både de aller fleste kandidatene nettstedet foreslo for meg og de jeg fant selv, var menn. Av kvinnene jeg snakket med, har jeg mistanke om at rundt halvparten var moderatorer, såkalte «underholdningsprofiler», fiktive profiler som ikke kan treffes fysisk. Vokseneventyr innrømmer åpent at de benytter slike profiler. Etter min mening burde Vokseneventyr gitt sine medlemmer mulighet for å melde fra eller varsle dersom de opplever at falske profiler er et problem. Selv har jeg lagd meg et par kontrollspørsmål som gjør at jeg enkelt gjennomskuer falske profiler, men dette gjelder nok ikke alle. Etter å ha brukt Vokseneventyr en knapp uke, har inntrykket bedret seg. Noe jeg vil trekke frem som spesielt positivt, er muligheten for å skrive inn søkeord, et slags fritekst-søk. Dette gir god mulighet for avgrensing for et menneske som meg, som i utgangspunktet er åpen for å søke etter begge kjønn i alle aldre.

Vokseneventyr Brukernes opplevelser og vurderinger

Alle vurderinger (4)
Positive vurderinger (3)
Negative vurderinger (1)
Amund, 62 år

N er jeg lei av flrte med damer i timesvis og s er det ikke noe som skjer. Har brukt tusenvis av kroner og mange timer, har enda ikke ftt seg noe faktisk stevnemte! Har sendt flere meldinger til kunde service og ftt masse dokumenter med vilkr og shitt tilbake! Prver en siste gang n, hvis det ikke blir noe melder jeg meg ut!

JA 0 Nej 0
Einar, 33 år

Jeg prvde dating p nettet for frste gang for en mned siden, og det har pnet opp en ny verden for meg. Har testet ut 5 forskjellige steder n og jeg liker Vokseneventyr best hittil. Deilige, frekke damer som tr flrte.

JA 0 Nej 0
Albina, 40 år

Jeg prvde dating p nettet da Sukker kom, og det var ikke noe srlig for meg. Da jeg fylte frti, fortsatt enslig, bestemte jeg meg for gjre et nytt forsk, og valgte Vokseneventyr p grunn av navnet. Har endelig blitt voksen og liker eventyr, he he. Jeg er naturlig blyg, og det passer bra her. Mannfolka er akkurat passe pgende, og mye kjekkere enn de jeg treffer p butikken! Anbefaler dette til alle damer p frti!

JA 0 Nej 0
Ella, 22 år

Vokseneventyr passer meg bra. Ikke noe mas, jeg fr frihet til gjre som jeg vil og velge hven, hva, hvor og nr, hvis noen foreslr noe jeg ikke liker straks, er det enkelt si nei og bare g videre.

JA 0 Nej 0

Du hørte eller leste om oss

aftenposten.no dagbladet.no nettavisen.no vg.no nrk.no